so-was-Red Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ψάχνομαι για MacMini με Μ2 Pro, στον οποίο θα εγκαταστήσω Parallels γιατί θα πρέπει να τρέχω αναγκαστικά σε Windows κάποια προγράμματα για τη δουλειά μου (αναζήτησης και επεξεργασίας πολύ μεγάλων όγκων κειμένων). Στο Mac απαιτητικά προγράμματα θα είναι το Photoshop και το Lightroom. Με βάση την παραπάνω χρήση τι θεωρείτε ότι πρέπει να επιλέξω; M2 Pro - 12-Core CPU - 19-Core GPU και 16GB RAM ή M2 Pro - 10-Core CPU - 16-Core GPU με 32GB RAM Ουσιαστικά, η ερώτηση είναι αν είναι καλύτερα να επιλέξω μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ ή περισσότερη RAM. (12-Core CPU με 32GB μάλλον θα είναι overkill και σίγουρο kill από τη σύζυγο). Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2024 από so-was-Red
arxontas2323 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Τέλος του μήνα παρουσιάζεται τα Μ4 Mac mini … στην ερώτηση σου δεν ξέρω να σε βοηθησω 1
iYannis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Έχω το βασικό μοντέλο M2 Pro with 10‑core CPU, 16-core GPU,16GB unified memory 512 ssd και πάει μια χαρά και σε βαρια πράγματα. Τώρα αν θέλεις να δώσεις περίπου 500€ παραπάνω ή να περιμένεις κάνα 2μηνο για το Μ4 είναι δικιά σου επιλογή Σε περίπτωση που το θέλεις εδώ και τώρα εγώ είμαι υπέρ των 32GB RAM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα