Προς το περιεχόμενο

Θ' αλλαζατε επιχειρηση που εργαζεστε μετα απο 15 χρονια για διαφορα 150 ευρω στο μισθο?

Niko09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, MariosX είπε

Ξανά λέω ανέφερα εξαρχής κι άλλα πράγματα . Εσύ επικεντρωνεσαι στο ποσοστό εγώ ανέφερα και χρόνο + να ξανά μάθεις την άλλη δουλειά από το 0. Τρίχες είναι. 

Ναι, και ειπα στην αρχικη μου απαντηση αλλα ολα τα περι χρονου/αλλαγης κλπ ισχυουν. Βεβαια αυτα μπορουν να εχουν και θετικα, δεν ειναι μονο αρνητικα. Αν τα βλεπεις ολα μαυρα οκ. Ισως στον κλαδο που εχεις στο μυαλο σου σε μια αλλαγη να ειναι ολα μαυρα τοτε  ;)

Υπαρχουν παρα πολλα θετικα σε μια αλλαγη που μπορεις να εκμεταλλευτεις. Μπορεις να παρεις ο,τι εχεις μαθει και ο,τι λαθη εχεις αναγνωρισει στο παρελθον και να πλασαρεις τον εαυτο σου πιο σωστα με την εμπειρια σου, να θεσεις πιο σωστα τα ορια σου, κλπ. Μπορει να μαθαινεις καινουρια χρησιμα πραγματα, να ανοιγεις περισσοτερο το δικτυο σου, να βαζεις περισσοτερα πραγματα στο βιογραφικο σου, να νιωσεις μια ανανεωση απο την ρουτινα και πολλα πολλα αλλα. Και υπαρχουν φυσικα και τα αρνητικα. Η διαφορα ειναι οτι εσυ λες οτι ειναι κατι τριχες εξ ορισμου και βλεπεις μονο αρνητικα κι εγω λεω οτι εξαρταται. Ειναι αρκετα ευκολη η θεση μου οταν εισαι τοσο απολυτος. 

Και εγω αναφερθηκα σε αλλα πραγματα οπως το παραδειγμα οτι 150€ το μηνα επενδεδυμενα για το παιδι σου οταν γινει 18χρονων ειναι 50-80k (κι αυτα τριχες ειναι;). Και το παραδειγμα οτι η επιλογη δεν ειναι αναμεσα σε 1000 και 1150 αλλα αναμεσα σε 1000 με μια νοοτροπια με την οποια θα μεινεις στα 1000 μια ζωη και τα 1150 με μια νοοτροπια που θα σε οδηγει στην εξελιξη. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Spoiler
23 hours ago, efib said:

@Malthador ενδιαφέρουσα η έρευνα για το κάθε πότε αλλάζουν κινητό οι Έλληνες vs Γερμανούς. Βλέποντας όμως ότι οι περισσότεροι Έλληνες τα αλλάζουν λόγω προβλήματος ή δεν τους καλύπτει πια, μήπως σημαίνει ότι αγοράζουν πολύ φθηνά κινητά τα οποία κολλάνε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι Γερμανοί αγοράζουν πιο ακριβά κινητά τα οποία μπορούν να βγάλουν μια 4ετια χωρίς προβλήματα; Γιατί διάβασα ότι οι Έλληνες δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πουλήσουν το παλιό τους, και ίσως αυτό συμβαίνει διότι έχει χαμηλή υπολειμματική/μεταπωλητικη αξία; edit. Αυτή η έρευνα περισσότερο με προμοταρισμα της "panda: sell your smartphone" μοιάζει, πάρα για κάτι άλλο που θα μπορούσαν να βγουν τα όποια συμπεράσματα.

Ενδιαφέρον το σκεπτικό. Τώρα κάνε αντικατάσταση της λέξης «κινητό» με την λέξη «αυτοκίνητο» και θα καταλάβεις γιατί το πρόβλημα είναι νοοτροπίας στην Ελλάδα.

23 hours ago, efib said:

Επίσης, είναι το ίδιο να αγοράσεις μια συσκευή πχ των 600€ (ακόμα και με άτοκες δόσεις), και το δικό να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο 20000€ το οποίο μπλέκει η τράπεζα εάν σου εγκρίνει το δάνειο, το επιτόκιο θα είναι ~9% και η μηνιαία δόση για 5 έτη θα είναι 300€ εάν έχεις δώσει και κάποια χιλιάρικα προκαταβολή, καθώς επίσης και μεικτή ασφάλεια μέχρι να το αποπληρώσεις.

Σύμφωνοι. Ωστόσο αν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο των 20k σήμερα, με σωστή συντήρηση και φροντίδα σε 5-6 χρόνια θα το πουλήσεις 15k και θα πάρεις το επόμενο αυτοκίνητό σου. Ενώ εάν αγοράσεις σήμερα ένα αυτοκίνητο των 20k και το πουλήσεις σε 20 χρόνια δεν θα αξίζει ούτε 5k, με τα οποία προφανώς και δεν αγοράζεις καινούριο αμάξι (τυχαία τα νούμερα, μπορεί να είναι περισσότερα, μπορεί και λιγότερα), χώρια που ένα αμάξι 20ετίας το πληρώνεις διπλό ή τριπλό μετά από τόσα χρόνια.

Ξανά, είναι θέμα νοοτροπίας.

23 hours ago, efib said:

Η σύγκριση του αυτοκινήτου με το κινητό είναι λίγο άτοπη.

Φυσικά και είναι άτοπη η σύγκριση, το κινητό είναι για να βλέπεις τσόντες και να μπαίνεις instagram, ενώ το αυτοκίνητό σου για να πηγαίνεις στην δουλειά σου και τα παιδιά σου στο σχολείο. Δεν τίθεται θέμα στο ποιο από τα δύο είναι σημαντικότερο να είναι πιο καινούριο.

On-topic τώρα:

33 minutes ago, Babis_allos said:

Το να ξεπετας ενα 15% ως τριχες επειδη σε καποιους κλαδους ειναι μικρο ποσοστο απλα δειχνει ανικανοτητα να κοιταξεις εξω απ την δικη σου πραγματικοτητα.  Τυχαια αν γκουγκλαρεις ποια ειναι η μεση αυξηση μισθου αλλαγης εργασιας παγκοσμιως, ουτε καν Ελλαδισταν, το πρωτο αποτελεσμα βγαινει 10-20% παρεπιπτοντως. 

Είναι η μισή αλήθεια αυτό που λες. Γκούγκλαρε και πόσο συχνά αλλάζουν δουλειά στις κανονικές ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο το ποσοστό της αύξησης του μισθού. Ναι, αλλάζουν για 10%-20% παραπάνω μισθό, αλλά οι αλλαγές γίνονται κάθε 4-5 χρόνια.

Φυσικά και δεν αλλάζει δουλειά μετά από 15 χρόνια, μόνο για 15% καλύτερες απολαβές. Μόνο και μόνο από θέμα εξειδίκευσης στον τομέα του (παίρνοντας ως δεδομένο ότι δεν βγάζει μόνο φωτοτυπίες σε κάποια δημόσια υπηρεσία, θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχει μάθει να κάνει καλά τόσα χρόνια), μπορεί να ψάξει για τουλάχιστον ένα 30%-40% καλύτερο μισθό στο χώρο που έχει εξειδικευτεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Babis_allos said:

Ναι, και ειπα στην αρχικη μου απαντηση αλλα ολα τα περι χρονου/αλλαγης κλπ ισχυουν. Βεβαια αυτα μπορουν να εχουν και θετικα, δεν ειναι μονο αρνητικα. Αν τα βλεπεις ολα μαυρα οκ. Ισως στον κλαδο που εχεις στο μυαλο σου σε μια αλλαγη να ειναι ολα μαυρα τοτε  ;)

Υπαρχουν παρα πολλα θετικα σε μια αλλαγη που μπορεις να εκμεταλλευτεις. Μπορεις να παρεις ο,τι εχεις μαθει και ο,τι λαθη εχεις αναγνωρισει στο παρελθον και να πλασαρεις τον εαυτο σου πιο σωστα με την εμπειρια σου, να θεσεις πιο σωστα τα ορια σου, κλπ. Μπορει να μαθαινεις καινουρια χρησιμα πραγματα, να ανοιγεις περισσοτερο το δικτυο σου, να βαζεις περισσοτερα πραγματα στο βιογραφικο σου, να νιωσεις μια ανανεωση απο την ρουτινα και πολλα πολλα αλλα. Και υπαρχουν φυσικα και τα αρνητικα. Η διαφορα ειναι οτι εσυ λες οτι ειναι κατι τριχες εξ ορισμου και βλεπεις μονο αρνητικα κι εγω λεω οτι εξαρταται. Ειναι αρκετα ευκολη η θεση μου οταν εισαι τοσο απολυτος. 

Και εγω αναφερθηκα σε αλλα πραγματα οπως το παραδειγμα οτι 150€ το μηνα επενδεδυμενα για το παιδι σου οταν γινει 18χρονων ειναι 50-80k (κι αυτα τριχες ειναι;). Και το παραδειγμα οτι η επιλογη δεν ειναι αναμεσα σε 1000 και 1150 αλλα αναμεσα σε 1000 με μια νοοτροπια με την οποια θα μεινεις στα 1000 μια ζωη και τα 1150 με μια νοοτροπια που θα σε οδηγει στην εξελιξη. 

Το αλλάζεις. Κάθεσαι και λες επένδυση για το παιδί και EPF. Αερολογεις. Για να παίρνει κάποιος από 600 - 1200 και είναι 30+ κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνει καμία δουλειά που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

Και πέρα από αυτά που λες έχουμε και inflation rate. Τα 1000 ευρώ σήμερα του χρόνου θα έχουν μικρότερη αξία. 

Όσο για τον δικό μου κλάδο, εγώ είμαι προγραμματιστής. Κάθε 2 χρόνια Μαξ αλλάζω εταιρία και δεν πάω και παίρνω αυξήσεις τύπου 15% ή 150€ γιατί ανεβαίνει το επίπεδο μαζί και οι ευθύνες. 

Επομένως μην το πας μέσω Λαμίας και βγάζεις αυτόματα συμπεράσματα. 

Τα 150€ για να φύγει από μια δουλειά που την κάνει 15 χρόνια να μάθει από το 0 το προσωπικό, συναδέλφους και οτιδήποτε άλλο χρειαζεται, που δεν θα παράγει στο ίδιο επίπεδο είναι τρίχες. 

Επεξ/σία από MariosX
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, MariosX είπε

Τα 150€ για να φύγει από μια δουλειά που την κάνει 15 χρόνια να μάθει από το 0 το προσωπικό, συναδέλφους και οτιδήποτε άλλο χρειαζεται, που δεν θα παράγει στο ίδιο επίπεδο είναι τρίχες. 

Εχει αναφέρει όμως, ότι πρόκειται για τον ίδιο κλάδο αν θυμάμαι σωστά, αλλά και πάλι θα υπάρχουν διαφορές.Μπορεί ομως να είναι τόσο μεγάλες και τόσο διαφορετικός ο τρόπος που εργάζονται στην άλλη εταιρεία ώστε να είναι δύσκολο να προσαρμοστεί;

Καλά, αν πρόκειται για άλλο κλάδο που δεν γνώριζε, ούτε καν.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, AntiCambeR said:

Εχει αναφέρει όμως, ότι πρόκειται για τον ίδιο κλάδο αν θυμάμαι σωστά, αλλά και πάλι θα υπάρχουν διαφορές.Μπορεί ομως να είναι τόσο μεγάλες και τόσο διαφορετικός ο τρόπος που εργάζονται στην άλλη εταιρεία ώστε να είναι δύσκολο να προσαρμοστεί;

Καλά, αν πρόκειται για άλλο κλάδο που δεν γνώριζε, ούτε καν.

Για αυτό λέω επανειλημμένα: πόσο παραγωγικός θα είναι;

Γιατί τώρα με την εμπειρία του, ξέρει τα πάντα στην εταιρία που δουλεύει και μπορεί να κάνει την δουλειά του άμεσα και να σχολάει στην ώρα του. Αν πάει και αλλάξει, θα την κάνει το ίδιο; Και επειδή θα είναι καινούριος μήπως θα του λένε κάτσε ως τις 8 το απόγευμα και φύγε, υπερωρίες απλήρωτες κτλ.

O Thread Starter δεν ανέφερε πουθενά για το κλίμα της εταιρίας που δουλεύει, δεν ανέφερε αν είναι ευχάριστο ή τοξικό. Πολλοί φεύγουν για τοξικό κλίμα, εκεί ούτε καν συζήτηση, απλά φεύγεις όπως είσαι, δεν θα κάτσεις να έχεις χάλια ψυχολογία και μετά την εργασία. Επιπρόσθετα στην παρούσα θέση, έχει και Seniority που τον ευνοεί σε διάφορες ευκολίες όπως να ζητήσει μια ευκολία τύπου θα αργήσω γιατί πήγα το παιδί μου στο σχολείο ή θα χρειαστώ να λείψω για το x,y λόγο. Είναι τόσα χρόνια και τον ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Αν δεν το εκμεταλλεύεται, αυτό είναι φάουλ δικό του.

Για αυτό λοιπόν 150€ είναι ψίχουλα στις ευκολίες που μπορεί να έχει λόγο παλαιότητας.  

Επεξ/σία από MariosX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador δεν είναι θέμα νοοτροπίας το ότι έχουμε τον πιο γηρασμένο στόλο αυτοκινήτων. Μιλάς για δεκάδες χιλιάδες ευρώ λες και είναι τσίχλες. Ο μέσος Έλληνας δεν εχει καν τόσα χρήματα για αυτοκίνητο. 

Επίσης, στο μυαλό σου τα κινητά είναι οι ναυαρχίδες των 1500€ που αλλάζουν κάθε χρόνο με την νέα ναυαρχίδα, οπότε αυτή η "έρευνα" κούμπωσε στο μυαλό σου (confirmation bias λέγεται). Ενώ οι περισσότεροι κυκλοφορούν με προσιτά κινητά (από ο,τι πήρε το μάτι μου σε μια βόλτα που έκανα στο κέντρο). Απλά εσύ και ο ntinaras έχετε στον κύκλο σας άνετους οικονομίκα, από φιλικό/εργασιακό περιβάλλον, και νομίζετε ότι έτσι είναι όλοι. 

Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, θέμα φτώχειας και αβεβαιότητας είναι. 

Edit.

Παράδειγμα με το Clio που είχα στο μυαλό μου όταν μιλούσα για αυτοκίνητο 20000€

Clio 2019 (5ετιας) ~ 10.800€. Clio 2024 ~ 20000€. Οπότε δεν χάνεις 5κ, χάνεις 9200€. 

Επεξ/σία από efib
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κι εγω τα δικα μου.

Φιλε πρωτα απ`ολα, χοντρικα η αγορα ποσο πληρωνει καποιον με τα δικα σου skills και εμπειρια? Εισαι στο Μ.Ο.? Πιο κατω, πιο πανω?

Η αλλη εταιρια που δινει 150 παραπανω εχεις κανει την ερευνα σου? Ειναι υγιης οικονομικα? Εχει καλο κλιμα? Εχει γενικα προοπτικες να ανεβεις και αλλο σε μισθο? Μπορεις να διαπραγματευτεις μια λιγο πιο γενναιοδωρη προσφορα?

Για εναν μισθο των 1000 ευρω που ειναι ταβανι και τελος μεχρι τι συνταξη, δηλαδη αδιεξοδο τα 150 ευρω σαν αυξηση ειναι σημαντικη αλλα για εμενα ειναι και κοντα στο οριο του αξιζει/δεν αξιζει να παρει κανεις το ρισκο. Αν η νεα δουλεια εχει προοπτικες για περεταιρω αυξηση και καλο κλιμα εγω ειμαι πιο κοντα στο να πας στη νεα δουλεια.

Μια νεα δουλεια παντα εχει ρισκα και ευκαιριες. Ρισκο να πεσεις σε κακο περιβαλλον, θα εισαι ο νεος με οτι συνεπαγεται αυτο, πρεπει να μαθεις τα παντα απο την αρχη, να σε απολυσουν αν υπαρξει οποιοδηποτε προβλημα, θα εισαι πιο αναλωσιμος. Ευκαιρια να μαθεις νεα πραγματα και αν κανεις καλη ερευνα αγορας και εισαι και λιγο τυχερος καλυτερη εξελιξη  μισθολογικη και καλυτερη ποιοτητα ζωης.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 1

21 hours ago, The_Judas said:

Δεν ειναι λεφτα.... αλλα αν ειναι απο σουπερμαρκετ ειναι 100% λεφτα.

και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω παω σουπερμαρκετ και δεν θελω τα μετρητα για να τα δινω στο onlyfans ??????

δεν ειναι λεφτα, δεν ειναι μετρητα. Το πως επιμένετε σε αυτο ειναι αδιανόητο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MariosX είπε

O Thread Starter δεν ανέφερε πουθενά για το κλίμα της εταιρίας που δουλεύει, δεν ανέφερε αν είναι ευχάριστο ή τοξικό. Πολλοί φεύγουν για τοξικό κλίμα, εκεί ούτε καν συζήτηση, απλά φεύγεις όπως είσαι, δεν θα κάτσεις να έχεις χάλια ψυχολογία και μετά την εργασία.

Στις 13/10/2024 στις 7:24 ΜΜ, Niko09 είπε

Ίδιος τομέας εργασίας είναι αλλά τον τελευταίο καιρό χωρίς λόγο σιχαθηκα το περιβάλλον,τους συναδέλφους,το κλίμα γενικά.

Εγώ απο αυτό που γράφει, καταλαβαίνω ότι απλά έχει βαρεθεί την ρουτίνα, γράφει "χωρίς λόγο".

Δεν αναφέρει ότι δεν υποφέρεται κλπ, η ότι υπάρχει πολύ πίεση η άλλες άσχημες συνθήκες.

Και για όσους αναφέρθηκε το πως είναι το κλίμα στην άλλη εταιρία, δυστυχώς αυτό το μαθαίνεις μόνο αν έχεις γνωστό μέσα, η έστω κάποιον άλλον που γνωρίζει υπάλληλο εκεί μέσα.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Κάποτε είχα κάνει ακριβώς το ίδιο, Τελικά η νέα δουλειά με τον μεγαλύτερο μισθό, αποδείχθηκε χειρότερη της πρώτης. Ήμουν βλάκας που ενώ υπήρχαν σημάδια δε τα έδωσα σημασία. Τα είχα πάρει με τη δουλειά μου και ψαχνόμουν να φύγω και έτσι την πάτησα. Τα λεφτά ναι μεν ήταν περισσότερα αλλά τι να το κάνεις όταν μετά από λίγο αρχίσαν να μην πληρώνουν. Το περιβάλλον ήταν χειρότερο με ρουφιάνους που περιμένανε πως και πως να κάνεις ένα λάθος (ακόμα και ασήμαντο) για να σε καρφώσουν. Δεν είχα ξαναπετύχει τέτοια τσογλάνια πραγματικά. Είχα πάθει πλάκα. Οπότε έχε το νου σου, δεν είναι μόνο τα €€€

Χίλιες φορές να καθόμουν στην πρώτη δουλειά που το περιβάλλον ήταν άψογο αλλά τα λεφτά λιγότερα παρά εκεί που είχα πάει.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως, πιστεύω ότι το πιο πιθανό, είναι ότι στην άλλη εταιρεία το κλίμα απέναντι στον TS θα είναι χειρότερο, μόνο και μόνο ότι θα είναι καινούριος.

Θα τρώει χώσιμο, θα του συμπεριφέρονται με νοοτροπία ότι δεν γνωρίζει την δουλειά και πιθανόν να μην του δείξουν σωστά το αντικείμενο και τον τρόπο που εργάζονται, έτσι ώστε να φαίνονται αυτοί ανώτεροι.

θα έχει τον τελευταίο λόγο στις άδειες το καλοκαίρι και αν έχει και υπαλλήλους κολλητούς του εργοδότη, ακόμα χειρότερα.

Πάντα ίσχυε και θα ισχύει η παροιμία "Ο παλιός είναι αλλιώς" σε όλες τις δουλειές.

Επεξ/σία από AntiCambeR

εδω μέσα είναι χιλιάδες Μέλλοι  υπάρχουν δούλοι υπάρχουν χαλαροί υπάρχουν άτομα που απλα ζουν με τους δικούςτους και θέλουν αν ζουν με βασικό και ας μην μπορούν να πάνε ούτε 3 μέρες διακοπές

υπάρχουν οι χαλαροί υπάρχουν οι έξυπνοι υπάρχουν ότι θες

ο κερδισμένος είναι αυτός που ρισκάρει τέλος ..  μην κοιτάς τα 150 ευρω δεν λέει κάτι αλλα οταν σε θεωρούν δεδομένο και δεν σε ανεβάζουν μισθολογικά σημάνει δεν έχεις καμία μα καμία εξέλιξη 

θράσος και ρίσκο ολα τα αλλα ειναι λογια

4 ώρες πριν, MariosX είπε

Για αυτό λέω επανειλημμένα: πόσο παραγωγικός θα είναι;

Γιατί τώρα με την εμπειρία του, ξέρει τα πάντα στην εταιρία που δουλεύει και μπορεί να κάνει την δουλειά του άμεσα και να σχολάει στην ώρα του. Αν πάει και αλλάξει, θα την κάνει το ίδιο; Και επειδή θα είναι καινούριος μήπως θα του λένε κάτσε ως τις 8 το απόγευμα και φύγε, υπερωρίες απλήρωτες κτλ.

O Thread Starter δεν ανέφερε πουθενά για το κλίμα της εταιρίας που δουλεύει, δεν ανέφερε αν είναι ευχάριστο ή τοξικό. Πολλοί φεύγουν για τοξικό κλίμα, εκεί ούτε καν συζήτηση, απλά φεύγεις όπως είσαι, δεν θα κάτσεις να έχεις χάλια ψυχολογία και μετά την εργασία. Επιπρόσθετα στην παρούσα θέση, έχει και Seniority που τον ευνοεί σε διάφορες ευκολίες όπως να ζητήσει μια ευκολία τύπου θα αργήσω γιατί πήγα το παιδί μου στο σχολείο ή θα χρειαστώ να λείψω για το x,y λόγο. Είναι τόσα χρόνια και τον ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Αν δεν το εκμεταλλεύεται, αυτό είναι φάουλ δικό του.

Για αυτό λοιπόν 150€ είναι ψίχουλα στις ευκολίες που μπορεί να έχει λόγο παλαιότητας.  

Μαλλον δεν έχεις διαβάσει όλες τις σελίδες.Και τοξικό λέει ότι ειναι και ότι όταν ζήτησε αύξηση δεν του την έδωσαν.Το ότι ειναι παλιός μάλλον η εργοδοσία το εκμεταλλεύεται και όχι αυτός. 

Τι παλιος τι καινουργιος πλεον οι hr θελουν να φαινονται οσοι πιο καλοι προς τα πανω. 

Σου εφερα καλο υπαλληλο και φθηνο. Ή  σου κραταω τοσα χρονια καλους υπαλληλους,  χωρις να εχουν απαιτήσεις. 

Ρισκο η αλλαγη νεας δουλειας; Ναι. Για 150€ αξιζει οπως ξαναειπαμε; οχι. Πρωτον γιατι τα 150€ θα σε ακολουθουν για τα επομενα 2 χρονια. Γι αυτα τα λεφτα θα πρεπει να αποδειξεις οτι τα αξιζες, σε συγκριση με εναν πιο φθηνο και αν εχεις ανοιχτει πολυ στην συνέντευξη,  πραγμα που ειναι παγιδα, θα σου πουν οτι εδω δεν ειναι καλυτερα απο την παλια σου δουλεια;

Πλεον μπορει να υπαρχει πληθωρα εργαζομενων που θελουν δουλεια, αλλα δεν θελουν ευθυνες, δεν παιρνουν πρωτοβουλιες, μονο απαιτησεις ειδικα απο υπαλληλους γλαστρες τους λεω εγω, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι, η δουλεια βγαινει, απλα να λεμε ημαστε πεντε και να εχουν πατημα οι απο πανω, οτι για τηξ συγκεκριμενη δουλεια ειστε πολλοι.

1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Πλεον μπορει να υπαρχει πληθωρα εργαζομενων που θελουν δουλεια, αλλα δεν θελουν ευθυνες, 

Λογικό το βρίσκω από τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα εργοδοτών που θέλουν εργαζομένους αλλά δε θέλουν να πληρώσουν

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...