BreakingMad Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, προσφατα αποφασισα να μετακομισω και μιλωντας με την ιδιοκτητρια της ειπα πως με μετακομισεις κτλ θα εχω αφησει το σπιτι μεχρι τις 19 του μηνα. Πηγα λοιπον στην εταιρεια που εχω τα συμβολαια αεριου/ρευματος και ζητησα να γινει αμεση διακοπη στο αεριο αλλα το ρευμα να κοπει τελος του μηνα. Ολα καλα μου ειπαν, υπεγραψα τα αντιστοιχα εγραφα και εφυγα. Την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα στην Γερμανια, σημερα που γυρισα στο σπιτι ειδα οτι δεν εχω ρευμα! Κοιταξα κατω στα ρολογια και ενω δεν ειδα καποια σημανση ή καποια σφραγιδα, παρατηρησα οτι κατεβασαν τον διακοπτη. Επικοινωνησα με τον ΔΕΔΗΕ και ειπαν πως οντως την εβδομαδα που ελειπα εγινε διακοπη μιας και ο παροχος ζητησε αμεση διακοπη ρευματος και οχι τελος του μηνα! Τους ρωτησα τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και μου ειπαν πως θα πρεπει να ξανακανω συμβολαιο (= 100Ε εγγυηση + 3 μερες ενεργοποιησης .. ενω εγω το Σαββατο αφηνω το σπιτι). Σε περιπτωση που απλα σηκωσω το διακοπτη, θα εχω ρευμα αλλα θεωρειται ρευματοκλοπη. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από BreakingMad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, BreakingMad είπε Καλησπερα, προσφατα αποφασισα να μετακομισω και μιλωντας με την ιδιοκτητρια της ειπα πως με μετακομισεις κτλ θα εχω αφησει το σπιτι μεχρι τις 19 του μηνα. Πηγα λοιπον στην εταιρεια που εχω τα συμβολαια αεριου/ρευματος και ζητησα να γινει αμεση διακοπη στο αεριο αλλα το ρευμα να κοπει τελος του μηνα. Ολα καλα μου ειπαν, υπεγραψα τα αντιστοιχα εγραφα και εφυγα. Την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα στην Γερμανια, σημερα που γυρισα στο σπιτι ειδα οτι δεν εχω ρευμα! Κοιταξα κατω στα ρολογια και ενω δεν ειδα καποια σημανση ή καποια σφραγιδα, παρατηρησα οτι κατεβασαν τον διακοπτη. Επικοινωνησα με τον ΔΕΔΗΕ και ειπαν πως οντως την εβδομαδα που ελειπα εγινε διακοπη μιας και ο παροχος ζητησε αμεση διακοπη ρευματος και οχι τελος του μηνα! Τους ρωτησα τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και μου ειπαν πως θα πρεπει να ξανακανω συμβολαιο (= 100Ε εγγυηση + 3 μερες ενεργοποιησης .. ενω εγω το Σαββατο αφηνω το σπιτι). Σε περιπτωση που απλα σηκωσω το διακοπτη, θα εχω ρευμα αλλα θεωρειται ρευματοκλοπη. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; Καλο θα ηταν να μην το σηκωσεις γιατι θεωρειται πλεον ρευματοκλοπη... Να τα βάλεις με τον παροχο σου που δεν ανεφερε στον Δεδδηε ποτε να γινει η διακοπη... Του ζητας τα εξοδα γιατι πλεον θα μεινεις σε ξενοδοχειο γιατι δεν εχεις ρευμα.. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από takoulou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BreakingMad είπε Καλησπερα, προσφατα αποφασισα να μετακομισω και μιλωντας με την ιδιοκτητρια της ειπα πως με μετακομισεις κτλ θα εχω αφησει το σπιτι μεχρι τις 19 του μηνα. Πηγα λοιπον στην εταιρεια που εχω τα συμβολαια αεριου/ρευματος και ζητησα να γινει αμεση διακοπη στο αεριο αλλα το ρευμα να κοπει τελος του μηνα. Ολα καλα μου ειπαν, υπεγραψα τα αντιστοιχα εγραφα και εφυγα. Την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα στην Γερμανια, σημερα που γυρισα στο σπιτι ειδα οτι δεν εχω ρευμα! Κοιταξα κατω στα ρολογια και ενω δεν ειδα καποια σημανση ή καποια σφραγιδα, παρατηρησα οτι κατεβασαν τον διακοπτη. Επικοινωνησα με τον ΔΕΔΗΕ και ειπαν πως οντως την εβδομαδα που ελειπα εγινε διακοπη μιας και ο παροχος ζητησε αμεση διακοπη ρευματος και οχι τελος του μηνα! Τους ρωτησα τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και μου ειπαν πως θα πρεπει να ξανακανω συμβολαιο (= 100Ε εγγυηση + 3 μερες ενεργοποιησης .. ενω εγω το Σαββατο αφηνω το σπιτι). Σε περιπτωση που απλα σηκωσω το διακοπτη, θα εχω ρευμα αλλα θεωρειται ρευματοκλοπη. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; Καλά ξεμπερδέματα, πάρε τον πάροχο να πει στο δεδδηε να έρθει να κάνει επανασύνδεση με άμεση προτεραιότητα πες και ένα ποίημα εκεί έχω μωρό στο σπίτι.. Εγγύηση πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό μετά από κάνα μήνα και επιστρέφεται στον πελάτη όταν θα φύγει, αν ο πελάτης βάλει πληρωμή με πάγια εντολή δεν πληρώνει καθόλου εγγύηση, ενημερωτικά για μελλοντικά να το ξέρεις Μην ανησυχείς δεν θα πληρώσεις κάτι τώρα.. Μακάρι να έχουν φιλότιμο και να έρθουν σήμερα Δευτέρα να σου βάλουν το ρεύμα.. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Raylan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Raylan είπε Καλά ξεμπερδέματα, πάρε τον πάροχο να πει στο δεδδηε να έρθει να κάνει επανασύνδεση με άμεση προτεραιότητα πες και ένα ποίημα εκεί έχω μωρό στο σπίτι.. Εγγύηση πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό μετά από κάνα μήνα και επιστρέφεται στον πελάτη όταν θα φύγει, αν ο πελάτης βάλει πληρωμή με πάγια εντολή δεν πληρώνει καθόλου εγγύηση, ενημερωτικά για μελλοντικά να το ξέρεις Μην ανησυχείς δεν θα πληρώσεις κάτι τώρα.. Μακάρι να έχουν φιλότιμο και να έρθουν σήμερα Δευτέρα να σου βάλουν το ρεύμα.. Δεν γίνεται αυτό.. Αφού έγινε η διακοπή που έχει ζητηθεί.. Θα πρέπει να το αιτηθεί σε προμηθευτή και να ζητήσει την επανασύνδεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BreakingMad Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Raylan είπε Καλά ξεμπερδέματα, πάρε τον πάροχο να πει στο δεδδηε να έρθει να κάνει επανασύνδεση με άμεση προτεραιότητα πες και ένα ποίημα εκεί έχω μωρό στο σπίτι.. Εγγύηση πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό μετά από κάνα μήνα και επιστρέφεται στον πελάτη όταν θα φύγει, αν ο πελάτης βάλει πληρωμή με πάγια εντολή δεν πληρώνει καθόλου εγγύηση, ενημερωτικά για μελλοντικά να το ξέρεις Μην ανησυχείς δεν θα πληρώσεις κάτι τώρα.. Μακάρι να έχουν φιλότιμο και να έρθουν σήμερα Δευτέρα να σου βάλουν το ρεύμα.. Υπάρχει μωρό στο σπίτι, πλέον πήγε στους παππούδες. Δεν είναι κάτι που έκανε τον πάροχο (Ζ) να ιδρώσει οταν το ακουσε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πάροχο (Ζ) μου είπαν πως στα αρχεία τους φαίνεται πως ζητήθηκε άμεση διακοπή και πως δεν μπορουν να κανουν κατι πλεον, θα πρεπει να κάνω νέο συμβόλαιο. Όταν μάλιστα τους είπα πως δηλαδη ο κάθε υπάλληλος μπορεί να γράφει ότι θέλει και η διακοπή να γίνεται όποτε τους καπνίσει.. μου την ειπαν μιας και συμφωνα με αυτους οταν θελεις διακοπη πας λιγες μερες πριν και οχι αρχες του μηνα, δηλαδη το αντίθετο από αυτό που μου ειπαν και στο καταστημα τους αλλα και ο ιδιος ο ΔΕΔΔΥΕ (οτι μπορεις δηλαδη να δηλώσεις την ημερομηνια από την οποία και μετά θα γίνει η διακοπή). Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από BreakingMad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εσύ δεν έχεις κάποιο χαρτί που να λέει τι αιτηθηκες; Δεν σου έδωσαν αντίγραφο / αποδεικτικό της αίτησης διακοπής; Αν όχι, δεν υπέγραψες κάτι εκεί; Αυτό που υπέγραψες τι λέει; Αν είσαι σίγουρος ότι λέει 31 Οκτωβρίου, ζητά να το βρουν και να σου το αποστείλουν για να κινηθείς νομικά. Εναλλακτικά, πήγαινε εκεί που έκανες την αίτηση και ζήτα να σου δώσουν αντίγραφο του χαρτιού που υπέγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Γράψε μας και τον Πάροχο να γελάσουμε λίγο με το genius suport του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, BreakingMad είπε Υπάρχει μωρό στο σπίτι, πλέον πήγε στους παππούδες. Δεν είναι κάτι που έκανε τον πάροχο (Ζ) να ιδρώσει οταν το ακουσε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πάροχο (Ζ) μου είπαν πως στα αρχεία τους φαίνεται πως ζητήθηκε άμεση διακοπή και πως δεν μπορουν να κανουν κατι πλεον, θα πρεπει να κάνω νέο συμβόλαιο. Όταν μάλιστα τους είπα πως δηλαδη ο κάθε υπάλληλος μπορεί να γράφει ότι θέλει και η διακοπή να γίνεται όποτε τους καπνίσει.. μου την ειπαν μιας και συμφωνα με αυτους οταν θελεις διακοπη πας λιγες μερες πριν και οχι αρχες του μηνα, δηλαδη το αντίθετο από αυτό που μου ειπαν και στο καταστημα τους αλλα και ο ιδιος ο ΔΕΔΔΥΕ (οτι μπορεις δηλαδη να δηλώσεις την ημερομηνια από την οποία και μετά θα γίνει η διακοπή). Μαλλον τωρα δεν μπορει να γινει... Εκτος και πας για νεο συμβολαιο σε αλλο προμηθευτη.. Και ζητησεις την διακοπη τελος του μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BreakingMad Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dream21 είπε Γράψε μας και τον Πάροχο να γελάσουμε λίγο με το genius suport του.... το υψηλότερο σε σχέση με κάποιον παρατηρητή σημείο ενός ουράνιου σώματος 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, BreakingMad είπε το υψηλότερο σε σχέση με κάποιον παρατηρητή σημείο ενός ουράνιου σώματος Οποιος παντως και να ειναι ο παροχος δεν φταιει αλλα εσυ που πηγες και εκανες αιτηση διακοπης 30 ημερες πριν. Αιτημα για Διακοπή κάνεις πάντα 5 ημερες πριν φυγεις απο το σπίτι... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 54 minutes ago, dream21 said: Αιτημα για Διακοπή κάνεις πάντα 5 ημερες πριν φυγεις απο το σπίτι... Αυτό το γράφει σε όλα τα συμβόλαια όλων των παρόχων; Ή σε έντυπα διακοπής παροχής όλων των παρόχων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BreakingMad Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dream21 είπε Οποιος παντως και να ειναι ο παροχος δεν φταιει αλλα εσυ που πηγες και εκανες αιτηση διακοπης 30 ημερες πριν. Αιτημα για Διακοπή κάνεις πάντα 5 ημερες πριν φυγεις απο το σπίτι... Απαντησα ποιος ειναι ο παροχος. Αυτο με τις 5 ημερες σας το εχει πει καποιος παροχος ή είναι δική σας υπόθεση; Η διακοπη του συμβολαίο κύριε, σύμφωνα παντα με τον πάροχο, απαιτούσε την φυσική παρουσία σε κατάστημα μετά απο ραντεβού. Είμαι ενήλικας και δουλεύω. Στο φυσικο καταστημα του παροχου μου ειπαν πότε (δηλαδή με ρώτησαν κιόλας) θελω να γινει η διακοπη και θα γινει απο εκεινη την ημερα εντος ολιγων ημερων. 5 ώρες πριν, dtzgr είπε Εσύ δεν έχεις κάποιο χαρτί που να λέει τι αιτηθηκες; Δεν σου έδωσαν αντίγραφο / αποδεικτικό της αίτησης διακοπής; Αν όχι, δεν υπέγραψες κάτι εκεί; Αυτό που υπέγραψες τι λέει; Αν είσαι σίγουρος ότι λέει 31 Οκτωβρίου, ζητά να το βρουν και να σου το αποστείλουν για να κινηθείς νομικά. Εναλλακτικά, πήγαινε εκεί που έκανες την αίτηση και ζήτα να σου δώσουν αντίγραφο του χαρτιού που υπέγραψες. Του αερίου αναφέρει την πρώτη εβδομάδα του μήνα (= άμεσα) και του ρεύματος αναφέρει 21 Οκτωβρίου! Μετά από επίσκεψη και στο φυσικό κατάστημα που είχα υπογράψει την διακοπη, με το ίδιο το έγγραφο της διακοπής μαζί μου, το μπαλάκι το πετάει ο πάροχος στον ΔΕΔΔΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ στον πάροχο. Άκρη δεν βγαινει και δεν θα βγει, όπως σχεδον παντα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από BreakingMad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δηλ ο δεδηε π πηρες τηλ σ ειπε οτι υπαρχει σαν σεναριο διακοπες/ επανασυνδεσεις με ραντεβου ?? Αναφερομαι κυριολεκτικα σε Δεδηε οχι παροχο.. Τραβα στον γειτονα αφησε κανα 20ε γ διευκολυνση κ τραβα μπαλαντεζα ξεδιπλωμενη ολη απο το μπαλκονι του(δεν βαζεις πολλα watt πανω μονο οσα σηκωνει) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BreakingMad Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, kage είπε Δηλ ο δεδηε π πηρες τηλ σ ειπε οτι υπαρχει σαν σεναριο διακοπες/ επανασυνδεσεις με ραντεβου ?? Αναφερομαι κυριολεκτικα σε Δεδηε οχι παροχο.. Τραβα στον γειτονα αφησε κανα 20ε γ διευκολυνση κ τραβα μπαλαντεζα ξεδιπλωμενη ολη απο το μπαλκονι του(δεν βαζεις πολλα watt πανω μονο οσα σηκωνει) Λύση έχει ήδη βρεθεί, το θέμα είναι το αλαλούμ που επικρατεί. Ο ΔΕΔΔΗΕ είπε ότι ζητήθηκε από τον πάροχο να γίνει άμεσα διακοπή και έγινε, μάλιστα μου είπαν οτι άργησε κιόλας γιατί συνήθως παίρνει ~3 ημέρες ενώ σε εμένα ήρθαν την 10η ημέρα. Υποθέτω (δεν δουλευω σε πάροχο για να είμαι σίγουρος) ότι η ημερομηνία που ζητάς στον πάροχο να γίνει διακοπή, είναι για εσωτερικό δικό τους προγραμματισμό. Δηλαδή η ημερομηνία που αυτοί θα δώσουν εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ. Το αν ο πάροχος έδωσε λάθος εντολή ή αν ο ΔΕΔΔΗΕ το έκοψε νωρίτερα, δε θα το μάθουμε ποτέ. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από BreakingMad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Έπεσες στη περίπτωση. Τώρα για 5 μέρες και αίτημα επανασύνδεσης να έκανες δεν προλαβαίνεις. Αφού έγινε και σε κατάστημα και όχι τηλεφωνικώς (να υπήρχε έστω ηχογραφημένη κλήση) η φάση θα είναι "Σου 'πα, μου 'πες", άκρη δεν πρόκειται να βγει. Ο πάροχος δε μπορεί να ζητήσει συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διακοπή. Άτυπα ο υπάλληλος θα έπρεπε να κρατήσει την αίτηση στο "συρτάρι" και τελικά την έστειλε πιο νωρίς απ ότι έπρεπε. Γενικά με το ρεύμα επειδή είναι πιο βασικό αγαθό από το ιντερνετ πχ είναι καλύτερο το αίτημα να γίνεται μια-δυο μέρα πριν την αποχώρηση. Πλέον έχουν γίνει αρκετά γρήγοροι πάροχοι-Δεδδηε και διακοπές, ενεργοποιήσεις γίνονται σε λίγες μέρες. Οπότε καλύτερα να μείνει στο όνομα σου με μηδενική κατανάλωση λίγες μέρες αφότου φύγεις, παρά να κοπεί πριν φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα