Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με αναβάθμιση λογισμικού σε elitebook8760w

chrisnik89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια εχω στην κατοχη μου ενα hp elitebook8760w και εχω ενα θεμα...

καθως βαζω windows  με καθαρη εγκατασταση λειτουργει κανονικα μολισ κανει ενημερωσεις και πρεπει να το κανω επανεκκίνηση μετα δεν ξανα ανοίγει

δοκιμασα να κανω και ενημερωση μονο την καρτα γραφικων του και κανει παλι τα ιδια ειναι ενα λαπτοπ hp elitebook 8760w i7 με τον quadro 3000m και 16gb ram εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταιει;

δοκιμασα ενημερωσεις απο windows update απο nvidia  απο την hp αλλα κανενα αποτελεσμα 

αυτην την στιγμη εχω απενεργοποιησει τις ενημερωσεις απο windows update και ειμαι καλα προς το παρων 

εχω δοκιμασει και windows 10 και 11 για να δω εαν μου κανει τα ιδια θεματα εχω καθαρισει και το λαπτοπ εσωτερικα καινουριες παστες και ολα αλλα ματαια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφου μπουν οι ενημερώσεις δεν ανοίγει λες.

Τι ακριβώς δεν ανοιγει; πάει να φορτώσει το λειτουργικο και σβήνει;

σβήνει γενικότερα;

δεν παίρνει ρευμα;

δεν εχει εικόνα;

εαν ΔΕΝ βάλεις τον nvidia driver δουλεύει κανονικά; εχεις παρατηρήσει;

φτανει μεχρι το λογοτυπο και μετα μαυριζει η οθόνη  και κανει επανεκκινηση 

2 φορες το κανει αυτο και μετα προσπαθει να βρει το προβλημμα μονο τοθ αλλα χωρις επιτυχία

εγο υποψιαζομαι πως κατι τρεχει με την καρτα γραφικων 

ναι τωρα βαζω τα απαραιτητα ενα ενα να δω που θα μου βγαλει το θεμα αφηνω τελευταια την γραγικων γιατι εκει με βγαζει το προβλημα σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι drivers κάρτας γραφικών.

Βάλε αυτούς τους οδηγούς και δες αν ανοίξει σωστά.

https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp78001-78500/sp78065.exe

Αν είναι εντάξει απενεργοποίησε την ενημέρωση οδηγών υλικού και ενημέρωσε τους drivers μόνος σου.

spacer.png

Μετά ενεργοποίησε κανονικά τα updates των windows.

Για οδηγούς δες στην hp => https://support.hp.com/ro-en/drivers/hp-elitebook-8760w-mobile-workstation/5071180

και επέλεξε windows 8->windows 8.1 (64bit)

Επεξ/σία από micos000

κατα την εγκατασταση των γραφικων μαύρισε η οθονη και εκλεισε το λαπτοπ και κανει επανεκκινήσεις

μηπως το επηρεαζει καποια ρυθμιση απο το bios?

το λαπτοπ ηταν παρατημενο και ειπα να του δώσω ξανα ζωη 

σε καποιεσ απο τις δοκιμες μου με την εγκατασταση των windows 10 μολισ ολοκληρωθηκε η εγκατασταση μου την αναγνωριζε στην διαχείριση συσκευων αλλη ηθελε παλι ενημερωση με τα 11 δεν μοθ την εμφανιζει στην διαχειριση συσκευων

Μόλις έκανε ενημέρωση και ζητάει επανεκκίνηση  από εδω και πέρα μετά δεν θα ανοίξει 

20241014_001611.jpg

Όπως έγραψα και παραπάνω, αυτή η συμπεριφορά δηλώνει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Τα ίδια μου έκανε ένα παλιό fujitsu με nvidia 8600. Όλα καλά μέχρι να μπουν οι drivers της κάρτας και μετά τετράγωνα και λευκές μπάρες. Το άφησα χωρίς drivers σαν τυπικός προσαρμογέας γραφικών και δούλεψε για κανά δίμηνο μέχρι που τα έπαιξε τελείως. Την "έψησα" δύο φορές αλλά επανερχόταν για λίγο καιρό και ξανά τα ίδια.

Ωραία ξέρει κανείς κάποιον στην θεσσαλονικη ανά επισκευάζει κάρτες? 

Και στο ψήσιμο το έκανες πόση ώρα σε πόσους βαθμούς?

Το έκανε φίλος που είχε σταθμό θέρμανσης. Όχι εγώ.

Επαναλαμβάνω ότι αυτή η δουλειά δεν είναι μόνιμη και σίγουρα θα το ξανακάνει. Θέλει κανονικό reballing το οποίο όμως κοστίζει, ίσως και περισσότερο από το να πάρεις ένα refurbished laptop.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...