Προς το περιεχόμενο

Οι τηλεοράσεις Samsung του 2024 γίνονται προσωπικοί γυμναστές με τα προγράμματα της F45

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, polaki είπε

Ναι βρε παιδιά δε διαφωνώ!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι εφαρμογές αυτές απευθύνονται κυρίως σε άτομα που θα κάνουν 2-3 «sessions» και μετά θα το παρατήσουν. 

Το σημαντικό δεν είναι αν κάποιο app είναι «καλό». Κατά 99% κάποιος που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα app είναι τελείως άσχετος (δεν το λέω με κακό τρόπο!) και άρα ΟΠΟΙΟ και να επιλέξει, το ίδιο αποτέλεσμα θα του έχει.

Δεν είναι ότι θα επιλέξεις το Χ απτο Ψ δηλαδή και επειδή επέλεξες αυτό θα αποκτήσεις κοιλιακούς. 

Προφανώς εννοείς ότι όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για κάτι επενδύει σε αυτό χρόνο και χρήμα. Οκ, σε αυτό έχεις ένα σοβαρό point. Δε θα διαφωνήσω.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το καλό του αθλητισμού είναι ότι μπορείς να κάνεις με σχεδόν μηδενικό κόστος. Δηλαδή θέληση θέλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, Tlykog said:

Προφανώς εννοείς ότι όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για κάτι επενδύει σε αυτό χρόνο και χρήμα. Οκ, σε αυτό έχεις ένα σοβαρό point. Δε θα διαφωνήσω.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το καλό του αθλητισμού είναι ότι μπορείς να κάνεις με σχεδόν μηδενικό κόστος. Δηλαδή θέληση θέλει.

Ακριβως αυτό. 

Δεν κατεβάζει μια εφαρμογή αξίας 4,99€ τυχαίο νούμερο και να νομίζει ότι αυτή θα τον γυμνάσει.

Ο κόσμος γυμναζόταν και ήταν fit και χωρίς λεφτά αλλά και χωρίς εφαρμογές πριν χρόνια, όπως επίσης υπάρχει κόσμος με χάλια φυσική κατάσταση με λεφτά και με εφαρμογές τώρα.

Επένδυση θέλησης και χρόνου θέλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...