Προς το περιεχόμενο

Οι τηλεοράσεις Samsung του 2024 γίνονται προσωπικοί γυμναστές με τα προγράμματα της F45

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι φετινές τηλεοράσεις Samsung μεταμορφώνονται σε προσωπικούς γυμναστές, χάρη σε μια νέα συνεργασία με την κοινότητα γυμναστικής F45.

Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα ενσωματώσει προγράμματα γυμναστικής στο περιεχόμενο του Samsung Daily+, όπου αυτό είναι διαθέσιμο, μετατρέποντας το σαλόνι σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Η νέα υπηρεσία στοχεύει να καλύψει το κενό για όσους δεν έχουν χώρο ή δεν επιθυμούν να επενδύσουν σε ογκώδη εξοπλισμό γυμναστικής όπως το Peloton, το Mirror ή το Hydrow. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung επιχειρεί να αξιοποιήσει την τηλεόραση ως ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που ξεπερνά τα όρια της απλής ψυχαγωγίας.

Ο Demian Hyun, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού εμπειρίας χρήστη στο τμήμα οπτικών οθονών της Samsung Electronics, δήλωσε: "Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κεντρικό κόμβο που προσφέρει διασκεδαστικά και μοναδικά προγράμματα γυμναστικής, βοηθώντας κάθε χρήστη να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους φυσικής κατάστασης."

Η συνεργασία ξεκινά με δωρεάν πρόσβαση σε μια σειρά από προγράμματα καρδιαγγειακής άσκησης, ενδυνάμωσης, συνδυαστικών ασκήσεων και αποκατάστασης. Τους επόμενους μήνες, το περιεχόμενο αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες.

Τα προγράμματα της F45 έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ασκούμενου, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η προσέγγιση επιτρέπει σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών να επωφεληθούν από την υπηρεσία, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αθλητές.

Σύμφωνα με τη Samsung, τα προγράμματα της F45 στοχεύουν στη βελτίωση των καθημερινών κινήσεων, ενσωματώνοντας ασκήσεις που μιμούνται πραγματικές δραστηριότητες. Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην ανάπτυξη άλιπης μυϊκής μάζας, τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και την ενίσχυση της καθημερινής λειτουργικότητας του σώματος.

Η εφαρμογή προσφέρει ακόμα πρόσβαση σε προγράμματα εκπαίδευσης κατ' απαίτηση και μια ποικιλία ασκήσεων που έχουν επιμεληθεί από την παγκόσμια αθλητική ομάδα της F45. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορα προγράμματα, διασφαλίζοντας ότι η ρουτίνα τους παραμένει φρέσκια και ενδιαφέρουσα, χωρίς να γίνεται μονότονη. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει περιεχόμενο για κινητοποίηση και συνδέσεις με κοντινά στούντιο F45.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η F45 έχει επεκτείνει τις συνεργασίες της και σε άλλους τομείς. Τον Ιούνιο, η F8, η πλατφόρμα franchise που διαχειρίζεται τα brands F45 Training και Vaura, συνεργάστηκε με το Strava, μια ψηφιακή κοινότητα για ενεργούς ανθρώπους με περισσότερους από 125 εκατομμύρια αθλητές σε πάνω από 190 χώρες. Επιπλέον, η F45 έχει συνάψει συνεργασίες με άλλες ομάδες φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της Hyrox, ενός διαγωνισμού φυσικής κατάστασης που συνδυάζει τρέξιμο και λειτουργικές ασκήσεις, καθώς και με την Ikon.

Η νέα υπηρεσία της Samsung και F45 θα είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις Samsung του 2024 από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετατρέποντας το σαλόνι σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προϋποθέτει "εξοπλισμό" και το να έχεις βίντεο με ασκήσεις δεν κάνει το σαλόνι σου "πλήρως εξοπλισμένο"

Δεν ξέρω αν η εφαρμογή κάνει κάτι παραπάνω από το να σου δείχνει τις ασκήσεις, γιατί έτσι μπορείς να το κάνεις και με δωρεάν βίντεο από το youtube.

Εκτός κι αν η εφαρμογή παίρνει δεδομένα από είσοδο του χρήστη και του εμφανίζει αυτό που χρειάζεται εξατομικευμένα, εκεί όντως είναι παραπάνω από ένα απλό βίντεο.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 7
  • Thanks 1

Mπίζνα εκατομυρίων ειδικά στο αμέρικα που προσπαθούν να γίνουν φιτ αγοράζοντας απλά ένα smartwatch, 3 κολάν και 2 πετσέτες και εγκαθιστώντας 5 εφαρμογές επειδή καμία δεν τους κάνει. 

Ρε παιδιά, ανάξιο και ως θέμα είναι. 

1 hour ago, BELL said:

Είναι καλή εφαρμογή;την έχει δοκιμάσει κανείς;

Θεωρείς ειλικρινά ότι ο κόσμος θα πετύχει τους υποτιθέμενους στόχους του εκγύμνασης με μία εφαρμογή; Δε μιλάω καν για τη συγκεκριμένη, γενικά μιλάω. 

1 hour ago, Diavolos666 said:

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προϋποθέτει "εξοπλισμό" και το να έχεις βίντεο με ασκήσεις δεν κάνει το σαλόνι σου "πλήρως εξοπλισμένο"

Δεν ξέρω αν η εφαρμογή κάνει κάτι παραπάνω από το να σου δείχνει τις ασκήσεις, γιατί έτσι μπορείς να το κάνεις και με δωρεάν βίντεο από το youtube.

Εκτός κι αν η εφαρμογή παίρνει δεδομένα από είσοδο του χρήστη και του εμφανίζει αυτό που χρειάζεται εξατομικευμένα, εκεί όντως είναι παραπάνω από ένα απλό βίντεο.

Απευθύνεται στο κλασικό κοινό "εγώ αγόρασα τη συνδρομή, εγώ αγόρασα την εφαρμογή, εγώ αγόρασα τα κολάν", οπότε δεν έχει και πολλά να συζητηθούν. 

Αν δεν έχεις να σκάσεις 10,000€ να φτιάξεις ένα χώρο με 4-5 βασικά μηχανήματα στο σπίτι, ΜΗ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 

Eίναι αλήθεια τόσο απλό.

• Like 3
  • Confused 1

22 λεπτά πριν, polaki είπε

Mπίζνα εκατομυρίων ειδικά στο αμέρικα που προσπαθούν να γίνουν φιτ αγοράζοντας απλά ένα smartwatch, 3 κολάν και 2 πετσέτες και εγκαθιστώντας 5 εφαρμογές επειδή καμία δεν τους κάνει. 

Θεωρείς ειλικρινά ότι ο κόσμος θα πετύχει τους υποτιθέμενους στόχους του εκγύμνασης με μία εφαρμογή; Δε μιλάω καν για τη συγκεκριμένη, γενικά μιλάω. 

Απευθύνεται στο κλασικό κοινό "εγώ αγόρασα τη συνδρομή, εγώ αγόρασα την εφαρμογή, εγώ αγόρασα τα κολάν", οπότε δεν έχει και πολλά να συζητηθούν. 

Αν δεν έχεις να σκάσεις 10,000€ να φτιάξεις ένα χώρο με 4-5 βασικά μηχανήματα στο σπίτι, ΜΗ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 

Eίναι αλήθεια τόσο απλό.

Δεν ξέρω τι εκγύμναση αναζητάς αλλά ο άνθρωπος γυμνάζεται για χιλιάδες χρόνια χωρίς να έχει ιδιωτικό χώρο και έχοντας σκάσει 10k. 

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ασφαλώς η εκγύμναση σε γυμναστήριο είναι ανώτερη από αυτή του σπιτιού με μια εφαρμογή, αλλά αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους εξυπνάκηδες εδώ μέσα που συγκρίνουν μονίμως ανόμοια πράγματα.

Αν δεν έχεις αγόρι μου δοκιμάσει κάποια τέτοιου είδους εφαρμογή να μας πεις συγκριτικά με άλλη τι προσφέρει, δεν χρειάζεται κανείς τη γνώμη σου.

Για κάποιους ισχύει το μη χείρον  βέλτιστον

• Like 3
  • Haha 2

1 ώρα πριν, polaki είπε

Eίναι αλήθεια τόσο απλό.

Με πολύ λιγότερα κάνεις πολύ καλή δουλίτσα στο σπίτι. Με ένα μονόζυγο, ένα σετ λάστιχα, ένα ζευγάρι αλτήρες, μια μπάρα, μια στραβόμπαρα, ένα πάγκο και μερικά βάρη για να φορτώνεις είσαι αρκετά καλά. Όρεξη να έχεις. Αν θες να δώσεις και κάτι παραπάνω και έχεις χώρο βάλε και ένα διάδρομο. Κόστος σίγουρα πολύ λιγότερο από 10000€. Δεν χρειάζεσαι τα σούπερ μηχανήματα. 

• Like 2

Φυσικά θα προσαρμόσουν το πρόγραμμα και στην Ελλάδα με Έλληνες επαγγελματίες και με ειδικά προγράμματα εξ-άσκησης και γυμναστικής στο καμασουτρα:

image.jpeg.0976dcb8070eac41e401eac9da655f21.jpeg

• Haha 1

3 hours ago, polaki said:

Eίναι αλήθεια τόσο απλό.

όχι ρε συ, υπερβολικός είσαι. τα πους-απς σου, τους κοιλιακούς, ραχιαίους κ.ά , ανετότατα τα κάνεις στο σπίτι χωρίς ίχνος μηχανήματος (ή εφαρμογής).

Αυτά τα άρθρα, για χαρακτηριστικά που για ακόμη μία φορά, δε θα έρθουν στην Ελλάδα, δεν τα καταλαβαίνω. Μας ετοιμάζετε για όταν μετοικήσουμε στο εξωτερικό; Μη μας έρθει ξαφνικό και φανούμε χωριαταρέοι; 

• Like 1

Ναι την Samsung με τις τηλεοράσεις της περίμενε ο κόσμος για να ξεκινήσει γυμναστική. Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα δεν περιμένει κάτι τέτοια, ψάχνεται μόνος του, ρωτάει τους καταλληλους ανθρώπους η διερευνά μέσα από αξιόπιστες πηγές και ξεκινάει. 

4 ώρες πριν, polaki είπε

Eίναι αλήθεια τόσο απλό.

Αν πας για μετάλλιο συμφωνώ. Αν θέλεις απλά μια καλή φυσική κατάσταση, τότε δεν χρειάζεσαι καν εξοπλισμό. Καλή διατροφή και άσκηση με κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις σκουατ και είσαι οκ. Κάνεις επιπλέον και περπάτημα ή ποδήλατο ή τζόκινγκ. 5 χρόνια το έκανα. Μια χαρά δούλεψε. Αν θέλεις εξοπλισμό μπορείς να αγοράσεις λάστιχα, αλτήρες, στραβόμπαρα κτλ Σίγουρα βοηθούν, αλλά δεν είναι απαραίτητα για μια καλή φυσική κατάσταση. 
Ένα σημαντικό, ίσως και το σημαντικότερο, είναι η σωστή διατροφή. Πχ οι κοιλιακοί φτιάχνονται στην κουζίνα και όχι σε γυμναστήριο.

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Και οι τηλεορασεις του 1990 μια χαρα γυμναστικη μας εκαναν παιδια

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Και μετά να πετάς πέτρα (στην χαλασμένη) για να δεις τον μικρό κρότο έκρηξης που έκανε...

2 hours ago, Tlykog said:

Αν πας για μετάλλιο συμφωνώ. Αν θέλεις απλά μια καλή φυσική κατάσταση, τότε δεν χρειάζεσαι καν εξοπλισμό. Καλή διατροφή και άσκηση με κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις σκουατ και είσαι οκ. Κάνεις επιπλέον και περπάτημα ή ποδήλατο ή τζόκινγκ. 5 χρόνια το έκανα. Μια χαρά δούλεψε. Αν θέλεις εξοπλισμό μπορείς να αγοράσεις λάστιχα, αλτήρες, στραβόμπαρα κτλ Σίγουρα βοηθούν, αλλά δεν είναι απαραίτητα για μια καλή φυσική κατάσταση. 
Ένα σημαντικό, ίσως και το σημαντικότερο, είναι η σωστή διατροφή. Πχ οι κοιλιακοί φτιάχνονται στην κουζίνα και όχι σε γυμναστήριο.

4 hours ago, seithan said:

όχι ρε συ, υπερβολικός είσαι. τα πους-απς σου, τους κοιλιακούς, ραχιαίους κ.ά , ανετότατα τα κάνεις στο σπίτι χωρίς ίχνος μηχανήματος (ή εφαρμογής).

Ναι βρε παιδιά δε διαφωνώ!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι εφαρμογές αυτές απευθύνονται κυρίως σε άτομα που θα κάνουν 2-3 «sessions» και μετά θα το παρατήσουν. 

Το σημαντικό δεν είναι αν κάποιο app είναι «καλό». Κατά 99% κάποιος που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα app είναι τελείως άσχετος (δεν το λέω με κακό τρόπο!) και άρα ΟΠΟΙΟ και να επιλέξει, το ίδιο αποτέλεσμα θα του έχει.

Δεν είναι ότι θα επιλέξεις το Χ απτο Ψ δηλαδή και επειδή επέλεξες αυτό θα αποκτήσεις κοιλιακούς. 

5 hours ago, vastegial_74 said:

Με πολύ λιγότερα κάνεις πολύ καλή δουλίτσα στο σπίτι. Με ένα μονόζυγο, ένα σετ λάστιχα, ένα ζευγάρι αλτήρες, μια μπάρα, μια στραβόμπαρα, ένα πάγκο και μερικά βάρη για να φορτώνεις είσαι αρκετά καλά. Όρεξη να έχεις. Αν θες να δώσεις και κάτι παραπάνω και έχεις χώρο βάλε και ένα διάδρομο. Κόστος σίγουρα πολύ λιγότερο από 10000€. Δεν χρειάζεσαι τα σούπερ μηχανήματα. 

Ακριβως, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. Αυτή είναι η φράση κλειδί.

6 hours ago, BELL said:

Δεν ξέρω τι εκγύμναση αναζητάς αλλά ο άνθρωπος γυμνάζεται για χιλιάδες χρόνια χωρίς να έχει ιδιωτικό χώρο και έχοντας σκάσει 10k. 

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ασφαλώς η εκγύμναση σε γυμναστήριο είναι ανώτερη από αυτή του σπιτιού με μια εφαρμογή, αλλά αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους εξυπνάκηδες εδώ μέσα που συγκρίνουν μονίμως ανόμοια πράγματα.

Αν δεν έχεις αγόρι μου δοκιμάσει κάποια τέτοιου είδους εφαρμογή να μας πεις συγκριτικά με άλλη τι προσφέρει, δεν χρειάζεται κανείς τη γνώμη σου.

Για κάποιους ισχύει το μη χείρον  βέλτιστον

Διάβασε και εσύ τα παραπάνω για να μη μείνεις με τη λάθος εικόνα.

Αν θες να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι JUST DO IT. Μια τυχαία εφαρμογή απτο top 10 να επιλέξεις θα σε υπερκαλύψει. Μην ψάχνεις ποια είναι «καλύτερη». Δεν υπάρχει καλύτερη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...