Προς το περιεχόμενο

Η AMD γιορτάζει 10 χρόνια μετασχηματισμού υπό την ηγεσία της Lisa Su

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, cpc464 said:

Δεν μοιαζει πάντως με μασονικό σύμβολο, με 500% zoommati.JPG.1ca0907a778e590671d5cf4721fa8bae.JPG

Ε δεν φαντάζομαι να περίμενε κανείς να το έχει και μέσα  στο τρίγωνο... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Eloy είπε

Ε δεν φαντάζομαι να περίμενε κανείς να το έχει και μέσα  στο τρίγωνο... :)

Είναι Nazar, το αραβικό φυλακτό για το μάτι, μάλλον η Λίζα έκανε τουρισμό σε κάποια αραβική χώρα, απο όσο ξέρω και οι Κινέζοι στο feng sui το ίδιο σύμβολο έχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, cpc464 said:

Είναι Nazar, το αραβικό φυλακτό για το μάτι, μάλλον η Λίζα έκανε τουρισμό σε κάποια αραβική χώρα, απο όσο ξέρω και οι Κινέζοι στο feng sui το ίδιο σύμβολο έχουν.

Το ναζαρ είναι ίδιο με το δικό μας σε τεχνοτροπία - και μπλέ... (λογικά εμείς το πήραμε απο Μέση Ανατολή)

https://wicc2023.org/nazar-amulet/

Επεξ/σία από Eloy

4 λεπτά πριν, Eloy είπε

Το ναζαρ είναι ίδιο με το δικό μας σε τεχνοτροπία - και μπλέ...

οχι απαραίτητα,το λέει και το αρθρο που παρέθεσες,επίσης μιας και η lisa έχει κινέζικες ρίζες μπορεί να είναι και feng sui.

A typical nazar is made of handmade glass featuring concentric circles or teardrop shapes in dark blue, white, light blue and black, occasionally with a yellow/gold edge.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, cpc464 said:

οχι απαραίτητα,το λέει και το αρθρο που παρέθεσες,επίσης μιας και η lisa έχει κινέζικες ρίζες μπορεί να είναι και feng sui.

A typical nazar is made of handmade glass featuring concentric circles or teardrop shapes in dark blue, white, light blue and black, occasionally with a yellow/gold edge.

Στης Λίζας πάντως δεν είναι ομόκεντροι κύκλοι... Είναι καθαρά ένα ζωγραφισμένο  μαύρο μάτι... Μέχρι και πάνω-κάτω βλέφαρα ξεχωρίζεις...(όπως στο μασονικό...:) )

Επεξ/σία από Eloy

6 λεπτά πριν, Eloy είπε

Στης Λίζας πάντως δεν είναι ομόκεντροι κύκλοι... Είναι καθαρά ένα ζωγραφισμένο  μαύρο μάτι... Μέχρι και πάνω-κάτω βλέφαρα ξεχωρίζεις...(όπως στο μασονικό...:) )

Εγώ λέω οτι είναι το μάτι του Σόρον, δεν ξέρω που την είδες τέτοια λεπτομέρεια με τόσο grain, τελος πάντων ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει.

• Like 1

Ακόμα ο Fx 8350 black edition δουλεύει από το 2018-2019 στο PC που έδωσα στον αδερφό μου μιας το 2020-2021 αναβάθμισα σε AM4 ryzen 5 3500X.

AMD FOREVER. ΣΚΥΛΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

• Like 2

10 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Έβγαλε την AMD από την αφάνεια και έφτιαξε το brand name της που στην κυριολεξία ήταν μετά δύο πόδια στο τάφο!!

Γενικά το come back της AMD ήταν εντυπωσιακό,έφτασε και ξεπέρασε την ιντελ και έκλεισε συμφωνία με τις κονσόλες να ρέει σταθερό χρήμα,μπράβο της!

Βασικά παίζει οι κονσόλες να την έσωσαν..αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...