plebo_baggins Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Πόσο καλή ιδέα πιστεύετε πως είναι η αγορά μια μεταχειρισμένης γραφικών RTX 3000/4000 αυτό το διάστημα, μιας και σε λίγο διάστημα ~4 μηνών αρχές του '25 θα υπάρξουν οι καινούριες RTX 5000? Παρατηρείτε κάποια επιστροφή σε σχετικά λογικές τιμές στις μεταχειρισμένες κάρτες στην χώρα; Αξίζει κάποιος να περιμένει για πιθανή πτώση στις τιμές τους λόγω ύπαρξης καινούριας γενιάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 hours ago, plebo_baggins said: Πόσο καλή ιδέα πιστεύετε πως είναι η αγορά μια μεταχειρισμένης γραφικών RTX 3000/4000 αυτό το διάστημα, μιας και σε λίγο διάστημα ~4 μηνών αρχές του '25 θα υπάρξουν οι καινούριες RTX 5000? Παρατηρείτε κάποια επιστροφή σε σχετικά λογικές τιμές στις μεταχειρισμένες κάρτες στην χώρα; Αξίζει κάποιος να περιμένει για πιθανή πτώση στις τιμές τους λόγω ύπαρξης καινούριας γενιάς; Για 5090 πιθανοτατα και 5080 ναι στο 4μηνο.Απλα τοτε θα ερθουν με φουσκωμενες τιμες και θα παρει αλλο ενα 1-2 μηνες πιστευω μεχρι να πιασουν τις "κανονικες" Αλλα εαν σε ενδιαφερει καποια μικροτερη π.χ 5070/5060 θα καθυστερησουνν αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plebo_baggins Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Όντως σωστό αυτό με τις μικρότερες οτι καθυστερούν.. Προσωπικά δεν εχω κυνηγήσει ποτε κάποια απο τις xx80-90, πόσο μάλλον όταν πρωτοκυκλοφορούν και κοστίζουν ένα νεφρό και ένα μάτι. Ήμουν εκτός πραγμάτων για χρόνια και δεν έχω ακολουθήσει αρκετά τις τιμές στην αγορά μεταχειρισμένων. Οπότε σκεφτόμουν να κάνω κίνηση σε μια δυνατή παλιότερης γενιάς αυτό το διάστημα, μιας και ένα RMA με άφησε χωρίς κάρτα.. (είμαι με μια Sapphire HD 5450 1GB αυτή τη στιγμή 😆) Θα υπάρξει πτώση στις τιμές (3080/3090/4070 κλπ) όταν εμφανιστούν οι 5060/5070 ή θα παραμείνουν όπως έιναι τώρα για να μαζέψουν ότι μπορούν αυτοί που τις έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ότι επιδόσεις παίρνεις σήμερα με Χ χρήματα,αυτές ακριβώς θα πάρεις και με τις καινούργιες στα ίδια λεφτά.Πολλοι περιμένουν ότι ο αντικαταστάτης της 4070 super πχ με αυξημένες επιδόσεις θα στοιχίζει το ίδιο.Λαθος,θα είναι ακριβότερη.Οτι οι πιο παλιές κάρτες θα πέσουν λίγο ισχύει αλλά μην περιμένεις τίποτα το τρομερό.Παρε την κάρτα που θες σήμερα,δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Αν δεν πας για 5080/5090 πάρε τώρα,λογικά οι υπόλοιπες θα αργήσουν μέχρι τα μέσα 2025 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση @topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Λύση Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, plebo_baggins said: Όντως σωστό αυτό με τις μικρότερες οτι καθυστερούν.. Προσωπικά δεν εχω κυνηγήσει ποτε κάποια απο τις xx80-90, πόσο μάλλον όταν πρωτοκυκλοφορούν και κοστίζουν ένα νεφρό και ένα μάτι. Ήμουν εκτός πραγμάτων για χρόνια και δεν έχω ακολουθήσει αρκετά τις τιμές στην αγορά μεταχειρισμένων. Οπότε σκεφτόμουν να κάνω κίνηση σε μια δυνατή παλιότερης γενιάς αυτό το διάστημα, μιας και ένα RMA με άφησε χωρίς κάρτα.. (είμαι με μια Sapphire HD 5450 1GB αυτή τη στιγμή 😆) Θα υπάρξει πτώση στις τιμές (3080/3090/4070 κλπ) όταν εμφανιστούν οι 5060/5070 ή θα παραμείνουν όπως έιναι τώρα για να μαζέψουν ότι μπορούν αυτοί που τις έχουν; Μόνο black Friday στα κοντινά, αλλά για να είμαι ειλικρινής και πέρυσι που το παρακολουθούσα μόνο μια 3060 στα ~220(αν δεν κάνω λάθος) ήταν πραγματική προσφορά. Γενικά 30x0 είναι end of life και λογικά δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο stock.40x0 είναι current σειρά οπότε δεν περιμένω τίποτα τρομερό και από εκεί. Ίσως κάποια non super εάν σου φτάνουν τα 12gb vram.. Πριν κανένα μήνα πάλι έπαιζε μια 4070ti super από zotac στο πλαίσιο σε καλή τιμή (700?). Γνώμη μου -εαν και το υπόλοιπο σύστημα την σηκώνει(cpu/psu)- πάρε αυτό που θέλεις με όριο μέχρι black Friday, μετά πάλι δεν αναμένετε κάτι πάλι για μήνες.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, @topos είπε πάρε αυτό που θέλεις με όριο μέχρι black Friday, +1, @plebo_baggins αφού περίμενες μέχρι τώρα, δες μέχρι BF τι θα παίξει και χτύπα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plebo_baggins Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ευχαριστώ παιδιά! Μια ακόμη ερώτηση, από τις 3070/80/90 μέχρι 4070 (νομίζω οι xx60 δεν αξιζουν) μεταχειρισμένες ή και καινουριες (αν υπάρχουν) τι τιμές θεωρείτε πως είναι λογικές αυτή την στιγμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 hours ago, plebo_baggins said: Ευχαριστώ παιδιά! Μια ακόμη ερώτηση, από τις 3070/80/90 μέχρι 4070 (νομίζω οι xx60 δεν αξιζουν) μεταχειρισμένες ή και καινουριες (αν υπάρχουν) τι τιμές θεωρείτε πως είναι λογικές αυτή την στιγμή; μονο αν βρεις 4060 τι 16γβ σε καλη τιμη ~350 δηλ. Αλλιως κατω των 400 ευρω κοιτας ΑΜΔ. Αν ενδιαφερεσε για καρτα γραφικων 1000ρικου τοτε περιμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα