vaggelis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες για αυτή την τεχνική σχολή. Θα ήθελα να μάθω εάν αξίζει να πάρεις αυτή την κατάρτιση τώρα το 2024 απο ΙΕΚ συγκεκριμένα. Απόφοιτος λυκείου είμαι (25 ετών) και επειδή έκανα ψάξιμο γενικά στο επάγγελμα αυτό, σκεφτόμουν να έκανα ένα νέο ξεκίνημα πανω σε αυτή την τεχνική σχολή. Εν ολίγοις αν αξίζει αυτή η επένδυση η χρηματική σε ΙΕΚ. Αν υπάρχεις κάποιος που να μπορεί να μου δώσει χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε αυτη την σχολή θα του είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, vaggelis13 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες για αυτή την τεχνική σχολή. Θα ήθελα να μάθω εάν αξίζει να πάρεις αυτή την κατάρτιση τώρα το 2024 απο ΙΕΚ συγκεκριμένα. Απόφοιτος λυκείου είμαι (25 ετών) και επειδή έκανα ψάξιμο γενικά στο επάγγελμα αυτό, σκεφτόμουν να έκανα ένα νέο ξεκίνημα πανω σε αυτή την τεχνική σχολή. Εν ολίγοις αν αξίζει αυτή η επένδυση η χρηματική σε ΙΕΚ. Αν υπάρχεις κάποιος που να μπορεί να μου δώσει χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε αυτη την σχολή θα του είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ! Αν και δεν πρόκειται για ακριβώς ίδια περίπτωση, γνωστός μου που τελείωσε το (πρώην) ΤΕΙ αυτοματισμού, έκανε καλή πρακτική, τον κράτησαν και από τότε δουλεύει συνεχόμενα στο αντικείμενό του (εδώ και λίγα χρόνια). Η συγκεκριμένη σχολή βέβαια ήταν δύσκολη από όσο γνωρίζω. Εκτιμώ ότι είναι ένα αντικείμενο που έχει ζήτηση αφού κατά καιρούς βλέπω ανοιχτές θέσεις εργασίας όταν κοιτάω αγγελίες. Τώρα συγκεκριμένα για την αντίστοιχη ειδικότητα σε ΙΕΚ δυστυχώς δεν γνωρίζω τι γίνεται. Ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικά πράγματα ως προς την δυσκολία της σχολής και την ζήτηση των αποφοίτων. Ας πει κάποιος που ξέρει περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από SciManiac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, SciManiac είπε Αν και δεν πρόκειται για ακριβώς ίδια περίπτωση, γνωστός μου που τελείωσε το (πρώην) ΤΕΙ αυτοματισμού, έκανε καλή πρακτική, τον κράτησαν και από τότε δουλεύει συνεχόμενα στο αντικείμενό του (εδώ και λίγα χρόνια). Η συγκεκριμένη σχολή βέβαια ήταν δύσκολη από όσο γνωρίζω. Εκτιμώ ότι είναι ένα αντικείμενο που έχει ζήτηση αφού κατά καιρούς βλέπω ανοιχτές θέσεις εργασίας όταν κοιτάω αγγελίες. Τώρα συγκεκριμένα για την αντίστοιχη ειδικότητα σε ΙΕΚ δυστυχώς δεν γνωρίζω τι γίνεται. Ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικά πράγματα ως προς την δυσκολία της σχολής και την ζήτηση των αποφοίτων. Ας πει κάποιος που ξέρει περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Όπως το λέτε αν υπάρχει κάποιος με περισσότερες πληροφορίες θα το εκτιμήσω ιδιάιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα