Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Αφού έγινε και σε κατάστημα και όχι τηλεφωνικώς  (να υπήρχε έστω ηχογραφημένη κλήση) η φάση θα είναι "Σου 'πα, μου 'πες", άκρη δεν πρόκειται να βγει.

Αφού έχει στα χέρια του το χαρτί που υπέγραψε και ζητούσε διακοπή 21 Οκτωβρίου, ενώ αυτοί το έκοψαν 12 του ίδιου μήνα, πώς είναι "σου 'πα, μου 'πες"?

Ζητά ονόματα υπαλλήλων και κάνε καταγγελία στη ραε ότι σου έκοψαν αυθαίρετα το ρεύμα.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Αφού έχει στα χέρια του το χαρτί που υπέγραψε και ζητούσε διακοπή 21 Οκτωβρίου, ενώ αυτοί το έκοψαν 12 του ίδιου μήνα, πώς είναι "σου 'πα, μου 'πες"?

Ζητά ονόματα υπαλλήλων και κάνε καταγγελία στη ραε ότι σου έκοψαν αυθαίρετα το ρεύμα.

Αυθαίρετα δεν κόπηκε.. Με εντολή έγινε.. 

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φυσικό κατάστημα είναι σε ενα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, η υπάλληλος από μόνη της με ρώτησε πότε θέλω να γίνει η διακοπή άρα προφανώς είναι μία διαδικασία που ακολουθούν κατά βάση. Ακριβώς την ίδια διαδικασία έχω κάνει 2 φορές με άλλους παρόχους χωρίς θέμα.

Όταν ζητάς διακοπή ηλεκτροδότησης, υπογράφεις το εξής έντυπο: ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ & ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Στην πρώτη σελίδα, κάτω κάτω στο πεδίο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ο υπάλληλος αναγράφει μαζί με άλλα: Δηλώνω, επίσης, ότι επιθυμητή ημερομηνία διακοπής της ηλεκτροδότησης είναι 21/10/2024

Τώρα σε νομικό επίπεδο, η λέξη 'επιθυμώ' δεν λέει κάτι, ούτε είμαι δικομανής. Είναι από τις φορές που απλά πέφτεις πάνω σε μ**κες και συνεχίζεις.

Αυτά.

Επεξ/σία από BreakingMad
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, BreakingMad είπε

Καλησπερα, προσφατα αποφασισα να μετακομισω και μιλωντας με την ιδιοκτητρια της ειπα πως με μετακομισεις κτλ θα εχω αφησει το σπιτι μεχρι τις 19 του μηνα.

Πηγα λοιπον στην εταιρεια που εχω τα συμβολαια αεριου/ρευματος και ζητησα να γινει αμεση διακοπη στο αεριο αλλα το ρευμα να κοπει τελος του μηνα. Ολα καλα μου ειπαν, υπεγραψα τα αντιστοιχα εγραφα και εφυγα.

Την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα στην Γερμανια, σημερα που γυρισα στο σπιτι ειδα οτι δεν εχω ρευμα! Κοιταξα κατω στα ρολογια και ενω δεν ειδα καποια σημανση ή καποια σφραγιδα, παρατηρησα οτι κατεβασαν τον διακοπτη.

Επικοινωνησα με τον ΔΕΔΗΕ και ειπαν πως οντως την εβδομαδα που ελειπα εγινε διακοπη μιας και ο παροχος ζητησε αμεση διακοπη ρευματος και οχι τελος του μηνα!

Τους ρωτησα τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και μου ειπαν πως θα πρεπει να ξανακανω συμβολαιο (= 100Ε εγγυηση + 3 μερες ενεργοποιησης .. ενω εγω το Σαββατο αφηνω το σπιτι).

Σε περιπτωση που απλα σηκωσω το διακοπτη, θα εχω ρευμα αλλα θεωρειται ρευματοκλοπη. 

Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; 

6 λεπτά πριν, BreakingMad είπε

Το φυσικό κατάστημα είναι σε ενα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, η υπάλληλος από μόνη της με ρώτησε πότε θέλω να γίνει η διακοπή άρα προφανώς είναι μία διαδικασία που ακολουθούν κατά βάση. Ακριβώς την ίδια διαδικασία έχω κάνει 2 φορές με άλλους παρόχους χωρίς θέμα.

Όταν ζητάς διακοπή ηλεκτροδότησης, υπογράφεις το εξής έντυπο: ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ & ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Στην πρώτη σελίδα, κάτω κάτω στο πεδίο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ο υπάλληλος αναγράφει μαζί με άλλα: Δηλώνω, επίσης, ότι επιθυμητή ημερομηνία διακοπής της ηλεκτροδότησης είναι 21/10/2024

Τώρα σε νομικό επίπεδο, η λέξη 'επιθυμώ' δεν λέει κάτι, ούτε είμαι δικομανής. Είναι από τις φορές που απλά πέφτεις πάνω σε μ**κες και συνεχίζεις.

Αυτά.

Ακριβώς.

Άκρη δεν βγαίνει.

ΥΓ. Το ρεύμα κόβεται σε 2-3 ημέρες.

Δυστυχώς βιάστηκες.

6 ώρες πριν, BreakingMad είπε

Απαντησα ποιος ειναι ο παροχος.

Αυτο με τις 5 ημερες σας το εχει πει καποιος παροχος ή είναι δική σας υπόθεση;

Η διακοπη του συμβολαίο κύριε, σύμφωνα παντα με τον πάροχο, απαιτούσε την φυσική παρουσία σε κατάστημα μετά απο ραντεβού. Είμαι ενήλικας και δουλεύω. Στο φυσικο καταστημα του παροχου μου ειπαν πότε (δηλαδή με ρώτησαν κιόλας) θελω να γινει η διακοπη και θα γινει απο εκεινη την ημερα εντος ολιγων ημερων.

Του αερίου αναφέρει την πρώτη εβδομάδα του μήνα (= άμεσα) και του ρεύματος αναφέρει 21 Οκτωβρίου!

Μετά από επίσκεψη και στο φυσικό κατάστημα που είχα υπογράψει την διακοπη, με το ίδιο το έγγραφο της διακοπής μαζί μου, το μπαλάκι το πετάει ο πάροχος στον ΔΕΔΔΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ στον πάροχο.

Άκρη δεν βγαινει και δεν θα βγει, όπως σχεδον παντα.

Έχεις δίκιο 100% και έχει γίνει λάθος μάλλον από το ΔΕΔΔΗΕ αλλά αυτό λύνεται μόνο με δικαστήριο.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BreakingMad είπε

Αυτά.

Στον Δεδδηε ποτε δοθηκε η εντολη  για την διακοπη; Ημερομηνια ; Ειχε αναγραφει οτι η διακοπη να εκτελεστει  ταδε του μηνος...

Δημοσ.

ανεβασε τον διακοπτη, καταναλωσε οσο πιο λιγο ρευμα μπορεις και φυγε χωρις να αναφερεις τιποτα. Οι κιλοβατορες που θα καταγραψεις ειναι λιγες δεν θα ασχοληθει κανεις. Θα παει σαν διαφορα στον επομενο που δεν θα δωσει σημασια 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Στον Δεδδηε ποτε δοθηκε η εντολη  για την διακοπη; Ημερομηνια ; Ειχε αναγραφει οτι η διακοπη να εκτελεστει  ταδε του μηνος...

Αυτο δε μπορω να το γνωριζω, ουτε ο ΔΕΔΔΥΕ θα κατσει να μου πει πολλα. Μου ειπαν απλα οτι η εντολη ηταν για αμεση διακοπη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ανεβασε τον διακοπτη, καταναλωσε οσο πιο λιγο ρευμα μπορεις και φυγε χωρις να αναφερεις τιποτα. Οι κιλοβατορες που θα καταγραψεις ειναι λιγες δεν θα ασχοληθει κανεις. Θα παει σαν διαφορα στον επομενο που δεν θα δωσει σημασια 

Δεν ειναι που τα λες... Πλεον θεωρειται ρευματοκλοπη η αυθαιρετη επανασυνδεση...Μην λετε πραγματα  ετσι  στον αερα...

1 λεπτό πριν, BreakingMad είπε

Αυτο δε μπορω να το γνωριζω, ουτε ο ΔΕΔΔΥΕ θα κατσει να μου πει πολλα. Μου ειπαν απλα οτι η εντολη ηταν για αμεση διακοπη.

Μεσα στον Δεδδηε φαινεται ποτε δοθηκε η εντολη; Αρα ο προμηθευτης σου εδωσε κατευθειαν την εντολη για την διακοπη... Χωρις  να αναφερει καποια σχολια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Αυθαίρετα δεν κόπηκε.. Με εντολή έγινε.. 

Αν η εντολή έλεγε 21 Οκτωβρίου και αυτοί το έκοψαν 12 ή 11, δεν ξέρω πώς λέγεται αν όχι αυθαίρετη διακοπή.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Αν η εντολή έλεγε 21 Οκτωβρίου και αυτοί το έκοψαν 12 ή 11, δεν ξέρω πώς λέγεται αν όχι αυθαίρετη διακοπή.

Αφού δεν έγραφε κάτι... Αν έχει δοθεί από τον προμηθευτή χωρίς να υπάρχουν  σχόλια και κάποια αναφορά για ημερομηνία ο Δεδδηε θα κόψει το ρεύμα.. 

• Haha 1
Δημοσ.

Το καλύτερο που έκανε ο ενοικιαστής πριν φύγει σε εμένα ήταν που δεν έκοψε το ρεύμα.. πήγα στην ΔΕΗ και έκανα την αλλαγή μόνος μου την επόμενη μέρα με τα χαρτιά από την λύση της μίσθωσης.. να του έφαγα καμια κιλοβατώρα ρεύμα για τα φώτα το πρώτο βράδυ :P Όλα τα άλλα μπλέξιμο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το καλύτερο που έκανε ο ενοικιαστής πριν φύγει σε εμένα ήταν που δεν έκοψε το ρεύμα.. πήγα στην ΔΕΗ και έκανα την αλλαγή μόνος μου την επόμενη μέρα με τα χαρτιά από την λύση της μίσθωσης.. να του έφαγα καμια κιλοβατώρα ρεύμα για τα φώτα το πρώτο βράδυ :P Όλα τα άλλα μπλέξιμο.

Εμενα η ιδιοκτητρια ειναι εκτος νομου και δεν ρισκαρω να αφησω την καταναλωση στο ονομα μου..

Δημοσ.
1 hour ago, takoulou said:

Δεν ειναι που τα λες... Πλεον θεωρειται ρευματοκλοπη η αυθαιρετη επανασυνδεση...Μην λετε πραγματα  ετσι  στον αερα...

Μεσα στον Δεδδηε φαινεται ποτε δοθηκε η εντολη; Αρα ο προμηθευτης σου εδωσε κατευθειαν την εντολη για την διακοπη... Χωρις  να αναφερει καποια σχολια...

Ανέβασε Διακόπτη και μετά φύγε. Και να κατηγορήσουν, ποιον θα κατηγορήσουν; Τον TS; Ο TS θα έχει φύγει 

Δημοσ.

Ρεύματοκλοπή ειναι όταν έχεις μπαιπας. Λιγες κιλοβατώρες διαφορά στο ρολόι, μετρήσιμες δηλαδή, μεταξύ διακοπής και επανασύνδεσης, δεν ασχολείται κανεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...