Zapee995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Είμαι 2λιτρος 420 άλογα του 2010 χωρίς καταλύτη. Παίζει κάνα mod στο wallet? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, stormrain είπε Μισο λεπτο. Θελεις να εισελθεις στον δακτυλιο με καποιο οχημα. Αυτο το οχημα ανηκει σε καποιον, υποθετω κατοικο Ελλαδας. Αυτος ο καποιος, εχει ΑΦΜ. Βαζεις το ΑΦΜ του κατοχου του οχηματος και τις πινακιδες κυκλοφοριας. Εκτος αν εννοεις οτι ερχεσαι οδικως στην χωρα με οχημα που εχει ξενες κυκλοφοριες. Εκει δεν ξερω τι κανεις, πραγματι. Το δεύτερο ερχόμαστε οδικώς Ελλάδα το καλοκαίρι ένα μήνα και μπαίνω πάντα κέντρο Αθήνας, το αυτοκίνητο είναι με γερμανικες πινακίδες νέας τεχνολογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εγώ μόλις είδα ένα πρόβλημα στην εφαρμογή Gov Wallet μου γράφει ότι η είσοδος μου στον δακτύλιο λήγει το 2024 ενώ το χαρτί που εκτύπωσα το 2025 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Το δεύτερο ερχόμαστε οδικώς Ελλάδα το καλοκαίρι ένα μήνα και μπαίνω πάντα κέντρο Αθήνας, το αυτοκίνητο είναι με γερμανικες πινακίδες νέας τεχνολογίας. Τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορούν ελεύθερα στον δακτύλιο για 40 ημέρες από την άφιξη τους. … 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορούν ελεύθερα στον δακτύλιο για 40 ημέρες από την άφιξη τους. … Α οκ ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Semper Regant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Αν δεν έχουμε πρόχειρο το τι κατηγορία είναι το αυτοκίνητο μπορούμε να το βάλουμε στην εφαρμογή να μας πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 hours ago, Zapee995 said: Είμαι 2λιτρος 420 άλογα του 2010 χωρίς καταλύτη. Παίζει κάνα mod στο wallet? Φρόντισε το external να μην ακούγεται και άσε τους μπάτσους να κοιμούνται ήσυχα στα καφέ. 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Έχω εργοστασιακό υγραέριο, μπαίνω ελεύθερα στον δακτύλιο, χθες έβγαλα κ το χαρτί (το παλιό ίσχυε μέχρι να λειτουργήσει η εφαρμογή για το φετεινό και γενικά την πρώτη εβδομάδα σε αφήνουν, αλλά γενικά δεν ελέγχουν), δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και κάθε μήνα το κόστος για καύσιμα είναι περίπου 70Ε-80Ε. Είχα βενζίνη πριν 3 χρόνια και πλήρωνα 255Ε τέλη κυκλοφορίας, έμπαινα δακτύλιο "μονά-ζυγά" και πλήρωνα γύρω στα 150Ε-180Ε το μήνα για καύσιμα. Ηθικό συμπέρασμα: Αν θέλετε να μην πληρώνετε κ#ρ@τι@τικ@ σε εφορία και σαουδάραβες, πάρτε εργοστασιακό υγραέριο, όσο τα πουλάνε ακόμη, βγάζετε τα λεφτά που δώσατε σε πολύ λίγο χρόνο ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνετε. Εναλλακτικά κάτι σε πλήρως υβριδικό τύπου E-tech, αλλά κοστίζει πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, andreas-d είπε Το δεύτερο ερχόμαστε οδικώς Ελλάδα το καλοκαίρι ένα μήνα και μπαίνω πάντα κέντρο Αθήνας, το αυτοκίνητο είναι με γερμανικες πινακίδες νέας τεχνολογίας. 14 ώρες πριν, Jiakometi είπε Τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορούν ελεύθερα στον δακτύλιο για 40 ημέρες από την άφιξη τους. … 13 ώρες πριν, andreas-d είπε Α οκ ευχαριστώ.. Συν ότι το καλοκαίρι που έρχεσαι δεν υπάρχει δακτύλιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε το πραμα λυνεται πολυ απλα οπως σε πολιτισμενες πολεις του Δυτικού κόσμου, με μια λέξη: καμερες Έτσι κι εγώ την πατησα στη Μαδριτη, μπηκα καταλαθος στον αντιστοιχο δακτυλιο, μου ήρθε εμαιλ με ολα τα απαραιτητα στοιχεια, φωτογαφιες, αμαξι, πινακιδες, οδηγος κλπ. 200ευρω προστιμο και στην υγεια μας. ❤️ Είναι τεράστια καφρίλα αυτό, το κάνουν και στην Ιταλία (Φλωρεντία). Προχωρούσα με το GPS σε μέρη που δεν είχα ξαναπάει ποτέ, δεν είδα τη μία σήμανση. Όταν είδα την δεύτερη και πήγα να βγω, πέρασα από 3 κάμερες και μου έδωσαν σε λιγότερο από 500 μέτρα απόστασης 3 διαφορετικά πρόστιμα, σε διάστημα κάτω των 5 λεπτών, για την ίδια παράβαση και ενώ προσπαθούσα να φύγω από την κωλο-ζώνη που ισχύει. Υποτίθεται τότε (2016) ότι έχεις ειδικό πάσο για να μπαίνεις αν είσαι τουρίστας και το παίρνεις από το ξενοδοχείο κτλ. @@ μου έδωσαν και δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη. Με μια μικρή έρευνα έμαθα ότι είναι βασικό εισόδημα του δήμου / περιφέρειας και έχουν βρει τρόπο να βγάζουν λεφτά από το τίποτα. Συνεχίζεται και σήμερα: Florence was the hardest hit city with fines amounting to 71.8 million euros, an increase of 85.5. percent from 2019. https://www.italianinsider.it/?q=node/12316 Άλλο η τήρηση του νόμου και άλλο να αρμέγεις με αφορμή "το νόμο". Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από butters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, butters είπε Υποτίθεται τότε (2016) ότι έχεις ειδικό πάσο για να μπαίνεις αν είσαι τουρίστας και το παίρνεις από το ξενοδοχείο κτλ. @@ μου έδωσαν και δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη. εγω ρωτησα και την εταιρια ενοικιασης, "μπαινω κεντρο να παω στο ξενοδοχειο";;; si si senor @@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου On 14/10/2024 at 17:19, alexioannou said: Όταν κατάφερει ο Έλληνας να ;κινητοποιήσει 2 μήνες το αμάξι του,θα αλλάξει η ζωή του προς το πολύ καλύτερο σε πολλά....... Το έχω καταφέρει,αλλα είμαι μόνος . ...και δεν επηρεαζω...... το ιδιο θα γινοταν αν παιζαμε και τηλεργασια.αλλα οπως βλεπεις κανεις δεν νοιαζεται ουτε για το περιβαλλον ουτε για την κινηση ουτε για τα εξοδα. On 14/10/2024 at 19:30, Zapee995 said: Είμαι 2λιτρος 420 άλογα του 2010 χωρίς καταλύτη. Παίζει κάνα mod στο wallet? με ψευτικη πινακιδα απο αμαξι που επιτρεπεται.50 ευρω η συμβουλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα