Composer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Κάποιος προσπάθησε να αλλάξει τον κωδικό στο λογαριασμό μου linked και μου έστειλαν μήνυμα. Ως αποτέλεσμα μου βγάζει τώρα "Your account has been temporarily restricted as a precaution", και πρέπει να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου. Ακολουθώ τα βήματα που λέει, σκανάρω έναν κωδικό, μπαίνω σε μια ιστοσελίδα (withpersona) που μου ζηταει να τραβήξω φωτογραφία την ταυτότητά μου μπρος και πίσω και να τη στείλω. Την έχω βγάλει 100 φορές, και αν είναι δυνατό βρε παιδιά, είναι καθαρότατη, αλλά δεν τη δέχεται το "σύστημα". Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Επιπλέον δε μπορώ να επικοινωνήσω με το linked, γιατί τα τζίνια σε υποχρεώνουν να κάνεις sign in για να επικοινωνήσεις μαζί τους! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Composer είπε Καλησπέρα. Κάποιος προσπάθησε να αλλάξει τον κωδικό στο λογαριασμό μου linked και μου έστειλαν μήνυμα. Ως αποτέλεσμα μου βγάζει τώρα "Your account has been temporarily restricted as a precaution", και πρέπει να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου. Ακολουθώ τα βήματα που λέει, σκανάρω έναν κωδικό, μπαίνω σε μια ιστοσελίδα (withpersona) που μου ζηταει να τραβήξω φωτογραφία την ταυτότητά μου μπρος και πίσω και να τη στείλω. Την έχω βγάλει 100 φορές, και αν είναι δυνατό βρε παιδιά, είναι καθαρότατη, αλλά δεν τη δέχεται το "σύστημα". Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Παλιά ή νέα ταυτότητα;Αν παλιά τότε δεν βλέπουν κανενα χαρακτηριστικό ασφαλείας και την απορρίπτουν.Δοκίμασε με δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Αν με καινουργια .........δεν ξέρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παλιά ή νέα ταυτότητα;Αν παλιά τότε δεν βλέπουν κανενα χαρακτηριστικό ασφαλείας και την απορρίπτουν.Δοκίμασε με δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Αν με καινουργια .........δεν ξέρω . Παλιά! Δυστυχώς δεν έχω τίποτε από τα 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Composer είπε Παλιά! Δυστυχώς δεν έχω τίποτε από τα 2! Ενας διεθνης οργανισμος ειναι το μονο λογικο να μην μπορει να διαβασει ταυτοτητα μονο στα ελληνικα, ή με χειρογραφα γραμμενα τα ονοματα.... Ευκαιρια για ανανεωση λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου https://www.linkedin.com/legal/user-agreement?trk=d_checkpoint_lg_consumerLogin_ft_user_agreement#contact Μια χαρά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, nickol-us είπε https://www.linkedin.com/legal/user-agreement?trk=d_checkpoint_lg_consumerLogin_ft_user_agreement#contact Μια χαρά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους... Πού ακριβώς; δε βλέπω τίποτα. Πατάω κάτω εκεί που λέει For general inquiries, you may contact us online με πάει σε αυτή τη σελίδα: https://www.linkedin.com/help/linkedin?trk=microsites-frontend_legal_user-agreement&lang=en και όταν πατάω κάτω contact us, μου ζητάει να κάνω sign in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Έχεις δίκιο. Δοκίμασα να ακολουθήσω τς οδηγίες και βγαίνει να κάνεις login. Με αυτά και αυτά ωστόσο έπεσα πάνω σε αυτό https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a1342692 και δίνει παραφείγματα γιατί μπορεί να κοπεί μια photo με την ταυτότητα (ίσως δεν μιλάμε για σωστά σκαναρισμένο έγγραφο) Τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι όταν ζητάει να κάνει login, να χρησιμοποιήσεις google account και να δεις τι θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Και εγώ με καινούργια ταυτότητα και έχω το ίδιο πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Με αυτά και αυτά ωστόσο έπεσα πάνω σε αυτό https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a1342692 και δίνει παραφείγματα γιατί μπορεί να κοπεί μια photo με την ταυτότητα (ίσως δεν μιλάμε για σωστά σκαναρισμένο έγγραφο) Ναι ,το είδα κι αυτό, αλλά εμένα καμία σχέση με τις φωτό που απορρίπτονται. Είναι πεντακάθαρη η ταυτότητα και φαίνονται τα γράμματα, όλα. 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι όταν ζητάει να κάνει login, να χρησιμοποιήσεις google account και να δεις τι θα γίνει Τα ίδια, το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Τελικά έβγαλες άκρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το ίδιο θέμα το χα με το Facebook είχε χακαριστει από καπιον ακολούθησα την οδηγία, και έβαλα τη ταυτότητα μοΥ δε μου το αναγνώρισε ποτέ παρόλες τις πολλές προσπάθειες να το πετύχω σωστα δυστηχως όλα λειτουργούν στα σοσιαλ από τεχνητή Νοημοσύνη η bot Δεν έχουνε κανονικούς ανθρώπους για αυτές τις περιπτώσεις. και αυτό είναι τα απαράδεχτο Στην Αμερική ως και Μήνυση έκαναν στο facebook όταν είχε χακάρει το λογαριασμό,ένας hacker από μια εταιρεία. και τότε μόνο έδωσαν πίσω το λογαριασμό. Δυστυχώς το account το έχεις χάσει αυτή είναι αλήθεια Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από star12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα