Προς το περιεχόμενο

προγραμματισμος εγγεφαλου αυτοκινητων

Homeboy^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά χρειάζεται ειδικό programer τον οποίο διαθέτουν ορισμένα συνεργεία καθώς είναι ειδικές eeprom και κατά δεύτερον χρειάζεσαι το software το οποίο κυκλοφορεί για κάποια αυτοκίνητα στο Internet, αλλά δεν κυκλοφορούν πολλές λεπτομέρειες για τα bytes του κώδικα... δηλαδή ποιά bytes στην μνήμη κάνουν τι...

Δεν είναι κάποια συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού, είναι ένα είδος assembly το οποίο είναι για κάθε εταιρία ξεχωριστό... Στην ουσία δεν πειράζεις τον κώδικα, αλλά κάποιες παραμέτρους σε συγκεκριμένες θέσεις της μνήμης (bytes) και κυρίως παραμέτρους που αφορούν την καμπύλη ροπής του κινητήρα...

Δύσκολο spor και πολλοί λίγοι στην Ελλάδα ασχολούνται με αυτό... απ' ότι ξέρω περισσότερο οι Γάλλοι και οι Ιταλοί ασχολούντε με "πειραγμένα" προγράμματα, οπότε θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις περισσότερες λεπτομέρειες σε Γαλλικά ή Ιταλικά sites...

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι αρχιτεκτονική CPU μιλάς. Για παράδειγμα το ΗΑLTECH είναι αρκετά προσιτό να το πειράξεις. Όπως είπε ο Jaco δεν είναι κάτι πολύ απλό αλλά αναάλογα με τις γνώσεις σου και το χρόνο σου, όλο γίνονται.

Δημοσ.

iparxei kanena crack diladi pou na kanei to katsaridaki mou na pianei 300????(lol)

pisteuo pantos oti sto mellon pou tha auksithoun oi ilektronikes siskeues sto amaksi to spor auto tha kanei thaumata!

Δημοσ.

Το σπόρ αυτό είναι αρκετά διάσημο στο εξωτερικό που υπάρχει η τεχνογνωσία. Τώρα σχετικά με το πόσα θα βγάζει τελική το κατσαριδάκι σου δεν είναι μόνο θέμα CPU. Ο εγκέφαλος του αμαξιού κυριώς ασχολείται με τη μίξη αέρα και βενζίνης. Όσο και τέλεια να βγει αυτή η αναλογία δεν είναι αρκετή για να είσαι too fast too furious.

Αυτά που λένε πιτσιρικάδες, έβαλα ένα chipaki και το αμάξι πάει πετώντας είναι από την ομώνυμη ταινία, too young, too fast, too furious, too stupid.

Έχω ασχοληθεί λίγο με το θέμα, αλλά θέλει πολλά λεφτά χρόνο και επιμονή.

Αυτή τη στιγμη που λείπουν τα πρώτα δύο, και όταν τα βρω θα έχω χάσει το τρίτο.

Δημοσ.
iparxei kanena crack diladi pou na kanei to katsaridaki mou na pianei 300????(lol)

oxi αλλά εγώ έχω crack πάντως να μπορείς να βλέπεις DVD στην καινούρια Μercedes CLK εν κινήση ενώ κανονικά γίνεται disable το screen και έχεις μόνο ήχο. =)

Δημοσ.

pisteuo pantos oti sto mellon pou tha auksithoun oi ilektronikes siskeues sto amaksi to spor auto tha kanei thaumata!

- Επιτέλους τα "Service Packs" αποκτούν τις πραγματικές τουε διαστάσεις.

- Έχω ακούσει ότι τα Toyota είναι εύκολα στο overclocking, ισχύει. Τι ρυθμίσεις (πολλαπλασιαστή τάση klp) πρέπει να κάνω ώστε το Yaris 1.3 να γίνει Yaris 1.6 GHz.

- Αν έχεις bios της Award μπορείς να δεις σε πόσα rpm λειτουργούν να βεντιλαντέρ.

- Τον τελευταίο καιρό το αμαξάκι μου χωρίς κανένα λόγο μου σβήνει (κάνει shut-down). Λέτε να είναι Sasser.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...