Passenger80 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση για όποιον ξέρει ή του συμβαίνει: αγοράζω χρόνια απο Amazon business διάφορα (όχι μόνο κινητά/tablets) χωρίς ΦΠΑ, αν ο πωλητής είναι η Amazon ή κάποιος άλλος που κάνει αποφορολόγηση. Εδώ και καιρό όμως, στο checkout δεν μου αφερεί το ΦΠΑ στο τέλος όπως γινόταν πάντα, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν πληρώσω με την κάρτα της Revolut! Με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής στην τελική τιμή παραμένει το ΦΠΑ. Εχει κανείς ιδέα γιατί? Σας συμβαίνει και εσάς?
oinopneuma Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έβγαλες άκρη με αυτό; Σε μένα δεν χρεώνει μόνο το ΦΠΑ αλλά και 31 ευρώ έξοδα μεταφορικών παρότι υποτίθεται για 59 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από oinopneuma
Passenger80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ναι, στις εταιρικές αγορές δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά, αυτό το έχω τσεκάρει. Αν το πάρεις με μη εταιρικό λογαριασμό θα είναι δωρεάν η αποστολή. Την αποφορολόγηση όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να την κάνω να δουλέψει! Κάπου διάβασα ότι λύνεται αν κλείσεις το λογαριασμό και ανοίξεις καινούριο, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το δοκιμάσω! Ελπίζω σε μια πιο εύκολη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα