zofer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για επιλογή οθονών. Αυτή τη στιγμή έχω μια 34" xiaomi curved και την TX-42LZ800E η panasonic ειναι στον τοίχο σε βάση και η άλλη μπροστά της πάνω στο γραφείο. Η αλήθεια ειναι οτι έτσι πως ειναι χωροταξικά δεν βολέυει να χρησιμοποιώ την panasonic. Λόγω έλλειψης χώρου είναι έτσι το σεταπ. Αυτό που θέλω είναι να έχω δύο οθόνες και η δεύτερη να είναι λογικά 27αρα λογικά με ανάλυση 2κ δεν χρειαζεται 4κ χωρίς λογο να ζορίζεται και η κάρτα, 24αρα μου φαίνεται μικρή νομίζω Το γραφείο μου αυτή τη στιγμή είναι 1μ πλάτος ίσα ίσα που χωράει η panasonic. Αλλά θέλω να αναβαθμίσω ούτως ή άλλως σε 1,4-1,5μ παραπάνω δε γίνεται δυστυχώς λόγω χώρου Οπότε τι κάνουμε τώρα; Τι επιλογές έχουμε; να πάρω 2 οθόνες 27αρες; ίδιες ή διαφορετικές με τι ανάλυση(λογικά 2κ); Να κρατήσω την xiaomi και να πάρω μια δεύτερη 27αρα; ποια; Να κρατήσω την 42αρα και να έχω μια 27αρα δεύτερη; Θέλω να είναι με Vesa όλες, η δεύτερη δε με νοιάζει νομίζω τόσο η ποιότητα γιατί απλά θα την έχω για Spotify, παράθυρα, πράγματα που θα έχω δίπλα όσο θα τρέχω κάτι φουλ σκριν στην κυρία οθονη αλλά θα μ αρεσε να ειναι παρόμοι για να μην έχουν τρελές διαφορές δίπλα δίπλα. Θα ήθελα λογικά ίδια ανάλυση για να μην αλλάζουν όταν αλλάζω από τη μια οθόνη στην άλλη η κάνω alt tab. Η xiaomi χορταστική αλλά δε βολεύει άμα βάλω μια ταινία ή οτιδήποτε εκει μου την δίνουν τα πλαίσια στα πλάγια αυτά (δεν ξέρω). Σε γενικές γραμμές ακούω γνώμες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι το σύστημα μου αποτελείται από 5600χ και 3060 12gb αλλά δεν έχω σκοπό να αντικαταστήσω στα επόμενα 1-2 χρόνια κάποιο από αυτά τα 2 οπότε παραμένουμε με αυτό σα δεδομένα. edit2: Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ τις οθόνες για δουλειά γραφείου/ προσωπική χρήση καθομαι αρκετές ώρες (πρπ 10 ώρες) κάθε μερα, για να παρακολουθώ media content youtube/ταινίες/και καμια ώρα τη μέρα από αυτές είναι gaming Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2024 από zofer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα