Προς το περιεχόμενο

Νέο PC 600 ευρω

nikos1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 600ευρω +-100ευρω

Χρήση υπολογιστή :   Gaming, Σχεδιαστικά προγράμματα 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Autocad, Archicad, twinmotion και από gaming bf1-4 και παιχνίδια στυλ witcher 3

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Προς το παρόν έχω δύο 1080p. Ενδεχομένως αργότερα να ανέβω κατηγορία σε ανάλυση ή να παραμείνω σε 1080p με μεγαλύτερο ρυθμο ανανέωσης

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Δεν χρειαζόμαστε 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Κρήτη 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Θα προτιμούσα από ένα κατάστημα αλλά είμαι ανοικτός σε προτάσεις 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Εαν υπάρχει η δυνατότητα και τα αγοράσω όλα από ένα κατάστημα ναι θα το προτιμούσα λόγω εγγυήσεων. Να απευθυνθώ σε ένα κατάστημα δηλαδή.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν χρειάζομαι 

Καλησπέρα σας.

Όπως γράφω παραπάνω ψάχνω για μια σύνθεση pc περίπου στα 600 ευρώ +-100 ευρώ. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι τα σχεδιαστικά προγραμματα που προανέφερα και φωτορεαλιστικά για ελαφρύ render. Aπο παιχνίδια πιαιζω bf1-4 και παιχνίδια στυλ witcher 3.Οποτε πιο αναλυτικά ψαχνουμε:

Για κουτί με καλό airflow και με χωρο να μπορεί να γίνει ένα σωστό cable management. Φιλτρα στις εισόδους και χρώματος εάν γίνεται λευκό.

Mobo, επεξεργαστη και ram θέλω τα φώτα σας γιατι έχω μεινει πίσω στις εξελιξεις. Δεν με νοιάζει εάν θα είναι intel ή  amd ούτε με ενδιαφερουν ξεκλειδωτοι επεξεργαστές. Με ενδιαφέρει το σετ να είναι plug n play  και όσο πιο future proof γινεται. Για ψύξη του επεξεργαστή θα προτιμούσα  αεροψυξη αλλά ακούω προτασεις και για υδροψυξη. Εάν γίνεται το σετ αυτό να είναι σε λευκό.

Τροφοδοτικό ψάχνουμε semi ή full modular που να μπορεί να υποστηρίξει μια μελλοντική αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών. Τώρα έχω μια 1060 και κάνω την δουλειά μου.  Αργότερα θα πάω για αγορά κάρτας που να μπορεί να υποστηρίξει 1080p έως 240hz η 1440p και normal hz. Σίγουρα δεν θα πάω για 4k. Σε χρώμα λευκό εάν γίνεται.

Για το στήσιμο του pc θα προτιμούσα να είναι από ένα κατάστημα έτσι ώστε,κτυπα ξύλο, σε ενδεχόμενο πρόβλημα να απευθυνθώ στο κατάστημα. Τώρα εάν η διαφορά τιμής είναι τέτοια που να με συμφέρει να τον πάρω σε κομμάτια και να τον στήσω μόνος μου τότε οκ θα το δω.

Όπως προανέφερα έχω δύο οθόνες 1080p και μια gtx 1060 οπότε προς το παρόν δεν χρειάζομαι οθόνη και κάρτα γραφικών. Επίσης έχω σκληρούς δίσκους οπότε δεν χρειαζόμαστε.

Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από nikos1984
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...