Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Καλημερα, από σήμερα ακουσα πως ξεκίνησε παλι ο δακτύλιος. Προσπαθώ να κατεβασω την νεα καρτα δακτυλιου απο την εφαρμογή gov wallet, αλλα για καποιον λογο μου κατεβαινει παλι η παλιά, με ληξη Ιουλιο 2024. Το εχει κανει κανεις επιτυχημένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, stormrain είπε Καλημερα, από σήμερα ακουσα πως ξεκίνησε παλι ο δακτύλιος. Προσπαθώ να κατεβασω την νεα καρτα δακτυλιου απο την εφαρμογή gov wallet, αλλα για καποιον λογο μου κατεβαινει παλι η παλιά, με ληξη Ιουλιο 2024. Το εχει κανεις επιτυχημένα? Καλημερα μου αρεσει που την εκτυπωσα και εγω και δεν ειχα κοιταξει την ημερομηνια, μια απο τα ιδια και για εμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις