Προς το περιεχόμενο

Το νέο ψηφιακό σήμα Δακτυλίου Αθήνας είναι πλέον διαθέσιμο μέσω gov.gr και gov.gr wallet

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, manos08 είπε

Ούτε αυτό είναι σωστό. Δηλαδή σκοπός του εκάστοτε νόμου είναι να βοηθήσει και να διευκολύνει τον πολίτη ή να του βάζει τρικλοποδιές; 

δε βλεπω καποια τρικλοποδια σε αυτο.. κυκλοφορουσα σε περιοχη που δεν θα επρεπε και μου επιβληθηκαν οι αντιστοιχες κυρώσεις.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 hours ago, paiktaras69 said:

18-7-25 λήξη, αρχές Σεπτεμβρη που προσπάθησα να το κατεβάσω δεν με άφηνε καθόλου 

παντα με αφηνε αλλα μου κατεβαζε το περσινο.αστα να πανε

Όταν κατάφερει ο Έλληνας να ;κινητοποιήσει 2 μήνες το αμάξι του,θα αλλάξει η ζωή του προς το πολύ καλύτερο σε πολλά.......

Το έχω καταφέρει,αλλα είμαι μόνος . ...και δεν επηρεαζω......

• Confused 1

2 hours ago, JailbrokenDiesel said:

δε βλεπω καποια τρικλοποδια σε αυτο.. κυκλοφορουσα σε περιοχη που δεν θα επρεπε και μου επιβληθηκαν οι αντιστοιχες κυρώσεις.  

Είχε επαρκή σήμανση; Είχες ενημερωθεί για την ύπαρξη δακτυλίου; Επίσης άλλο ένας μόνιμος κάτοικος, άλλο ένα άνθρωπος που έχει έρθει στην εκάστοτε χώρα για λίγες μέρες και μπορεί να μην έχει ιδέα ότι υπάρχουν αντίστοιχοι περιορισμοί. 

Γνώμη μου θα έπρεπε η μία φορά στο τόσο να συγχωρείται και εάν σε πιάσουν επανειλημμένα α τρως πρόστιμο. Και ο λόγος γιατί αφενός δεν είναι κάποια σοβαρή παράβαση ( δε θέτεις κάποιον σε κίνδυνο όπως με άλλες παραβάσεις του κοκ), αφετέρου τη ζημιά ( στη κίνηση κτλ) την κάνουν όσοι συστηματικά παραβιάζουν τον δακτύλιο και όχι ο ένας που μια φορά μπερδεύτηκε.

• Sad 1

3 hours ago, manos08 said:

Ούτε αυτό είναι σωστό. Δηλαδή σκοπός του εκάστοτε νόμου είναι να βοηθήσει και να διευκολύνει τον πολίτη ή να του βάζει τρικλοποδιές; 

Καμία τρικλοποδιά. Η βεβαιότητα του ότι θα τιμωρηθείς αν κάνεις κουτσουκέλα, ακόμα και για παράβαση στον ΚΟΚ, είναι που κάνει τις κοινωνίες.

Όλα τ'αλλά είναι σάλτσες και whataboutism. (τύπου εμένα με γράφεις αλλά το ΧΧΧ το αφήνεις)

Η πιθανότητα να σε γράψουν για δακτύλιο είναι πρακτικά μηδενική κι όποιοι κυκλοφορούν στην πόλη, το ξέρουν.

Δηλαδή εμείς οι κάτοικοι εξωτερικού όταν ερχόμαστε Ελλάδα εγώ προσωπικά πάντα πάω Αθήνα κέντρο, τη πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση ελέγχου?? Να σημειωθεί ότι εχω νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο.. 

• Moderators
3 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Δηλαδή εμείς οι κάτοικοι εξωτερικού όταν ερχόμαστε Ελλάδα εγώ προσωπικά πάντα πάω Αθήνα κέντρο, τη πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση ελέγχου?? Να σημειωθεί ότι εχω νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο.. 

6 ώρες πριν, nchatz είπε

Η διαδικασία έκδοσης του σήματος έχει απλοποιηθεί σημαντικά. Οι πολίτες μπορούν να το αποκτήσουν είτε μέσω του gov.gr, στην ενότητα "Πολίτης και καθημερινότητα" και την υποενότητα "Μετακινήσεις", είτε απευθείας από τον ιστότοπο daktylios.gov.gr. Η έκδοση απαιτεί μόνο την εισαγωγή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος και του ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Aυτο

• Like 1

1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Aυτο

Ναι αλλά για να κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ΑΦΜ ενώ πολύ κάτοικοι εξωτερικού δεν έχουν γιατί δεν είναι απαραίτητο, οπότε δεν θα μπορεί μπει στο gov..

• Moderators
3 ώρες πριν, andreas-d είπε

Ναι αλλά για να κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ΑΦΜ ενώ πολύ κάτοικοι εξωτερικού δεν έχουν γιατί δεν είναι απαραίτητο, οπότε δεν θα μπορεί μπει στο gov..

Μισο λεπτο. Θελεις να εισελθεις στον δακτυλιο με καποιο οχημα. Αυτο το οχημα ανηκει σε καποιον, υποθετω κατοικο Ελλαδας. Αυτος ο καποιος, εχει ΑΦΜ. Βαζεις το ΑΦΜ του κατοχου του οχηματος και τις πινακιδες κυκλοφοριας.

Εκτος αν εννοεις οτι ερχεσαι οδικως στην χωρα με οχημα που εχει ξενες πινακιδες κυκλοφοριας. Εκει δεν ξερω τι κανεις, πραγματι.

5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Γιατί υπάρχει ακόμα δακτυλιος αφου οποιος θελει μπαινει? 20 χρονια οδηγάω δεν ασχολήθηκα ποτε μα ποτέ με τον δακτύλιο. 

με σταμάτησαν έξω από το Καλλιμάρμαρο το '22

100αράκι αν θυμάμαι καλά

Δεν υπηρχε ηδη στο Gov Wallet?

Εγω που εχω εργοστασιακο υγραεριο το εχω εδω και 2 χρονια σε περιπτωση που θα με σταματουσε καποιος επειδη δεν κυκλοφορω λογω πινακιδας να του το εδειχνα.

• Moderators

Και την αδερφη μου κανα δυο φορες στην Σταδιου, για ελεγχο, αλλα ηταν νομιμη.

17 λεπτά πριν, somt είπε

με σταμάτησαν έξω από το Καλλιμάρμαρο το '22

100αράκι αν θυμάμαι καλά

Εμενα περυσι ηρθε ενας με μηχανη διπλα μου αστυνομικος και μου λεει δεν κυκλοφορεις σημερα του λεω ειναι εργοστασιακο υγραεριο κυκλοφορω καθε μερα να κανω στην ακρη να σου δειξω τα χαρτια; οχι μου ειπε και εφυγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...