Προς το περιεχόμενο

Apple Watch battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα Apple Watch 6 cellular και ενώ είμαι ικανοποιημένος από την εμπειρία στο θέμα μπαταρίας πλέον όχι και τόσο. Έχει πάει στο 78% η υγεία της και σκέφτομαι αλλαγή.

Ρωτησα istorm και μου είπαν ότι δεν την αλλάζουν άλλα ουσιαστικά αγοράζεις πάλι το ρολόι με μια μικρή έκπτωση που δεν αξίζει.

Εχω δει κάποια μαγαζιά που κάνουν αλλαγές αλλά δεν ξέρω κάποιον να το έχει κάνει.

Εντωμεταξύ άνετα έδινα 100€ σε επίσημο για αλλαγή καθώς 3-4 χρόνια ακόμα το ρολόι θα πηγαίνει σφαίρα.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alejsalonica είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα Apple Watch 6 cellular και ενώ είμαι ικανοποιημένος από την εμπειρία στο θέμα μπαταρίας πλέον όχι και τόσο. Έχει πάει στο 78% η υγεία της και σκέφτομαι αλλαγή.

Ρωτησα istorm και μου είπαν ότι δεν την αλλάζουν άλλα ουσιαστικά αγοράζεις πάλι το ρολόι με μια μικρή έκπτωση που δεν αξίζει.

Εχω δει κάποια μαγαζιά που κάνουν αλλαγές αλλά δεν ξέρω κάποιον να το έχει κάνει.

Εντωμεταξύ άνετα έδινα 100€ σε επίσημο για αλλαγή καθώς 3-4 χρόνια ακόμα το ρολόι θα πηγαίνει σφαίρα.

Καμία ιδέα;

Αναρωτιέμαι εάν είναι δυνατόν να το στείλουμε σε Apple Store άλλης ευρωπαικής χώρας για αλλαγή μπαταρίας;

• Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, panoszavra said:

Αναρωτιέμαι εάν είναι δυνατόν να το στείλουμε σε Apple Store άλλης ευρωπαικής χώρας για αλλαγή μπαταρίας;

Η μπαταρία στα ρολόγια δεν αλλάζει σε κανένα Apple Store! Οι συσκευές αυτές δεν μπορούν να ανοιχτούν και να κλείσουν ξανά διατηρώντας τις αρχικές τους ιδιότητες. Ακόμη και μέσα στην εγγύηση να είσαι, αν συμβεί κάτι σου δίνουν απλά ένα νέο ρολόι.

Δημοσ.
11 hours ago, alejsalonica said:

Καμία ιδέα;

Δεν αλλαζει η μπαταρια!

Δημοσ.

Ανηψιός μου ακόμα έχει το Series 1 αφου άλλαξε μπαταρία σε μαγαζί γειτονιάς!

Σίγουρα δε θα ειναι αδιάβροχο πια, αλλά λειτουργεί κανονικά!

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, panoszavra είπε

Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Λέω να καλέσω Apple.

4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Δεν αλλαζει η μπαταρια!

Αλλάζει σίγουρα σε Apple Store.

Δημοσ.

Μίλησα με Apple μόλις, δυστυχώς μόνο στο εξωτερικό γίνεται η αλλαγή μπαταρίας. Δεν υπάρχει δυνατότητα για αποστολή παρά μόνο ίσως μέσω εταιριών logistics αλλά θα μας βγει 150€ η αλλαγή. Αν τύχει και πάει κάποιος γνωστός θα το δώσω, αξίζει να μπει νέα μπαταρία, το ρολόι κατά τα άλλα είναι μια χαρά. 

Κάποιες λύσεις τύπου μαγαζιά ανεπίσημα τα αποφεύγω γιατί αν στραβώσει κάτι άκρη δεν βγάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, alejsalonica said:

Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Λέω να καλέσω Apple.

Αλλάζει σίγουρα σε Apple 

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.

To Battery Service και παλι δεν σημαινει αλλαγη μπαταριας. Αντικατασταση γινεται και αφου το Health ειναι κατω απο 80%. Υπαρχει σχετικο νημα στο Reddit. Σε καποιους εγινε απλα ελεγχος γιατι ηταν 80% και ανω και σε καποιους εγινε αντικατασταση με Refurbished επειδη ηταν κατω απο 80%. Αν κανανε αντικατασταση θα το ελεγαν Battery Replacement, οχι απλα Ssrvice…

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SaFiS είπε

To Battery Service και παλι δεν σημαινει αλλαγη μπαταριας. Αντικατασταση γινεται και αφου το Health ειναι κατω απο 80%. Υπαρχει σχετικο νημα στο Reddit. Σε καποιους εγινε απλα ελεγχος γιατι ηταν 80% και ανω και σε καποιους εγινε αντικατασταση με Refurbished επειδη ηταν κατω απο 80%. Αν κανανε αντικατασταση θα το ελεγαν Battery Replacement, οχι απλα Ssrvice…

Μίλησα με apple. Στο εξωτερικό γίνεται αντικατάσταση μπαταρίας με 99€. Σε apple store μόνο. Τώρα αν αυτοί μέσα στο service ουσιαστικά αλλάζουν ρολόι δεν με απασχολεί. Αν κι όπως μου το είπαν αλλάζουν μπαταρία. Όπως τα κινητά. Είναι το μόνο που αλλάζουν στο ρολόι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...