Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε εργασία πενθήμερη, με κυλιόμενο ωράριο και αργία Κυριακή, δικαιούται ο εργαζόμενος ένα ρεπό Σαββάτου τον μήνα ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, δεν αφορά εμένα.

Πενθήμερη εργασία αναφέρει το συμβόλαιο. Δουλεύεις κυλιόμενο ωράριο από Δευτέρα ως Σάββατο. Δουλειά σε σούπερ μάρκετ είναι. Απλά εγώ ρωτάω. Μπορούν να έχουν εργαζόμενο για μήνες χωρίς ρεπό Σαββάτου ή υπάρχει κάποιος νόμος πάνω σε αυτό που αναφέρει ότι υποχρεωτικά δικαιούται τουλάχιστον ένα Σαββάτο τον μήνα;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, blazar είπε

Πενθήμερη εργασία αναφέρει το συμβόλαιο. Δουλεύεις κυλιόμενο ωράριο από Δευτέρα ως Σάββατο. Δουλειά σε σούπερ μάρκετ είναι. Απλά εγώ ρωτάω. Μπορούν να έχουν εργαζόμενο για μήνες χωρίς ρεπό Σαββάτου ή υπάρχει κάποιος νόμος πάνω σε αυτό που αναφέρει ότι υποχρεωτικά δικαιούται τουλάχιστον ένα Σαββάτο τον μήνα;

Εφόσον είσαι κυλιόμενο τα ρεπό βγαίνουν όπως πάει το πρόγραμμα. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, blazar είπε

Αρα παιρνει ρεπο, απλα οχι Σαββατο. Οχι, δεν υπαρχει καποια υποχρεωση απο οσο γνωριζω

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δηλαδή δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση; Γιατί τις άλλες υπαλλήλους που κάνουν την ίδια δουλειά, τις βγάζουν μπορεί και 2 Σάββατα ρεπό το μήνα ενώ δύο συγκεκριμένες έχουν να δουν Σάββατο ρεπό, τουλάχιστον 2 μήνες.

Δημοσ.

ετσι γινεται στα σουπερ μαρκετ δυστυχως. αυτο που περιεγραψες ειναι ο κανονας... εαν εχεις τον διευθυντη φιλο τοτε εχεις περισσοτερα προνομια. οι υπολοιποι ειναι σκλαβοι...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...