herbalife3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Εσείς μετρό έχετε από εποχές Τσίπρα. Τότε είχαν γίνει τα πρώτα εγκαίνια, δεν ξέρεις τα του οίκου σου βλέπω 😁😁😁 Κάνεις λάθος επί Κούβελα έχουμε. Τότε ξεκίνησε το έργο... Κάνε τα μαθηματικά για πότε τελείωσε 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γιατί υπάρχει ακόμα δακτυλιος αφου οποιος θελει μπαινει? 20 χρονια οδηγάω δεν ασχολήθηκα ποτε μα ποτέ με τον δακτύλιο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από basilis_k6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Γιατί υπάρχει ακόμα δακτυλιος αφου οποιος θελει μπαινει? 20 χρονια οδηγάω δεν ασχολήθηκα ποτε μα ποτέ με τον δακτύλιο. 20 χρόνια κυκλοφορείς στην Αθήνα εργάσιμες ώρες/μέρες και δεν σε έχουν σταματήσει ποτέ για δακτύλιο; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kaliakman είπε 20 χρόνια κυκλοφορείς στην Αθήνα εργάσιμες ώρες/μέρες και δεν σε έχουν σταματήσει ποτέ για δακτύλιο; Εγώ είμαι στα 12 πια, κι επίσης ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε. Εργάσιμες μέρες και ώρες, ναι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Το αμάξι μου, ταξινομημένο το 2022, εκπέμπει 146 γρ./χλμ (με 145 όριο) άρα δεν δικαιούμαι δακτύλιο 🤡 Καλά όχι ότι έχει και πολύ σημασία αλλά λέμε Καπου θα πρεπε να υπαρχει το οριο αν το βαζαν στα 99, θα γκρινιαζαν οσοι ειχαν 100... 15 λεπτά πριν, kaliakman είπε 20 χρόνια κυκλοφορείς στην Αθήνα εργάσιμες ώρες/μέρες και δεν σε έχουν σταματήσει ποτέ για δακτύλιο; Ουτε εμενα με εχουν σταματησει ποτε. Φανταζομαι ολο και καποια φορα θα ειχα μπει παρανομα. Ειναι απο τις παραβασεις που πολλες φορες ξεχνας οτι υπαρχει νομοθεσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Γράφει: Quote Αν το όχημα σας δεν ανήκει σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες και δικαιούστε κάποια απο τις λοιπές άδειες κυκλοφορίας στο δακτύλιο, μπορείτε να την αιτηθείτε στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Ποιές είναι αυτές οι «λοιπές άδειες κυκλοφορίας» στο δακτύλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Γράφει: Ποιές είναι αυτές οι «λοιπές άδειες κυκλοφορίας» στο δακτύλιο; Ιατροί , Προσωπικό Βουλής, Ανάπηροι κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 27 minutes ago, Ntinaras said: Καπου θα πρεπε να υπαρχει το οριο αν το βαζαν στα 99, θα γκρινιαζαν οσοι ειχαν 100... Κι εγώ θα γκρίνιαζα, που 'χω 119 gr CO2 (NEDC) - οριακός! Αντικειμενικά όμως, είναι γελοίο το μέτρο του «πράσινου» δακτυλίου, τη στιγμή που επιτρέπει την ίδια ώρα και στιγμή να κυκλοφορεί ένα πρα-πρα του '90 και απαγορεύει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο για 5 gr CO2. Ναι μεν δε λύνεται καθόλου εύκολα χωρίς ν' απαγορεύσεις καθολικά την κυκλοφορία ορισμένων οχημάτων, αλλά παραμένει «κάπως». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Ένας ιδιώτης που έχει euro 6 2000cc και καταναλώνει σε καύσιμα 450€/μήνα έχει λιγότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από κάποιον που με euro 5 1000cc καταναλώνει σε καύσιμα 150€/μήνα; Με αυτή τη λογική το Euro 7 θα φέρει νέα χαράτσια σε όλα τα προηγούμενα euro αν δεν τα στείλει στην ανακύκλωση... H λέξη κλειδί είναι CO2 κάτω από 120 γρ./χλμ. που αν δεν έχουμε φαινόμενα VW μοιάζει αντικειμενικό. Τώρα αν έπρεπε να είναι 60γρμ/χλμ ή 240γρ/χλμ δεν γνωρίζω. Το 145γρ/χλμ δεν καταλαβαίνω; Παίζει κάτι με τα οχήματα μετά το 2021; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Dimitris_1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου το πραμα λυνεται πολυ απλα οπως σε πολιτισμενες πολεις του Δυτικού κόσμου, με μια λέξη: καμερες Έτσι κι εγώ την πατησα στη Μαδριτη, μπηκα καταλαθος στον αντιστοιχο δακτυλιο, μου ήρθε εμαιλ με ολα τα απαραιτητα στοιχεια, φωτογαφιες, αμαξι, πινακιδες, οδηγος κλπ. 200ευρω προστιμο και στην υγεια μας. ❤️ 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου για τους κατοίκους εντός δακτυλίου δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 13 minutes ago, JailbrokenDiesel said: το πραμα λυνεται πολυ απλα οπως σε πολιτισμενες πολεις του Δυτικού κόσμου, με μια λέξη: καμερες Έτσι κι εγώ την πατησα στη Μαδριτη, μπηκα καταλαθος στον αντιστοιχο δακτυλιο, μου ήρθε εμαιλ με ολα τα απαραιτητα στοιχεια, φωτογαφιες, αμαξι, πινακιδες, οδηγος κλπ. 200ευρω προστιμο και στην υγεια μας. ❤️ Κάνεις μεγάλο λάθος! Αν βάλουμε κάμερες, πώς θα παπατζιλέψω αύριο τον αστυνομικό της Τροχαίας που θα πάει να με γράψει; Να πω ότι είμαι γιατρός (χωρίς ταυτότητα), βουλευτής, υποψήφιος βουλευτής, βοηθός βουλευτή, βοηθός νοσοκόμος, έγκυος, υποψήφια έγκυος, ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ-ρε;;; Πώς θα γίνουν αυτά με κάμερες;;; 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 17 minutes ago, JailbrokenDiesel said: το πραμα λυνεται πολυ απλα οπως σε πολιτισμενες πολεις του Δυτικού κόσμου, με μια λέξη: καμερες Έτσι κι εγώ την πατησα στη Μαδριτη, μπηκα καταλαθος στον αντιστοιχο δακτυλιο, μου ήρθε εμαιλ με ολα τα απαραιτητα στοιχεια, φωτογαφιες, αμαξι, πινακιδες, οδηγος κλπ. 200ευρω προστιμο και στην υγεια μας. ❤️ Ούτε αυτό είναι σωστό. Δηλαδή σκοπός του εκάστοτε νόμου είναι να βοηθήσει και να διευκολύνει τον πολίτη ή να του βάζει τρικλοποδιές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 10 minutes ago, paredwse said: Κάνεις μεγάλο λάθος! Αν βάλουμε κάμερες, πώς θα παπατζιλέψω αύριο τον αστυνομικό της Τροχαίας που θα πάει να με γράψει; Να πω ότι είμαι γιατρός (χωρίς ταυτότητα), βουλευτής, υποψήφιος βουλευτής, βοηθός βουλευτή, βοηθός νοσοκόμος, έγκυος, υποψήφια έγκυος, ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ-ρε;;; Πώς θα γίνουν αυτά με κάμερες;;; Μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα. Δε χρειάζεται κάμερα ο αστυνομικός για να βεβαιώσει το πρόστιμο, βούρδουλα στους εκάστοτε διοικητές χρειάζεται, που έχουν βάλει το PRλίκι τους πάνω από το νόμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kaliakman είπε 20 χρόνια κυκλοφορείς στην Αθήνα εργάσιμες ώρες/μέρες και δεν σε έχουν σταματήσει ποτέ για δακτύλιο; Τα πρωτα δεκα χρονια δεν ηξερα καν τι σημαίνει. Νομιζα είναι κάποια ρύθμιση για το παρκάρισμα των μόνιμων κατοικων. Ναι εχω μπει εκατονταδες φορες δεν εχω κανει καν τον κοπο να δω ποια ειναι τα ορια. Την Ομόνοια ειδικα την εχω περασει χιλιαδες φορες πρωι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα