fox1111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με αυτά τα έλτα. Μου λένε ότι το γράμμα μου δεν είναι στο σάκο, ενώ από εκεί που μου το στείλανε μου λένε ότι πρέπει να έχει φτάσει. Στο tracking λέει ότι στις 3 έφτασε Ελλάδα και από τότε καμία ανανέωση... Μου λένε ότι δεν είναι συστημένο ενώ είναι συστημένο. Πώς γίνεται αυτό; Ο κωδικός tracking αρχίζει έτσι: LA000000nl και τελειώνει έτσι. Πείτε μου τι να κάνω. Και κάτι άλλο, χθες έλεγε ότι θέλει 1 μέρα και όταν το άνοιξα, λέει έφτασε στις 9 ταχυδρομείο.. και τώρα αλαξε και διχνι αυτο...
sakisgri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, fox1111 είπε Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με αυτά τα έλτα. Μου λένε ότι το γράμμα μου δεν είναι στο σάκο, ενώ από εκεί που μου το στείλανε μου λένε ότι πρέπει να έχει φτάσει. Στο tracking λέει ότι στις 3 έφτασε Ελλάδα και από τότε καμία ανανέωση... Μου λένε ότι δεν είναι συστημένο ενώ είναι συστημένο. Πώς γίνεται αυτό; Ο κωδικός tracking αρχίζει έτσι: LA000000nl και τελειώνει έτσι. Πείτε μου τι να κάνω. Και κάτι άλλο, χθες έλεγε ότι θέλει 1 μέρα και όταν το άνοιξα, λέει έφτασε στις 9 ταχυδρομείο.. και τώρα αλαξε και διχνι αυτο... Έφτασε Ελλαδα άλλα τα ΕΛΤΑ δεν το έχουν σκαναρει ακόμα γιαυτό και δεν ξέρουν που βρίσκεται. Βάλε το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και όταν δεις το "Arrive at local delivery office" (λογικά η επόμενη ενημέρωση) τοτε θα το έχουν σκαναρει και θα πάρει τον δρόμο προς την τοπική μονάδα διανομής που σε εξυπηρετεί. Με τα ΕΛΤΑ ειναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση και ναι ειναι συστημένο, άσε τι λένε στα ΕΛΤΑ δυστυχώς όπως φαινεται και εδώ δεν ξέρουν τι τους γίνεται..... Υπομονή να κάνεις, δεν μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2024 από sakisgri
fox1111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 ναι απλά μου έλεγε ότι σήμερα και καλά ήταν η τελευταία μέρα και τώρα πάλι μου δίχνη άλλη μια μέρα
sakisgri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, fox1111 είπε ναι απλά μου έλεγε ότι σήμερα και καλά ήταν η τελευταία μέρα και τώρα πάλι μου δίχνη άλλη μια μέρα Το δέμα σου ειναι από το Aliexpress σωστά? Το estimated delivery date ειναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης με βάση τα τελευταία κάμποσα δέματα. Τις πιο πολλές φορές πέφτει μέσα αλλά όταν έρχεται με τα ΕΛΤΑ τπτ δεν ειναι σίγουρο. Δεν σημαίνει ότι 100% θα το παραλαβεις σε αυτή την ημερομηνία. Ο χρόνος που δίνει το Aliexpress για να μπορεί να χαρακτηριστεί το δέμα σου ως χαμένο η για να ανοίξεις dispute ότι δεν παρελαβες ειναι 90 μέρες (από Κίνα) Φαίνεται πόσες μέρες απομένουν ως τοτε αν πας στις παραγγελίες σου και πατήσεις στην συγκεκριμένη.
fox1111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 απλά μου λένε δεν ήταν στο σάκο το αντικημένο άλλο λέει ότι έφτασε ο σάκος και άλλο το αντικημένο ... τι δεν καταλαβενεις μου λέγανε 4 φορές που πήρα τηλέφωνο και πρώτον λέει δεν ινε συστημενο θα με κάνουν να τρελαθώ φίλε μου
sakisgri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, fox1111 είπε απλά μου λένε δεν ήταν στο σάκο το αντικημένο άλλο λέει ότι έφτασε ο σάκος και άλλο το αντικημένο ... τι δεν καταλαβενεις μου λέγανε 4 φορές που πήρα τηλέφωνο και πρώτον λέει δεν ινε συστημενο θα με κάνουν να τρελαθώ φίλε μου Συνέχεια έρχονται σάκοι, απλώς δεν ήταν σε αυτό που άνοιξαν πρόσφατα. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχει ο σάκος που θα ανοίξουν αύριο μεθαύριο μέσα, θα πρέπει να ανοιχτεί και να σκαναρουν τα δέματα για να φανεί στο σύστημα τους που κοιτάνε. Κανε υπομονή θα έρθει το δέμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα