Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

του λουμίδη έχει 22 ευρώ το κιλό και του λιντλ 10

η διαφορά στην τιμή αντιπροσωπεύει και διαφορά στην ποιότητα ή μόνο διαφήμιση ?

s-l1600.webp.374a0602e7a57dd3ced1cea984ccabc1.webp

loumidis-koypatos.png

Δημοσ.

Ο καφές έχει κυρίως να κάνει με την ποιότητα της πρώτης ύλης, δεν είναι μόνο θέμα διαφήμισης όταν έχουν τόση διαφορά.

Αν ενδιαφερόταν οικονομικά για την αγορά των φθηνών Ελληνικών καφέδων η Nestle, θα μπορούσε να βγάλει και αυτή καφέ με €10 (ίσως όχι με το brand Λουμίδης όμως, που το προμοτάρει ως πιο ποιοτικό), βάζοντας φθηνότερη πρώτη ύλη.

Γιατί δεν τους δοκιμάζεις και τους δύο να δεις αν η αξίζει η διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mpTrios said:

η διαφορά στην τιμή αντιπροσωπεύει και διαφορά στην ποιότητα ή μόνο διαφήμιση ?

Προσωπικά πίνω Bravo. Είχα πάρει μια φορά από λιντλ, νομίζω την συσκευασία που έβαλες πάνω.

Ήταν καταφανώς χειρότερος για τα γούστα μου. Δεν έχω ιδέα αν αυτό σχετίζεται με την αντικειμενική ποιότητα του καφέ, ή απλά την προτίμησή μου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ισχύει το.."μια δοκιμή θα σας πείσει"..😅

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Οχι καμία σχέση στη γεύση. Του lidl μόνο αν ξεμείνεις ναυαγός σε κανένα νησί του Ατλαντικού κανένα μήνα και δεν έχει κάτι άλλο να πιείς..🤣

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετα με τους παραπανω 2...

Να πω οτι αλλος ο λουμιδης παπαγαλος νεστλε κ αλλος απο τα καφεκοπτεια λουμιδη..δοκιμαστε κ δρακουλη ,δριτσας κ αν θελετε τερμα βαρυ χαρμανι αραβικο τουρκικο ψαξτε τον mehmetefendi

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο παραπάνω καφές - και ο μπλέ αλλά και ο πράσινος ο κλασικός του Lidl παράγεται από τον Αρχοντάκη στη Κρήτη και προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό - ειδικά τον πράσινο.

Όταν δε βρίσκω σε προσφορά τον Λουμίδη και ξεμένω είναι ξεκάθαρα η 2η μου επιλογή.

Bravo ειδικά ο κλασικός πολύ μέτριος  - ο bravo καφεκοπτείο και πολίτικος κάπως καλύτερα.

Brazita πλέον μια απογοήτευση.

Όπως είπε και ο παραπάνω, μια δοκιμή θα σε πείσει. 

Επεξ/σία από Gabriel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...