Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είχα premium από Ινδία. Λειτουργούσε μια χαρά. έληξε εχθές και ξέχασα να το ανανεώσω. Μόλις πήγα σήμερα να το συνεχίσω, μου βγάζει τιμές Αγγλίας, σε λίρες. Τι δεν κάνω καλά; Δε βγάζει καν τιμές Ελλάδας. (Και η τοποθεσία μου είναι γυρισμένη στο Ινδία). Χρησιμοποιώ PIA. έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να το συνεχίσω;

Δημοσ.

έφτασα μέχρι ένα σημείο. κολλάει στην πληρωμή τώρα. ο,τι δεν έχω σωστή διεύθυνση στο playstore. εν τω μεταξύ, δοκιμάζω και από emulator. που παίρνει την τοποθεσία κανονικά. *τουλάχιστον έτσι δείχνει. καμία ιδέα ρε παιδιά;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, bananasplit είπε

έφτασα μέχρι ένα σημείο. κολλάει στην πληρωμή τώρα. ο,τι δεν έχω σωστή διεύθυνση στο playstore. εν τω μεταξύ, δοκιμάζω και από emulator. που παίρνει την τοποθεσία κανονικά. *τουλάχιστον έτσι δείχνει. καμία ιδέα ρε παιδιά;;

Ίσως έχει γίνει block το Google payments profile που έχεις. Δεν θα σου γίνει εύκολα restore για να μπορέσεις να πληρώσεις ξανά αν φταίει αυτό. Βρες άλλη χώρα (πχ Νιγηρία) που μπορείς κατευθείαν να πληρώσεις από browser, θα δημιουργηθεί αυτόματα καινούριο payment profile. 

Αν δεν χάνεις την προθεσμία πληρωμής ακόμα και block να γίνει το recurring θα συνεχίζει να πληρώνεται απλά δεν θα μπορείς να πληρώσεις κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από Billator
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πλέον και σε μένα έχει σταματήσει να κάνει αυτόματη ανανέωση με την κάρτα απευθείας βγάζει προβλήματα κτλ. 

Υπάρχει κάποια λύση παιδιά; η έστω μια άλλη λύση να μπορώ να πληρώσω οικονομικά μέσο άλλης χώρας και νέου λογαριασμού 

Δημοσ.

Με Αργεντινή και εμένα τα ίδια έκανε. Όσον αφορά το κινητό μια προσωρινή λύση που έχω βρει είναι firefox και ublock origin ως επέκταση. Στην τηλεόραση έχω θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αναγκάστηκα να αλλάξω από το πολύ φθηνό της Αργεντινής <5€ με το 8,30€ του Περού (χρήσιμα εδώ κι εδώ)

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...