Alchemist` Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ρε παιδιά προβλήματα με το wifi μου και ενώ έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και εξηγώ: Μόνο στους υπολογιστές (το τονίζω κανένα από τα κινητά μας δεν παρουσιάζει τέτοιου είδους πρόβλημα) πολύ συχνά εκεί που είμαι κανονικά στο ίντερνετ, (είτε σε games, είτε σε απλό Browsing) το δίκτυο απλά αποσυνδέεται ή δείχνει ότι δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πάντοτε πατάω την αυτόματη επιδιόρθωση και πολλές φορές το πρόβλημα λύνεται άμεσα και μου βγάζει ότι διαπιστώθηκαν θέματα όπως "default gateway not availiable" ή "dns server not responding". Άλλες φορές πάλι απλά αποσυνδέομαι εντελώς απ΄το WiFi δίκτυο. Έχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα στο ίντερνετ ως λύσεις όπως από το command line να κάνω flush DNS κλπ, αλλά η λύση είναι πάντα για την συγκεκριμένη φορά. Ένα reset του pc μετά και μπορεί πάλι να εμφανιστούν τα ίδια. Είναι πολύ σπαστικό το ζήτημα γιατί μου το κάνει σε games όπου απλά τρώω dc από το παιχνίδι (π.χ. LOL) ή όταν είμαι στην τράπεζα και κάνω πληρωμές όπου με πετάει έξω το σύστημα... Αρχικά πίστευα ότι έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση κλπ στον κύριο υπολογιστή μου, αλλά συμβαίνει και σε άλλα pc/laptop που έχω στο σπίτι. Δουλεύω win10x64 αλλά τα ίδια συμβαίνουν και σε ένα λαπτοπ με win7x64 για παράδειγμα. Ένα σημαντικό κομμάτι των προβλημάτων που αοφορούσε τις αποσυνδέσεις φέρεται να λύθηκε όταν απενεργοποίησα το Band steering. Την ιδέα μου την έδωσε η ρομποτική σκούπα καθώς δεν υποστήριζε σύνδεση σε 5Ghz wifi και συνεχώς αποσυνδεόταν, οπότε χώρισα τα δίκτυα σε ένα 2ghz και ένα 5ghz. Αυτό όπως προείπα φαίνεται να έχει λύσει τις αποσυνδέσεις και στο pc, αλλά δεν έχει βελτιώσει το κομμάτι των σφαλμάτων μη πρόσβασης στο ίντερνετ. Η συχνότητα που συμβαίνει αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με κάτι, μπορεί για μέρες να μην συμβαίνει τίποτα, μπορεί να το παθαίνω και απανωτά μετά από μερικά λεπτά. Επίσης δε φαίνεται να το επηρεάζουν επανεκκινήσεις του ρούτερ, καθώς το παθαίνω ακόμη και μερικά λεπτά από κάποιο restart του router. Επίσης δεν επηρεάζονται ποτέ τα κινητά από τέτοια προβλήματα, ακόμη και την στιγμή που το pc μου λέει ότι δεν μπορεί να μπεί στο διαδίκτυο από το wifi, το κινητό έχει κανονικά πρόσβαση μέσω του ίδιου δικτύου. Εκτός από το band steering που προανέφερα όλες οι ρυθμίσεις του ρούτερ είναι στο default. Τι μπορώ να κάνω? Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Alchemist` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καμιά ιδέα ρε παιδιά κανείς για το τί μπορώ να κάνω? Σήμερα με έχει αποσυνδέσει 4 φορές σε 30 λεπτά χρήσης και πήρα και καινούργιο σφάλμα για πρώτη φορά (φωτο).... Εντωμεταξύ λέει ότι δεν κατάφερε να φτιάξει το πρόβλημα, αλλά μόλις τελειώνει το troubleshooting των windows πάντα η σύνδεση επανέρχεται, ανεξαρτήτως του τί θα εντοπίσει... Απενεργοποίησα και την επιλογή του να απενεργοποιεί ο υπολογιστής την συσκευή δικτύου για εξοικονόμηση ενέργειας, άλλαξα DNS, δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω... Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Alchemist` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα