filipprin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Που κολανε τα μισθωματα απο το σπιτι; 3 ώρες πριν, giwrgos_777 είπε https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=207313 εδωωωωω Για τον λόγο αυτό ο έφορος κατάσχει αναγκαστικά «στα χέρια σας όσα οφείλετε ή όσα μέλλετε να οφείλετε μισθώματα ως μισθωτής του ανωτέρω οφειλέτη και συνολικά μέχρι του ποσού των περίπου 4.000 € και σας παρακαλώ όπως εντός 8 ημερών από την επίδοση ή εντός 10 ημερών εάν Αντε να δουμε που θα το πας.... 11 λεπτά πριν, filipprin είπε Η περιπτωση που αναφερεις αφορα μισθωματα απο σπιτι τα οποια ΔΕΝ ειναι ακατασχετα και μια χαρα μπορουν να τα κατασχεσουν. 6 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Ακατασχετο εις χερας τριτου λεει ΤΙ ειναι τουτο για μεταφρασε?? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από filipprin
giwrgos_777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Αυτο φιλε ειναι παραδειγμα και το βρηκα στο ιντερνετ. Αυτη η ιδια αιτηση ηρθε και στον εργοδοτη της κοπελας που αναφερομαι και την ανεβασα γιατι την εδειξα σε κανα 2 δικηγορους και δεν ξερανε περι τινος προκειται. Αυτη ακριβως η ιδια φορμα συνταζεται ως αναγκαστικη κατασχεση εις χειρας τριτου και μου κανει εντυπωση που 2 δικηγοροι δεν ξερανε. Ειναι συγκεκριμενη η διαδικασια και καθαρα νομικη. Εγινα κατανοητος; 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Ειναι αδερφη μου φιλε...δεν εχει μυαλο.και μετα που χασαμε την μανα μας την εχω αναλαβει,οσο μπορω θα την βοηθαω,εχει τρια παιδια.Εγω δεν τα υπολογιζω τα δικα μου τα λευτα που βγαζω,αν μπορω θα δωσω. Ρωτησαμε...τρεχουμε.Καλα εφοριακος πυτε καν να μας δεχτει,ωστοσω εχει ραντεβου κανονικα να κλεισεις. Η ρύθμιση οφειλών νομίζω γίνεται και στην σελίδα της ΑΑΔΕ. Οπότε ξεκινάτε από εκεί. 1
filipprin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Εγινα κατανοητος; ΟΧΙ .Μεχρι τωρα δεν νομίζω οτι υπαρχει κάποιος που εχει καταλαβει............ 1
giwrgos_777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Η ρύθμιση οφειλών νομίζω γίνεται και στην σελίδα της ΑΑΔΕ. Οπότε ξεκινάτε από εκεί. Σωστα..η ΑΑΔΕ σου κανει ρυθμιση. Εως 24 δοσεις ολου του ποσου που οφειλεις. 19χιλ...χωρις αυτα που θα ερθουν μετα γιατι δεν τα περνανε ολα σε 24 μηνες. Το εχουμε αποριψει αυτο γιατι δεν βγενει οικομομικα. Χρωσταει και εφκα.μπορει να κανει μεμονομενα και εκει ρυθμιση,ισχυει το ιδιο 24 μηνες.Αααα και τοκιζοντε κιολας αν δεν κανω λαθος σε αυτο,μπορι καποιος να.με διαψευσει. Μόλις τώρα, filipprin είπε ΟΧΙ .Μεχρι τωρα δεν νομίζω οτι υπαρχει κάποιος που εχει καταλαβει............ Οκ δεν με βοηθας..μπορεις να παρακολουθεις μονο.Ασε κανενα που καταλαβαινει. 1
filipprin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Αυτη η ιδια αιτηση ηρθε και στον εργοδοτη της κοπελας που αναφερομαι και την ανεβασα γιατι την εδειξα σε κανα 2 δικηγορους και δεν ξερανε περι τινος προκειται. ξανα αφορα νοίκια.Δηλαδη τωρα εσυ επιμενεις οτι εχει ερθει κατασχεση του μισθου απευθειας απο τον εργοδοτη που ειναι ακατάσχετος μεχρι τα 1250 και που ετσι και αλλιως οτι θελει το δημοσιο ευκολα το κανει απο την τραπεζα.Α ουτε οι δικηγοροι γνωριζαν αλλα περιμένεις εμεισ να καταλαβουμε απο τα μισολογα σου εδω μεσα. ΟΚ συνεχισε. Περιμενω την δηλωση του εργοδοτη να δω αν ειναι αρνητικη η θετικη οσο αφορα την διαχειρηση του υπάρχοντος χρέους αυτο που χρειαζεσαι ειναι λογιστης και δικηγορος και οχι συμβουλες του αερα......και φυσικα βασικο ειναι να μπορει να πληρωσει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από filipprin 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 14 minutes ago, giwrgos_777 said: Σωστα..η ΑΑΔΕ σου κανει ρυθμιση. Εως 24 δοσεις ολου του ποσου που οφειλεις. 19χιλ...χωρις αυτα που θα ερθουν μετα γιατι δεν τα περνανε ολα σε 24 μηνες. Το εχουμε αποριψει αυτο γιατι δεν βγενει οικομομικα. Χρωσταει και εφκα.μπορει να κανει μεμονομενα και εκει ρυθμιση,ισχυει το ιδιο 24 μηνες.Αααα και τοκιζοντε κιολας αν δεν κανω λαθος σε αυτο,μπορι καποιος να.με διαψευσει. Σου έχω γράψει στο τελευταίο ΠΜ που σου έστειλα τι μπορεί να κάνει για να απαλλαγεί, από εκεί θα ξεκινήσετε με τον δικηγόρο, εφόσον η κατάσταση είναι τόσο δραματική όσο την περιγράφεις. Αν ωστόσο δεν έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι της, τότε μην την αφήνεις να κάνει κουμάντο ούτε στα λίγα λεφτά που παίρνει μισθό, για χάρη των ανιψιών σου. 1
giwrgos_777 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Σου έχω γράψει στο τελευταίο ΠΜ που σου έστειλα τι μπορεί να κάνει για να απαλλαγεί, από εκεί θα ξεκινήσετε με τον δικηγόρο, εφόσον η κατάσταση είναι τόσο δραματική όσο την περιγράφεις. Αν ωστόσο δεν έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι της, τότε μην την αφήνεις να κάνει κουμάντο ούτε στα λίγα λεφτά που παίρνει μισθό, για χάρη των ανιψιών σου. Ναι....θα το δω και με αυτο τον τροπο και σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα