Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια χρεωστικη καρτα της Εθνικης η οποια ληγει το Νοεμβριο. Παρατηρησα στο λογαριασμο μου οτι εγινε χρεωση για ανανεωση χρεωστικης 6 ευρω και προφανως θα μου στειλουν καινουρια. Εγω ομως δε θελω πλεον να χρησιμοποιω χρεωστικη, οποτε δε θελω και να ανανεωθει μετα τη ληξη της τρεχουσας. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, IoannisSM είπε

Εχω μια χρεωστικη καρτα της Εθνικης η οποια ληγει το Νοεμβριο. Παρατηρησα στο λογαριασμο μου οτι εγινε χρεωση για ανανεωση χρεωστικης 6 ευρω και προφανως θα μου στειλουν καινουρια. Εγω ομως δε θελω πλεον να χρησιμοποιω χρεωστικη, οποτε δε θελω και να ανανεωθει μετα τη ληξη της τρεχουσας. Τι μπορω να κανω?

Παρε τηλεφωνο και πες το...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Παρε τηλεφωνο και πες το...

Αν υπαρχει αλλος τροπος πχ μεσω ebanking ωστε να γλιτωσω τη μεγαλη αναμονη στο τηλεφωνο?

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Αν υπαρχει αλλος τροπος πχ μεσω ebanking ωστε να γλιτωσω τη μεγαλη αναμονη στο τηλεφωνο?

Όχι μόνο τηλέφωνο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Να πας σε ένα κατάστημα.. 

Δημοσ.
4 hours ago, IoannisSM said:

email

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Να πας σε ένα κατάστημα.. 

Ποιο κατάστημα? Πλέον ότι δεν φέρνει λεφτά στο ταμείο σου λένε πάρε τηλέφωνο κύριε στην εξυπηρέτηση :D 

Δημοσ.

Εγω που επικοινωνησα σημερα με την αλφα που ληγει η καρτα μου σε εναμιση μηνα μου ειπαν οτι εχει χρεωση 5 ευρω, τους αναφερω που συναινεσα εγω σε κατι τετοιο? και μετα με καλεσαν απο την μελλον να μου πουν οτι το μονο που μπορει να γινει ειναι να ακυρωση την καρτα απο το e banking που εχω και να μην επιλεξω να μου σταλει καινουργια, παντως στο e banking δειχνει οτι η καινουργια καρτα ειναι ετοιμη!

τι να κανω? δεν με ενδιαφερει αν θα την ακυρωσω απο τωρα αρκει να μην μου στειλουν καινουργια και με χρεωσουν

Δημοσ.

δεν ειμαι και σιγουρος γιατι δεν χρειαστηκε ποτε αλλα νομιζω οτι στην χρεωνουν μονο αν την ενεργοποιησεις,αν οχι εχεις περιθωριο να την ακυρωσεις.εκτος αν αλλαξε κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/10/2024 at 14:18, eidikos33 said:

Εγω που επικοινωνησα σημερα με την αλφα που ληγει η καρτα μου σε εναμιση μηνα μου ειπαν οτι εχει χρεωση 5 ευρω, τους αναφερω που συναινεσα εγω σε κατι τετοιο? και μετα με καλεσαν απο την μελλον να μου πουν οτι το μονο που μπορει να γινει ειναι να ακυρωση την καρτα απο το e banking που εχω και να μην επιλεξω να μου σταλει καινουργια, παντως στο e banking δειχνει οτι η καινουργια καρτα ειναι ετοιμη!

τι να κανω? δεν με ενδιαφερει αν θα την ακυρωσω απο τωρα αρκει να μην μου στειλουν καινουργια και με χρεωσουν

Εμένα μου είχαν πει τότε συγκεκριμένο διάστημα που πρέπει να μπω να την ακυρώσω (δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω μου είχαν πει 1μήνα πριν). Δεν με ένοιαζε βέβαια  για αυτό την ακύρωσα κιόλας) και το έκανα νωρίτερα (νομίζω 2 μήνες πριν). Δεν είδα ποτέ όμως νεα στο σύστημα.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
1 hour ago, megapaixtaras said:

δεν ειμαι και σιγουρος γιατι δεν χρειαστηκε ποτε αλλα νομιζω οτι στην χρεωνουν μονο αν την ενεργοποιησεις,αν οχι εχεις περιθωριο να την ακυρωσεις.εκτος αν αλλαξε κατι.

Για την Εθνική, σε χρεώνουν πριν από την αποστολή,όμως μπορείς αν δεν την χρησιμοποιήσεις να ζητήσεις να ακυρωθεί η κάρτα και να σου επιστρέψουν το ποσό. Αλητεία πάντως κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Έχω μία κάρτα της ΕΤΕ που λήγει με το νέο έτος, αλλά την έχω ήδη ακυρώσει (δηλωμένη ως απωλεσθείσα), χωρίς να προβώ σε επανέκδοση. Την κάρτα δε την έχασα, αλλά δε την ήθελα — μετά την ακύρωση την κατέστρεψα. 

Θα ανανεωθεί στη λήξη χρεώνοντάς με, ή επειδή είναι ακυρωμένη μας χαιρέτησε οριστικά; Δε θέλω ν' ανανεωθεί. Πρέπει να το δηλώσω κιόλας, ή αρκεί το ότι είναι ακυρωμένη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...