nickol-us Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαιρετίζω το φόρουμ και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Τον τελευταίο καιρό με απασχολούν έντονα τα χρήματα που "χαρίζω" στις τράπεζες λόγω του τρόπου συναλλαγών που έχω επιλέξει. Αναφέρομαι στις online αγορές κυρίως και τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Κάνω όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές μου μέσω τραπέζης κι έχει αρχίσει να με ενοχλεί έντονα το 60λεπτό που ζητάει η Πειραιώς για κάθε συναλλαγή. Γνωρίζω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις, εφόσον η πληρωμή γίνει απευθείας στο site της εταιρία τότε μηδενίζεις το κόστος συναλλαγής. Ποιο είναι το πρόβλημά μου όμως; Ότι σαν δικλείδα ασφαλείας, επιλέγω να μην βάζω την κάρτα του βασικού μου λογαριασμού όπου βρω. Για τον ίδιο λόγο στις ηλεκτρονικές αγορές, έχω κάνει έκδοση άυλης - προπληρωμένης και κάνω αγορές μέσω αυτής, εκεί πάλι όμως "χάνω" χρήματα σε κάθε φόρτιση ποσού. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι: Εσείς, με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές; Με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές; Έχετε εκδόσει κάποια κάρτα (ηλεκτρονική ή άυλη) τρίτου φορέα για αυτές; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2024 από nickol-us
gorge18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, nickol-us είπε Χαιρετίζω το φόρουμ και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Τον τελευταίο καιρό με απασχολούν έντονα τα χρήματα που "χαρίζω" στις τράπεζες λόγω του τρόπου συναλλαγών που έχω επιλέξει. Αναφέρομαι στις online αγορές κυρίως και τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Κάνω όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές μου μέσω τραπέζης κι έχει αρχίσει να με ενοχλεί έντονα το 60λεπτό που ζητάει η Πειραιώς για κάθε συναλλαγή. Γνωρίζω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις, εφόσον η πληρωμή γίνει απευθείας στο site της εταιρία τότε μηδενίζεις το κόστος συναλλαγής. Ποιο είναι το πρόβλημά μου όμως; Ότι σαν δικλείδα ασφαλείας, επιλέγω να μην βάζω την κάρτα του βασικού μου λογαριασμού όπου βρω. Για τον ίδιο λόγο στις ηλεκτρονικές αγορές, έχω κάνει έκδοση άυλης - προπληρωμένης και κάνω αγορές μέσω αυτής, εκεί πάλι όμως "χάνω" χρήματα σε κάθε φόρτιση ποσού. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι: Εσείς, με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές; Με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές; Έχετε εκδόσει κάποια κάρτα (ηλεκτρονική ή άυλη) τρίτου φορέα για αυτές; Χρονια τώρα έχω στην τράπεζα 2 λογαριασμούς. 1 ο οποίος είναι ο κύριος και έναν ο οποίος είναι αυτός που είναι συνδεμένη η κάρτα από την οποία κάνω αγορές. Όταν θέλω να κάνω μια αγορά, μεταφέρω από τον κύριο στον 2ο το πόσο που θέλω και κάνω την αγορά. ή έχω μέσα στάνταρ ένα πόσο και κάνω τις αγορές μου. Έτσι και μια ασφάλεια την έχεις αλλά και δεν πληρώνεις έξτρα σε φορτίσεις.. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Και γω στην εθνική εχω δυο λογαριασμους, ετυχε να εχω εναν δικο μου και εναν μισθοδοσιας. Σε αυτον που εχω συνδεμένο την καρτα, εχω το πολυ 3€ και οταν θελω κανω μεταφορα, ακομα και επι τοπου. Δυο τρεις φορες με κρεμασε, γιατι ανοιξα το app να κανω μεταφορα και μου ελεγε εληξε το αποτυπωμα, ή αλλαγη κωδικού και επρεπε να περιμενει η ταμιας, πραγμα που δεν ειναι και τοσο ευχαριστο για κανεναν. Στην αλφα εχω εναν λογαριασμο και μια καρτα, πλεον πληρωνομαι εκει. Και παντα εχω τον φοβο να μην γινει κατι, απλα την καρτα δεν την χρησιμοποιω για ονλινε πληρωμες. Κανω μεσω iris μεταφορα στην εθνικη και απο κει πληρωνω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 54 λεπτά πριν, nickol-us είπε Χαιρετίζω το φόρουμ και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Τον τελευταίο καιρό με απασχολούν έντονα τα χρήματα που "χαρίζω" στις τράπεζες λόγω του τρόπου συναλλαγών που έχω επιλέξει. Αναφέρομαι στις online αγορές κυρίως και τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Κάνω όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές μου μέσω τραπέζης κι έχει αρχίσει να με ενοχλεί έντονα το 60λεπτό που ζητάει η Πειραιώς για κάθε συναλλαγή. Γνωρίζω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις, εφόσον η πληρωμή γίνει απευθείας στο site της εταιρία τότε μηδενίζεις το κόστος συναλλαγής. Ποιο είναι το πρόβλημά μου όμως; Ότι σαν δικλείδα ασφαλείας, επιλέγω να μην βάζω την κάρτα του βασικού μου λογαριασμού όπου βρω. Για τον ίδιο λόγο στις ηλεκτρονικές αγορές, έχω κάνει έκδοση άυλης - προπληρωμένης και κάνω αγορές μέσω αυτής, εκεί πάλι όμως "χάνω" χρήματα σε κάθε φόρτιση ποσού. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι: Εσείς, με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές; Με ποιον τρόπο κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές; Έχετε εκδόσει κάποια κάρτα (ηλεκτρονική ή άυλη) τρίτου φορέα για αυτές; Μηπως έχει κάποιο πακέτο η τράπεζα για δωρεάν συναλλαγές; Απο εκεί και μετά με ρεβολουτ και κάρτα μια χρήσης δεν έχεις πρόβλημα ασφαλείας αφού το φοβάσαι. Πληρωμές ΔΕΗ και κινητής κάνω απο τα site τους με αλλοδαπή πιστωτική κάρτα.Το ίδιο κάνω για όλες τις αγορές μου.Ελληνική κάρτα μόνο για τέλη κυκλοφορίας και κανά παράβολο. 1
nickol-us Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Χρονια τώρα έχω στην τράπεζα 2 λογαριασμούς. Κι εγώ 2 λογαριασμούς, τους χρησιμοποιώ ήδη και τους 2. "Καίω" την δεύτερη κάρτα για να μεταφέρω χρήματα στη σύζυγο και να μη χρειάζεται να τρέχουμε για μετρητά κλπ. 3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Κανω μεσω iris μεταφορα στην εθνικη και απο κει πληρωνω. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο στο μυαλό μου. Επειδή υπάρχει και λογαριασμός σε alpha, να κρατήσω τη δεύτερη πειραιώς για αγορές και να στέλνω λεφτά μέσω iris. Μου τη σπάει που το iris πρέπει υποχρεωτικά να γίνει μέσω εφαρμογής... 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως έχει κάποιο πακέτο η τράπεζα για δωρεάν συναλλαγές; Έχεις κάτι στα υπόψιν; Δεν ξέρω αν μπορείς να δημιουργήσεις κάποιον πλασματικό λογαριασμό. Εξού και η ύπαρξη του νήματος, μήπως μου διαφεύγει κάποιο προϊόν ή τρόπος συναλλαγής. Κάνω χρήση ήδη της άυλης κάρτας της τραπέζης αλλά παίζουν χρεώσεις σε κάθε μεταφορά (φόρτιση) προς αυτή.
dhmak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, απευθείας στην ααδε, χωρίς να πληρώσουμε τραπεζική προμήθεια ;; Λογικά θα έπρεπε οι ααδε και τα τέλη κυκλοφορίας να τα αναρτά στις οφειλές όπως πληρώνουμε ενφια κλπ από την σελίδα της ααδε. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από dhmak
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dhmak είπε Υπάρχει τρόπος πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, απευθείας στην ααδε, χωρίς να πληρώσουμε τραπεζική προμήθεια ;; Λογικά θα έπρεπε οι ααδε και τα τέλη κυκλοφορίας να τα αναρτά στις οφειλές όπως πληρώνουμε ενφια κλπ από την σελίδα της ααδε. Γιατί να πληρώσεις προμήθεια;Μεσα απο το ebanking σου βγάζει έξοδα;
Gia Chrysa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Θέλω και γω να πληρώσω ΕΝΦΙΑ και Εφορία μέσω Πειραιώς ebanking, αλλά δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή για αυτές τις πληρωμές. Μήπως δεν τις υποστηρίζει τις συγκεκριμένες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα