dimitris_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 file to eixa kanei ego. ekatestisa to antivir eno eixa to norton-2004.alla ginotan to ela na deis.kolouse oxi to norton alla to antivir sinexos.eidika otan ekana scan ksekinage kai meta telos.dokimasa to ekana disable tipota..etsi apegatestisa to norton kai amesos doulepse kanonika.kai simfono me tous allous filous oti einai polly pio elafri se porous kai mnhmh ap to norton.episeis sxedon kathe mera yparxei update..to mono arnitiko einai oti den kanei scan ta e-mail.
thefirestarta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Paidia gia na min anigo alo themaNa rotiso kati pou me aposxoli poli kairo. Mporoume na valoume 2 antivirus se ena litourgiko h tha dimiourgithi mpaxalo? Exo to NAV 2004 kai thelo na valo kai to Antivir pou eine kai pio elafri apo oti matheno. Tha kolisoune kai ta 2 mazi ? Pios exei dokimasi na mas pi tin apopsi tou THANKS Ti noima na exoun 2 antivirus? Mallon baxalo 8a dhmiourgh8ei... Dokimasa egw Kaspersky kai avast! gia plaka kai me eswse to safe mode.... :roll:
androu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 νομίζω ότι δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις 2 μαζί.. Απο την εγκατάσταση
ChrisAce Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Εγώ πάντως έχω 2 antivirus μαζί. Το Panda Titanium και το NOD32 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τώρα.. Πρίν βάλω το Panda είχα το Norton και το NOD32 μαζί..
noname1116 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Norton System Works 2004 και είμαι πολύ δυσαρεστημένος , λόγω ότι έχει βγεί εντελώς ξαφνικά 2 (δύο) φορές ''εκτός'' και του ότι το είναι βαρύ , μάλλον θα στραφώ σε κάτι άλλο διαβάζω παντού καλά σχόλια για το Panda μάλλον θα είναι το επόμενο antivirus μου :wink:
ChrisAce Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 P0te 2 antivirus mazi ore...eleos Γιατί ωρέ ποτέ 2 antivirus μαζί? Μπορείς να μου το αιτιολογήσεις ή απλά το λές έτσι? :roll: Μέχρι τώρα πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω μπορείς να μας ενημερώσεις και μας?
gv Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ego xrisimopoio 1 (to f-secure 5.42) me 3 mixanes anazitisis avp (tis kaspersky) libra orion
androu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 μέχρι χθές Panda internet security σήμερα panda titanium 2004 αύριο δεν ξέρω.. επειδή το titanium δεν έχει firewall σκέφτομαι να το ξαναγυρίσω στο internet security. Εχει καμμιά διαφορά στη μηχανή ψαξίματος το internet security και το titanium ?
polidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Tha dokimaso na peraso se ena mixanaki tou anipsiou mou AMD 500 MHz 2 Antivirus gia na do ti pezete kai meta an do oti to mixanima paei kala tha to kano kai sto diko mou kai tha sas po endiposeis. Pantos mporo na do kai ales gnomes pou eixane 2 antivirous mazi kai ti problimata andimetopisane Efxaristo
ChrisAce Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 P0te 2 antivirus mazi ore...eleos Γιατί ωρέ ποτέ 2 antivirus μαζί? Μπορείς να μου το αιτιολογήσεις ή απλά το λές έτσι? :roll: Μέχρι τώρα πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω μπορείς να μας ενημερώσεις και μας? Τελικά θα μας πείς γιατί ποτέ 2 antivirus μαζί? Ξέρεις?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 edaxsei re pedia irema me tous ious . siga min valoume kai kamia dekaria .
panblock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Παιδια τον τελευταίο μήνα με είχε πιασει μια μανία με τα antivirus (λόγω του server του πανεπιστημίου που ειναι γεμάτος με ιούς...) και τα δοκίμασα σχεδόν ολα! Δεν κανω πλάκα. Δοκίμασα περίπου 15 antivirus (ναι υπάρχουν τόσα και παραπάνω ακόμη...). Για εμένα βασικό εκτός απο καλο antivirus πρέπει να ειναι πάνω από ολα ελαφρύ! Κατέληξα λοιπόν στα εξής 2 συμπεράσματα: 1) Αν θέλεις το καλύτερο antivirus που υπάρχει ανεξαρτητως του πόσο βαρύ είναι το συνιστώ ανεπιφύλακτα το AVK της extendia. Χρησιμοποιεί 2 scan engines (KAV & RAV) και βρίσκει τα πάντα! Αν δεν βρει ο Kaspersky (KAV) τον ιο (πράγμα πολύ δύσκολο...) τότε η RAV engine θα το βρει. Για μέγιστη προστασία ειναι κατ' εμένα το καλύτερο 2) Αν θέλετε τον καλύτερο συνδυασμο προστασίας/ελαφρότητας τότε κατέληξα οτι το καλύτερο είναι το BitDefender. Ειναι πάρα πολύ καλό σαν antivirus και πάνω από ολα πανάλαφρο. Πιο ελαφρύ ακόμη και απο NOD32 και Panta. Στη Pro έκδοση μαλιστα έχει και firewall (αν και βέβαια τώρα με το service pack 2 τι το χρειαζεσαι...) Επίσης σημαντικό που δεν το εχουν όλα τα antivirus ειναι οτι όταν κλικαρεις σε ένα link το οποίο περιεχει ιο δεν σε αφήνει καν να κατεβασεις το αρχείο. Όχι σαν μερικα που το κατεβαζεις και μετά σου λεει "Virus Found". Χαιρω πολύ!!! Εγώ αυτο έχω εγκαταστησει και ειμαι πολύ ευχαριστημενος. Συγγνωμη αν σας κούρασα... Δοκιμαστε και αποφασιστε
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 ego exo to kaspersy tora. ala to provlima einai oti poles fores otan vriskei io den ton kanei delete ala oute kai quarantine ,eno to exo valei . xserei kaneis giati ?
sdazanis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το DrWeb το οποίο με ικανοποιεί πολύ όσον αφορά το ότι είναι το πιο ελαφρύ Antivirus της αγοράς. Δεν έχω κολλήσει ιό από τότε που το χρησιμοποιώ (εκτός του sasser τον οποίο είχαν κολλήσει και οι χρήστες όλων των άλλων αντιβιοτικών) και μάλιστα τον προτείνω ιδιαίτερα σε αυτούς που τρέχουν Pentium 2,3 και Celeron. Περιστασιακά και το F-Prot ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.