gate_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Καλημέρα σας. Έχω στο αυτοκίνητο μου μία παλιά οθόνη 2din 7'' που ναι μεν αναφέρει πάνω Bluetooth αλλά δεν ξέρω πώς να το ενεργοποιήσω και να το συνδέσω με το κινητό. Η οθόνη μου δεν είναι εργοστασιακή, παρόλα αυτά είναι Pioneer και βγάζει usb με καλώδιο που το έχω στο ντουλαπάκι. Σκέφτηκα ή να πάρω μία καινούργια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα Bluetooth car kit. Αλλά και αυτά είναι όντως αξιόπιστα... ή θα μου χαλάσει σε ένα μήνα...; Επίσης σκέφτηκα να πάρω ένα απλό Bluetooth usb και να το κουμπώσω στην θύρα, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Έκανα μία δοκιμή με το κινητό μου, και το σύνδεσα στην usb με το καλώδιο του, αλλά δεν το αναγνώρισε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου To manual το βρήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gate_7 είπε Καλημέρα σας. Έχω στο αυτοκίνητο μου μία παλιά οθόνη 2din 7'' που ναι μεν αναφέρει πάνω Bluetooth αλλά δεν ξέρω πώς να το ενεργοποιήσω και να το συνδέσω με το κινητό. Η οθόνη μου δεν είναι εργοστασιακή, παρόλα αυτά είναι Pioneer και βγάζει usb με καλώδιο που το έχω στο ντουλαπάκι. Σκέφτηκα ή να πάρω μία καινούργια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα Bluetooth car kit. Αλλά και αυτά είναι όντως αξιόπιστα... ή θα μου χαλάσει σε ένα μήνα...; Επίσης σκέφτηκα να πάρω ένα απλό Bluetooth usb και να το κουμπώσω στην θύρα, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Έκανα μία δοκιμή με το κινητό μου, και το σύνδεσα στην usb με το καλώδιο του, αλλά δεν το αναγνώρισε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πολύ! Στις ρυθμισεις δεν εχει καπου να το ενεργοποιησεις κια μετα να το κανεις ανιχνευση με το κινητο ? Για καινούργια οθόνη επώνυμη πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα. Android είναι η οθόνη; Ασύρματο bluetooth kar kit που έχω δοκιμάσει δεν με βόλεψε εκτός και πάρεις parrot αλλά είναι ακριβά. Είχα αυτό https://www.vehicletechstore.co.uk/product/parrot-ck3100/ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, gate_7 είπε Καλημέρα σας. Έχω στο αυτοκίνητο μου μία παλιά οθόνη 2din 7'' που ναι μεν αναφέρει πάνω Bluetooth αλλά δεν ξέρω πώς να το ενεργοποιήσω και να το συνδέσω με το κινητό. Η οθόνη μου δεν είναι εργοστασιακή, παρόλα αυτά είναι Pioneer και βγάζει usb με καλώδιο που το έχω στο ντουλαπάκι. Σκέφτηκα ή να πάρω μία καινούργια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα Bluetooth car kit. Αλλά και αυτά είναι όντως αξιόπιστα... ή θα μου χαλάσει σε ένα μήνα...; Επίσης σκέφτηκα να πάρω ένα απλό Bluetooth usb και να το κουμπώσω στην θύρα, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Έκανα μία δοκιμή με το κινητό μου, και το σύνδεσα στην usb με το καλώδιο του, αλλά δεν το αναγνώρισε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πολύ! Βγαλτο μια φωτό και ανέβασε την. Στα pioneer πατάς το κουμπί που σε βγάζει στο κεντρικό μενού και από εκεί επιλέγεις το Bluetooth από όπου συνδέεται και το κινητό. Για να το χρησιμοποιείς για κλήσεις όμως ίσως προϋποθέτει την εγκατάσταση μικροφώνου αν δεν έχει ενσωματωμένο στην οθόνη. Δεν είναι κάτι δύσκολο ή ακριβό αλλά πρέπει να βγεί η οθόνη ώστε να κουμπώσει εξωτερικό μικρόφωνο. Βγάλε μια φωτό να δούμε το μοντέλο και θα σου πούμε ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου https://www.pioneerelectronics.ca/POCEN/Car/DVD-Receivers/AVH-P4100DVD Αυτήν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, gate_7 είπε https://www.pioneerelectronics.ca/POCEN/Car/DVD-Receivers/AVH-P4100DVD Αυτήν έχω δεν έχει BT , είναι "BT ready" δίνει αυτό σαν έξτρα https://www.pioneerelectronics.ca/POCEN/Portable/iPod+and+Bluetooth+Accessories/CD-BTB200 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, gate_7 είπε https://www.pioneerelectronics.ca/POCEN/Car/DVD-Receivers/AVH-P4100DVD Αυτήν έχω εχεις το CD-BTB200 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δηλαδή μόνο με αυτό το εξάρτημα θα έχω Bluetooth; Αλλιώς θα πρέπει να πάρω καινούργια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, gate_7 είπε Δηλαδή μόνο με αυτό το εξάρτημα θα έχω Bluetooth; Αλλιώς θα πρέπει να πάρω καινούργια; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καινούργια με νορμάλ τιμή... το πολύ 100€... Αν έχετε στο μυαλό σας κάποια που είναι πολύ καλή και είναι λίγο ακριβότερη, δεν πειράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Εγώ έχω αυτή. Πολύ καλή, όχι Android αλλα με πολύ καλό ήχο. https://www.skroutz.gr/s/29251183/Pioneer-DMH-A240BT-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-2DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Othoni-6-2.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, gate_7 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καινούργια με νορμάλ τιμή... το πολύ 100€... Αν έχετε στο μυαλό σας κάποια που είναι πολύ καλή και είναι λίγο ακριβότερη, δεν πειράζει... Με 100 ευρω με τιποτα . Για μια οθονη andoid, οχι απο μαγαζια ΚΙνας, τουλαχιστον 300-400 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, gate_7 said: Καλημέρα σας. Έχω στο αυτοκίνητο μου μία παλιά οθόνη 2din 7'' που ναι μεν αναφέρει πάνω Bluetooth αλλά δεν ξέρω πώς να το ενεργοποιήσω και να το συνδέσω με το κινητό. Η οθόνη μου δεν είναι εργοστασιακή, παρόλα αυτά είναι Pioneer και βγάζει usb με καλώδιο που το έχω στο ντουλαπάκι. Σκέφτηκα ή να πάρω μία καινούργια, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα Bluetooth car kit. Αλλά και αυτά είναι όντως αξιόπιστα... ή θα μου χαλάσει σε ένα μήνα...; Επίσης σκέφτηκα να πάρω ένα απλό Bluetooth usb και να το κουμπώσω στην θύρα, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Έκανα μία δοκιμή με το κινητό μου, και το σύνδεσα στην usb με το καλώδιο του, αλλά δεν το αναγνώρισε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πολύ! Αν πας προς τη φθηνότερη λύση, οφείλω να πω ότι το κατωθι USB-AUX ΒΤ με μικρόφωνο κ για κλήσεις είναι απλά εξαιρετικό. https://www.skroutz.gr/s/26547271/Ugreen-Bluetooth-Aytokinitou-5-0-gia-to-Tamplo-AUX-Audio-Receiver-me-USB-thyra-Fortisis-70601.html Ψαχνόμουν για αλλαγή πηγής, και πριν είχα ένα ΒΤ χωρίς μικρόφωνο που έβγαζε πολύ θορυβο/παράσιτα...καμία σχέση αυτό... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από definitio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, definitio είπε Αν πας προς τη φθηνότερη λύση, οφείλω να πω ότι το κατωθι USB-AUX ΒΤ με μικρόφωνο κ για κλήσεις είναι απλά εξαιρετικό. https://www.skroutz.gr/s/26547271/Ugreen-Bluetooth-Aytokinitou-5-0-gia-to-Tamplo-AUX-Audio-Receiver-me-USB-thyra-Fortisis-70601.html Ψαχνόμουν για αλλαγή πηγής, και πριν είχα ένα ΒΤ χωρίς μικρόφωνο για κλήσεις που έβγαζε πολύ θορυβο...καμία σχέση αυτό... Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Εμένα δεν έχει υποδοχή για καρφί καλώδιο Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από gate_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Just now, gate_7 said: Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Εμένα δεν έχει υποδοχή για καρφί καλώδιο; Σύνδεση σε θύρα USB-A για τροφοδοσία και σε θύρα AUX 3.5χιλ ως εισαγωγή ήχου στο ηχοσύστημα. Δεν έχει χάσει ποτέ τη σύνδεση με το κινητό, μια φορά τα συνέδεσα κι αυτό ήταν... Αν δεν έχει τέτοια θύρα, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν άλλες λύσεις, αλλά δεν θέλω να προτείνω πράγματα που δεν τα έχω δοκιμάσει....είπες μήπως έπαιρνες χωριστό ΒΤ και υπέθεσα ότι υπάρχει θύρα για εισαγωγή ήχου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα