Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Εμένα μου είχαν πει τότε συγκεκριμένο διάστημα που πρέπει να μπω να την ακυρώσω (δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω μου είχαν πει 1μήνα πριν). Δεν με ένοιαζε βέβαια  για αυτό την ακύρωσα κιόλας) και το έκανα νωρίτερα (νομίζω 2 μήνες πριν). Δεν είδα ποτέ όμως νεα στο σύστημα.

Αυτο μου ειπαν τελικα να κανω..μιλαμε για απατεωνες...χωρις να συναινεις καπου σου στελνουν καρτες και σε χρεωνουν απο πανω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Αυτο μου ειπαν τελικα να κανω..μιλαμε για απατεωνες...χωρις να συναινεις καπου σου στελνουν καρτες και σε χρεωνουν απο πανω

Καρτα απλη ειναι...  Οχι πιστωτικη... Για κανεις συναλλαγες.. Μιλαμε για ποσα 5-6 Ευρω...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Haldol είπε

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Έχω μία κάρτα της ΕΤΕ που λήγει με το νέο έτος, αλλά την έχω ήδη ακυρώσει (δηλωμένη ως απωλεσθείσα), χωρίς να προβώ σε επανέκδοση. Την κάρτα δε την έχασα, αλλά δε την ήθελα — μετά την ακύρωση την κατέστρεψα. 

Θα ανανεωθεί στη λήξη χρεώνοντάς με, ή επειδή είναι ακυρωμένη μας χαιρέτησε οριστικά; Δε θέλω ν' ανανεωθεί. Πρέπει να το δηλώσω κιόλας, ή αρκεί το ότι είναι ακυρωμένη;

Εφόσον ακυρώθηκε χωρίς επανέκδοση, τότε όχι, δε θα να ανανεωθεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 minutes ago, eidikos33 said:

27 minutes ago, VonLoutsos said:

Για την Εθνική, σε χρεώνουν πριν από την αποστολή,όμως μπορείς αν δεν την χρησιμοποιήσεις να ζητήσεις να ακυρωθεί η κάρτα και να σου επιστρέψουν το ποσό. Αλητεία πάντως κατά την άποψη μου.

Φαντάζεστε να ζήταγαν κάποιου είδους έγκριση για την νέα, τι θα έκαναν όλοι οι παππούδες; Πιστεύεις θα μπορούσαν να μπουν στο site ή στο app να κάνουν αίτηση για νέα; Ή να τους έλεγαν να πάνε στο μαγαζί να υπογράψουν αίτηση;

Το λάθος για εμένα είναι ότι δεν υπάρχει κάπου επιλογή να δηλώνεις ότι δεν θες νέα στην ανανέωση. Αφού όμως από ότι έχω καταλάβει, από ποστ εδώ, άμα δεν την ενεργοποιήσεις και τους πάρει τηλέφωνο στα γυρίζουν, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Επίσης θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν μία πολιτική λογικής πιστωτικής, ότι άμα την χρησιμοποιήσεις για πάνω από χ συναλλαγές, δωρεάν η ανανέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης οι αχόρταγοι μου ανανέωσαν την κάρτα 4 μήνες πριν λήξει η παλιά , μη χάσουν κανα φράγκο . Άσε που έχει μικρότερη διάρκεια η καινούρια ....

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

Επίσης οι αχόρταγοι μου ανανέωσαν την κάρτα 4 μήνες πριν λήξει η παλιά , μη χάσουν κανα φράγκο . Άσε που έχει μικρότερη διάρκεια η καινούρια ....

Να προσθέσω ότι η διάρκεια ελαττώθηκε σε 3 έτη από 4. Και όταν στην ανανεώνουν πχ 4 μήνες που λες (2 στη δική μου περίπτωση), η διάρκεια μετράει από την ανανέωση. Δηλαδή, στην περίπτωση σου θα πληρώσεις ανανέωση για 2 έτη και 8 μήνες.

Για κάποιους που ίσως θεωρούν ευτελή τα 6 ευρώ ( ούτε 5 ούτε 3): κάποιος δουλεύει 1 ώρα για αυτά τα 6 ευρώ. Επίσης, αν ένα ζευγάρι έχει σε 3 τράπεζες από 1 χρεωστική, τότε μιλάμε για 3*2*6= 36 ευρώ κάθε 3 (το πολύ) έτη. Αν έχουν και τα 2 παιδιά ας πούμε 16 χρονών που θα έχουν δική τους χρεωστική (με όρια-:)) πάμε στα 72 ευρώ.

Δημοσ.
On 15/10/2024 at 14:18, eidikos33 said:

Εγω που επικοινωνησα σημερα με την αλφα που ληγει η καρτα μου σε εναμιση μηνα μου ειπαν οτι εχει χρεωση 5 ευρω, τους αναφερω που συναινεσα εγω σε κατι τετοιο? και μετα με καλεσαν απο την μελλον να μου πουν οτι το μονο που μπορει να γινει ειναι να ακυρωση την καρτα απο το e banking που εχω και να μην επιλεξω να μου σταλει καινουργια, παντως στο e banking δειχνει οτι η καινουργια καρτα ειναι ετοιμη!

τι να κανω? δεν με ενδιαφερει αν θα την ακυρωσω απο τωρα αρκει να μην μου στειλουν καινουργια και με χρεωσουν

θα χρεωθεις.το αν εχεις αποδεχτει θα εχει γινει καπου γιατι ειναι τραπεζα και δεν παιζει να το εχουν αφησει ετσι. οπως γινεται και σε αλλα πραγματα.σου λενε νεοι κανονες και αν δεν φερεις αντιρρηση σημαινει αποδοχη.αν δεν θες απλα λες οτι δεν θες καρτα και μενεις χωρις καρτα και good luck.

On 18/10/2024 at 10:13, Haldol said:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Έχω μία κάρτα της ΕΤΕ που λήγει με το νέο έτος, αλλά την έχω ήδη ακυρώσει (δηλωμένη ως απωλεσθείσα), χωρίς να προβώ σε επανέκδοση. Την κάρτα δε την έχασα, αλλά δε την ήθελα — μετά την ακύρωση την κατέστρεψα. 

Θα ανανεωθεί στη λήξη χρεώνοντάς με, ή επειδή είναι ακυρωμένη μας χαιρέτησε οριστικά; Δε θέλω ν' ανανεωθεί. Πρέπει να το δηλώσω κιόλας, ή αρκεί το ότι είναι ακυρωμένη;

λογικα δεν θα βγει αλλη αφου δεν ζητησες ανανεωση.

On 18/10/2024 at 17:32, IoannisSM said:

Να προσθέσω ότι η διάρκεια ελαττώθηκε σε 3 έτη από 4. Και όταν στην ανανεώνουν πχ 4 μήνες που λες (2 στη δική μου περίπτωση), η διάρκεια μετράει από την ανανέωση. Δηλαδή, στην περίπτωση σου θα πληρώσεις ανανέωση για 2 έτη και 8 μήνες.

Για κάποιους που ίσως θεωρούν ευτελή τα 6 ευρώ ( ούτε 5 ούτε 3): κάποιος δουλεύει 1 ώρα για αυτά τα 6 ευρώ. Επίσης, αν ένα ζευγάρι έχει σε 3 τράπεζες από 1 χρεωστική, τότε μιλάμε για 3*2*6= 36 ευρώ κάθε 3 (το πολύ) έτη. Αν έχουν και τα 2 παιδιά ας πούμε 16 χρονών που θα έχουν δική τους χρεωστική (με όρια-:)) πάμε στα 72 ευρώ.

δεν βρισκω λογο πλεον ειδικα λογω iris να εχεις 100 λογαριασμους. προσωπικα εχω σε 3 τραπεζες απο παλια.με την πρωτη ευκαιρια θα φυγουν οι 2 και θα μεινω μονο με μια που ειναι η μισθοδοσια.αν μελλοντικα χρειαστει κατι αλλο το βλεπω.  αν γινει αυτο που ΟΣΟ ΞΕΡΩ εκανε η eurobank δηλαδη τη χρεωση ανα λογαριασμο , να δεις ποσοι θα πανε να κλεισουν λογαριασμους. επισης οι μισοι που θα παραπονεθουν για τα 5-6 ευρω ειναι οι ιδιοι που πανε starbucks και παιρνουν καφε με 8 ευρω.

οι εποχες που οι τραπεζες ηταν large εχουν τελειωσει. και θα πω και την κακια μου.παραπονιομαστε για τα 5 ευρω της τραπεζας αλλα οχι για τα πολυ περισσοτερα που θες αν χασεις ταυτοτητα ή για να βγαλεις διαβατηριο. ξερω πολλοι θα βγουν και θα πουν αφου μας αναγκαζουν να πληρωνουμε με καρτα γιατι να μην ειναι δωρεαν.δεν διαφωνω αλλα ...

Δημοσ.
Στις 18/10/2024 στις 10:36 ΠΜ, nick_souvlaki είπε

Φαντάζεστε να ζήταγαν κάποιου είδους έγκριση για την νέα, τι θα έκαναν όλοι οι παππούδες; Πιστεύεις θα μπορούσαν να μπουν στο site ή στο app να κάνουν αίτηση για νέα; Ή να τους έλεγαν να πάνε στο μαγαζί να υπογράψουν αίτηση;

Εγω μπορώ να μπω αλλά έχω χρεωστική της Πειραιώς την οποία χρησιμοποιώ σε επικίνδυνες ιστοσελίδες και δεν αγχώνομαι μη μου την αδειάσουν γιατί τη φορτίζω με μικρα ποσά για απλά ψώνια... 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2024 στις 5:32 ΜΜ, IoannisSM είπε

Η Εθνική το έκανε αυτό με τη μικρή διάρκεια. Στην Πειραιώς έχω χρεωστική μέχρι το 26 από το 2021 και στη Eurobank όταν ανανεώθηκε ήρθε επίσης με 5ετία. Alpha επίσης πενταετία οι χρεωστικές. 

Θεωρώ πως ακόμα και να έχεις λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες, δε χρειάζεσαι σε όλους τους λογαριασμούς χρεωστική. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...