kominapple Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εχει βγει και ενα tuya din rail με homekit. Για ψαξε το μπας και το αγορασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, kominapple είπε ομάδα καλησπέρα! Έχω κάνει και εγώ αυτό με το ρελέ Δάκη που παρουσίασε στην αρχή του πόστου φίλος μας το οποίο τελικά ήταν μία αποτυχία παιδιά! Η λύση είναι μία.. https://www.aliexpress.com/item/1005005265578383.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.6454oRfCoRfCfo&algo_pvid=c2a67d11-facc-4139-b092-e6298e9a2e5e&algo_exp_id=c2a67d11-facc-4139-b092-e6298e9a2e5e-6&pdp_npi=4%40dis!EUR!25.23!25.23!!!26.70!26.70!%40211b612517292453148843275ee97a!12000032425502934!sea!GR!2212326561!X&curPageLogUid=AzE2QQxkBwTx&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A το περνατε σε μια πριζα που δε θελετε. εγω το κανα ακριβωσ κατω απο το πινακα μου που ειναι και εξω απο το μπανιο μου. εστι εχω απολυτο ελεγχο απο κινητο και ολα πανε αψογα,οταν ειχα ενα απλο switch τρελλαινοταν να ανοιγοκλεινει ο θερμοσιφωνας ανα δευτερολεπτα σε ασχετεσ στιγμεσ. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο λοιπόν το συγκεκριμένο διακόπτη και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα ούτε να κάνω σύνδεση από wifi ούτε να δίνω εντολή για να μην την εκτελεί ούτε να αναβοσβήνει μόνοσ ο θερμοσίφωνας! H λύση δεν είναι μια. Πολύ ωραίος και ο έξυπνος διακόπτης της geyer το οποίο είναι ρελέ με μπουτόν και έλεγχο μέσω wifi. Στο 50ρικο μεν αλλά πιάνει μόλις μια θέση ράγας, οπότε περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kominapple Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, nickol-us είπε H λύση δεν είναι μια. Πολύ ωραίος και ο έξυπνος διακόπτης της geyer το οποίο είναι ρελέ με μπουτόν και έλεγχο μέσω wifi. Στο 50ρικο μεν αλλά πιάνει μόλις μια θέση ράγας, οπότε περί ορέξεως... δεν το χα διαπιστωσει αυτο που αναφερεισ οποτε πασο και ισωσ να ναι κ καλυτερη λυση τελικα γιατι φανταζομαι ολοι οι θερμοσιφωνεσ καταλαμβανουν μια θεση ραγας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, sakis697 είπε Αρα λες καπως ετσι, L γεφυρα με το C και στον τοιχο Ν κανονικα απο τον τοιχο Kαι το Normally Open το καφε απο τον τοιχο. Το ΝΟ εχει 2 θεσεις, καλα το εβαλα; αυτο με τις δυο θεσεις δεν γνωριζω.Ισως ειναι διπλη=ιδια κλέμμα οποτε οπου να το βαλεις ειναι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, vasilllis είπε αυτο με τις δυο θεσεις δεν γνωριζω.Ισως ειναι διπλη=ιδια κλέμμα οποτε οπου να το βαλεις ειναι το ιδιο. Βλεπω αυτο στα σχεδια. Μας αλλαζει το πλανο; Πετρελαιο εχω με boiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 hours ago, sakis697 said: Βλεπω αυτο στα σχεδια. Μας αλλαζει το πλανο; Δες ένα δικό μου θέμα παλιό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/779536-σύνδεση-θερμοστάτη-tado°-σε-θέση-κλασικού/. Long story short, τα καλώδια δεν είχαν «λογική» χρωματικά, αλλά είχε αφήσει ηλεκτρολογικό διάγραμμα. Στην περίπτωσή σου, L + N χρειάζονται ως παροχή για τον ίδιο το θερμοστάτη. Τα NO + C(OMMON) είναι για τα καλώδια της εντολής του καλοριφέρ. Αν δε ξέρεις ήδη ποια καλώδια είναι ποια, τσέκαρε κι εσύ για διάγραμμα. Στο έγγραφο πάντως που ανέβασες, NO, NC, και C έχουν μία θέση στην κλέμα - η τελευταία είναι NC (στον αέρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Haldol είπε Δες ένα δικό μου θέμα παλιό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/779536-σύνδεση-θερμοστάτη-tado°-σε-θέση-κλασικού/. Long story short, τα καλώδια δεν είχαν «λογική» χρωματικά, αλλά είχε αφήσει ηλεκτρολογικό διάγραμμα. Στην περίπτωσή σου, L + N χρειάζονται ως παροχή για τον ίδιο το θερμοστάτη. Τα NO + C(OMMON) είναι για τα καλώδια της εντολής του καλοριφέρ. Αν δε ξέρεις ήδη ποια καλώδια είναι ποια, τσέκαρε κι εσύ για διάγραμμα. Στο έγγραφο πάντως που ανέβασες, NO, NC, και C έχουν μία θέση στην κλέμα - η τελευταία είναι NC (στον αέρα). Μπα οχι δεν εχω ιδεα ποια ειναι για το καλοριφερ. Σιγουρα το μαυρο που εβαλα πανω το δοκιμαστικο, ειχε ρευμα κ αναψε το λαμπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Εφόσον το μαύρο φέρνει ρεύμα, μας μένουν άλλα δύο. Λογικά το ένα θα 'ναι η εντολή του καλοριφέρ, και το άλλο θα 'ναι ο ουδέτερος απλά για το λαμπάκι του θερμοστάτη. Έχεις πολύμετρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Haldol είπε Εφόσον το μαύρο φέρνει ρεύμα, μας μένουν άλλα δύο. Λογικά το ένα θα 'ναι η εντολή του καλοριφέρ, και το άλλο θα 'ναι ο ουδέτερος απλά για το λαμπάκι του θερμοστάτη. Έχεις πολύμετρο; Το μπλε ειναι σιγουρα ο ουδετερος! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από sakis697 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 12 minutes ago, sakis697 said: Το μπλε ειναι σιγουρα ο ουδετερος! Τότε που είναι το θέμα; Αν είναι όπως τα λες, τότε το κύκλωμα είναι όπως στη φώτο που έβαλες πιο πάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Τότε που είναι το θέμα; Αν είναι όπως τα λες, τότε το κύκλωμα είναι όπως στη φώτο που έβαλες πιο πάνω! χαχαχαχα ναι ναι ετσι θα το κανω, απλα ειδα το datasheet κ πριν κανω κινηση ειπα να το συζητησω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, sakis697 είπε Βλεπω αυτο στα σχεδια. Μας αλλαζει το πλανο; Πετρελαιο εχω με boiler. Δειχνει τα τρια πανω οτι ειναι . Αφου εχεις δοκιμαστικο βαλε το σε λειτουργια και δες ποια κλεμα ααπο τις 2 θα αναψει το λαμπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Kαλησπερες. εχω ηλιακο και ψαχνω τρόπο, κατα κυριο λογο, να μπορω να γνωριζω τι θερμοκρασια εχει το νερο για να ξερω αν θα ανοιξω το ρευμα ή οχι. και κατα 2ο αν δουλευει σωστά, να κανω και καποιον αυτοματισμο να ανοιγει αυτόματα καπου στις 8 το πρωι, αν δεν εχει ζεστο νερο(προφανως με χρηση ενος εξυπνου διακοπτη στον πινακα). Να τραβηξω καλώδιο για μονιμο ρευμα, δεν γινεται. οποτε στο μυαλο μου εχω το εξης σενάριο: Να χρησιμοποιησω αυτό το εξυπνο θερμομετρο που συνδεεται στο tuya app και εχει ενσωματωμενη μπαταρια, και για ρεύμα, να συνδεσω ενα μικρο ηλιακο πανελ, για να το φορτιζει. Πως το βλεπετε σαν σενάριο; θα δουλεψει ή θα εχω θέματα; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 18/10/2024 στις 9:49 ΠΜ, sakis697 είπε Αρα λες καπως ετσι, L γεφυρα με το C και στον τοιχο Ν κανονικα απο τον τοιχο Kαι το Normally Open το καφε απο τον τοιχο. Το ΝΟ εχει 2 θεσεις, καλα το εβαλα; Μόλις βρήκα χρόνο κ το πέρασα. Ολα μια χαρά. Έκλεισα το ρεύμα κάτω από τον λέβητα κ το πέρασα μόνος. Τώρα μένει ο έξυπνος θερμοσίφωνας. Αλλά έχει δεν θέλω να βάλω χέρι. Πρέπει να βρει "χρόνο" ο ηλεκτρολόγος να έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα