Grfoxz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια μεταβίβαση ΙΧ σε συγγενικό πρόσωπο. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την ασφάλεια; Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο μέχρι 15 Νοεμβρίου. Αν αλλάξει η άδεια κυκλοφορίας προφανώς πρεπει να κάνω και καινούργιο συμβόλαιο στο νέο όνομα. Επιπλέον κατά την μεταβίβαση το gov δίνει μια βεβαίωση με την οποία μπορείς να ασφαλίσεις το όχημα για 30 μέρες μέχρι να πάρεις την νέα άδεια. Η ερώτηση μου είναι, αν κάνω μεταβίβαση αύριο, πάρω την άδεια πριν τις 15/11 και ασφαλίσω στο νέο όνομα πριν τις 15/11 είμαι καλυμμένος; Ή από τη στιγμή που έχω κάνει αίτηση είμαι εκτεθειμένος στους ελέγχους αφού έχει βγει το προσωρινό χαρτί και πρέπει ντε και καλά να κάνω νέο συμβόλαιο αλλιώς μπορεί να φάω πρόστιμο; Προφανώς για όλο αυτό το διάστημα το αμάξι σκοπεύω να το έχω ακινητοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια μεταβίβαση ΙΧ σε συγγενικό πρόσωπο. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την ασφάλεια; Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο μέχρι 15 Νοεμβρίου. Αν αλλάξει η άδεια κυκλοφορίας προφανώς πρεπει να κάνω και καινούργιο συμβόλαιο στο νέο όνομα. Επιπλέον κατά την μεταβίβαση το gov δίνει μια βεβαίωση με την οποία μπορείς να ασφαλίσεις το όχημα για 30 μέρες μέχρι να πάρεις την νέα άδεια. Η ερώτηση μου είναι, αν κάνω μεταβίβαση αύριο, πάρω την άδεια πριν τις 15/11 και ασφαλίσω στο νέο όνομα πριν τις 15/11 είμαι καλυμμένος; Ή από τη στιγμή που έχω κάνει αίτηση είμαι εκτεθειμένος στους ελέγχους αφού έχει βγει το προσωρινό χαρτί και πρέπει ντε και καλά να κάνω νέο συμβόλαιο αλλιώς μπορεί να φάω πρόστιμο; Προφανώς για όλο αυτό το διάστημα το αμάξι σκοπεύω να το έχω ακινητοποιημένο. Η ασφάλεια πρέπει να γίνει από την πρώτη μέρα μεταβίβασης. Άσχετο αν κινηθεί ή όχι το αυτοκίνητο Εσύ δικαιούσαι επιστροφή μέρους των ασφαλίστρων που έχεις καταβάλει. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Με την νέα προσωρινή άδεια και το δίπλωμα του νέου κατόχου θα ασφαλίστει το μεταβιβασμενο όχημα στο νέο αφμ και όνομα από αύριο. Από τη στιγμή που η πινακίδα αλλάζει αφμ κατόχου η ασφάλεια που ήδη έχεις μέχρι 15/11 θεωρείται άκυρη. Θα πας στον ασφαλιστή σου τη μεταβισβαμενη άδεια και θα πάρεις τα αδουλευτα ασφαλιστρα έως 15/11 πίσω. Αν έχεις ergo η allianz και αν δεν έχει αλλάξει κάτι...η ακύρωση έχει παραπάνω κόπο γιατί μαζί με τη μεταβιβασμενη άδεια χρειάζεται και θεώρηση του γνήσιου υπογραφής στην αίτηση ακύρωσης είτε στο ΚΕΠ είτε μέσω gov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε Με την νέα προσωρινή άδεια και το δίπλωμα του νέου κατόχου θα ασφαλίστει το μεταβιβασμενο όχημα στο νέο αφμ και όνομα από αύριο. Από τη στιγμή που η πινακίδα αλλάζει αφμ κατόχου η ασφάλεια που ήδη έχεις μέχρι 15/11 θεωρείται άκυρη. Θα πας στον ασφαλιστή σου τη μεταβισβαμενη άδεια και θα πάρεις τα αδουλευτα ασφαλιστρα έως 15/11 πίσω. Αν έχεις ergo η allianz και αν δεν έχει αλλάξει κάτι...η ακύρωση έχει παραπάνω κόπο γιατί μαζί με τη μεταβιβασμενη άδεια χρειάζεται και θεώρηση του γνήσιου υπογραφής στην αίτηση ακύρωσης είτε στο ΚΕΠ είτε μέσω gov Οπότε υποθέτω το πιο απλό ειναι να κάνω την μεταβίβαση στις 15/11 και άμεσα να κανω νέα ασφάλεια. Αυτο για να μην κάνω αιτήσεις επιστροφής αδουλευτων. Η νέα ασφάλεια θα πρεπει να αλλάξει οταν πάρω στα χερια μου την κανονική νεα άδεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Grfoxz είπε Οπότε υποθέτω το πιο απλό ειναι να κάνω την μεταβίβαση στις 15/11 και άμεσα να κανω νέα ασφάλεια. Αυτο για να μην κάνω αιτήσεις επιστροφής αδουλευτων. Η νέα ασφάλεια θα πρεπει να αλλάξει οταν πάρω στα χερια μου την κανονική νεα άδεια? Ετσι ακριβως....Οχι δεν θα χρεισατει αλλαγη αφου θα ειναι στον ιδιο (νεο) ιδιοκτητη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα