yotpan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση PC κυρίως για παιχνίδια και με καλή μακροπρόθεσμη λειτουργία? Και επίσης όσο το δυνατόν οικονομικότερο. Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, yotpan είπε κυρίως για παιχνίδια Εξαρτάται τα παιχνίδια. Δώσε budget γιατί μια κάρτα γραφικών θέλεις πάνω από 200€ και αν θέλεις επιδόσεις και για παιχνίδια στο εγγύς μέλλον τότε κοιτάς για 350€ και πάνω. Επίσης δεν αναφέρεις αν χρειάζεσαι και οθόνη. Αν ναι, συν 130-150€ Για μένα πάρε ένα xbox και αν θέλεις και άλλα εκτός παιχνίδια πάρε και ένα refurbished ή μεταχειρισμένο laptop ή κανένα minipc από bangood, ali κτλ. Ποιο φθηνά θα σου βγουν.
yotpan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Εξαρτάται τα παιχνίδια. Δώσε budget γιατί μια κάρτα γραφικών θέλεις πάνω από 200€ και αν θέλεις επιδόσεις και για παιχνίδια στο εγγύς μέλλον τότε κοιτάς για 350€ και πάνω. Επίσης δεν αναφέρεις αν χρειάζεσαι και οθόνη. Αν ναι, συν 130-150€ Για μένα πάρε ένα xbox και αν θέλεις και άλλα εκτός παιχνίδια πάρε και ένα refurbished ή μεταχειρισμένο laptop ή κανένα minipc από bangood, ali κτλ. Ποιο φθηνά θα σου βγουν. Χωρίς οθόνη, μόνο PC. Σκέφτομαι γύρω στα 700 €. Όσον αφορά τα παιχνίδια δεν θέλω να έχω περιορισμούς.
tzavardin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, yotpan είπε Χωρίς οθόνη, μόνο PC. Σκέφτομαι γύρω στα 700 €. Όσον αφορά τα παιχνίδια δεν θέλω να έχω περιορισμούς. Ακόμα και στα 1080p αυτό δεν γίνεται μακροπροθεσμα με 700 ευρώ. Ούτε και βραχυπροθεσμα. Με 1000 (μπορεί και με 900 με αρκετές παραχωρήσεις, το συζητάμε)
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yotpan είπε Χωρίς οθόνη, μόνο PC. Σκέφτομαι γύρω στα 700 €. Όσον αφορά τα παιχνίδια δεν θέλω να έχω περιορισμούς. Άστο. Πάρε Xbox. Μόνο η vga θα σου βγει 700+. Για gaming αλλα με περιορισμούς μπορεί και να το παλέψεις κάπου στα 700-900 με προοπτική αναβάθμισης σε καμία 2ετια για να σηκώσει τα επόμενα παιχνίδια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από micos000
yotpan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Ωραία, αν πιεστω κ το κάνω 1000 €, μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση? Καλή ιδέα αυτή του xbox κ του minipc αλλά μου αρέσει να τα έχω όλα συγκεντρωμένα
Kounabi1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Είμαι στην ίδια φάση αλλά με τους amd 7800xd στα 500 ευρώ κάθεσαι και περιμένεις τι θα δείξουν οι νέοι intel ΑΝ έχεις budget 1000-1500 ευρώ Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς τροφοδοτικο 1200 watt με 3.1 και 5.1 για να βάλεις τις νέες κάρτες γραφικών...
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yotpan είπε αν πιεστω κ το κάνω 1000 €, μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση? Εδώ κάτι γίνεται. Περίμενε και τα τσακάλια θα σου βγάλουν σίγουρα κάτι καλό. Εννοείτε βέβαια ότι ακόμα και στο χιλιάρικο θα κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, δηλαδή θα παραμείνεις στο 1080p/1440p και στα δύσκολα παιχνίδια θα ξεχάσεις τα ultra γραφικά. Απ' ότι καταλαβαίνω θα πας μάλλον σε μια σύνθεση r5 5600-5700/32gb/1TB/rtx4060ti ή rx7700xt Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα