hln3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, filipprin είπε ελεος φιλε μου ειπαμε η νοβα ετσι και αλλιως δεν αναγραφει αυξημενη τιμη μετα την ληξη.Στη νοβα αναφεραιτε το θεμα που εβαλες....... Ο ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. Αυτα φωνάζοντας μπας και εισακουστω....... https://nova.gr/download/terms/programmata-internet-statherhs-thlefwnias/692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου ελεος φιλε μου ειπαμε η νοβα ετσι και αλλιως δεν αναγραφει αυξημενη τιμη μετα την ληξη.Στη νοβα αναφεραιτε το θεμα που εβαλες....... Ο ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. Αυτα φωνάζοντας μπας και εισακουστω....... Στις 12/10/2024 στις 7:11 ΜΜ, panosno1com είπε Καλησπέρα παιδιά, αύριο λήγει το συμβόλαιο με την κοσμοτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL στα 37,90, εχει λήξει από 16/03/2024. H τιμή έχει διαμορφωθεί στα 40,90. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, προχτές μου είπαν 37,90 500αρα FTTH. edit:L Και 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Pshleas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ε μαλλον θα εισαι ο εκλεκτός για αυτο και σε προσεχουν τοσο.Εμενα για 100 οπτικη απο 30 πηγαινε 49 και για κατι βδομαδες που αργησα να ανανεωσω πληρωσα κανονικα την διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 20/10/2024 στις 1:07 ΜΜ, filipprin είπε Ε μαλλον θα εισαι ο εκλεκτός για αυτο και σε προσεχουν τοσο.Εμενα για 100 οπτικη απο 30 πηγαινε 49 και για κατι βδομαδες που αργησα να ανανεωσω πληρωσα κανονικα την διαφορα Τα 80ρια ειναι δύο λογαριασμοί μαζεμένοι. Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το 2106297972 και ηχογραφήθηκε κιόλας, ενώ την προσφορά μου την έκαναν την Παρασκευή που μας πέρασε. Δεν έχω οπτική, vdsl έχω και μου προτείνουν να πάω σε 500άρα οπτική με το ίδιο πάγιο και 50 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. Μάλλον είμαι ο εκλεκτός. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Pshleas είπε α 80ρια ειναι δύο λογαριασμοί μαζεμένοι. Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το 2106297972 και ηχογραφήθηκε κιόλας, ενώ την προσφορά μου την έκαναν την Παρασκευή που μας πέρασε. Δεν έχω οπτική, vdsl έχω και μου προτείνουν να πάω σε 500άρα οπτική με το ίδιο πάγιο και 50 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. Μάλλον είμαι ο εκλεκτός. 😆 μπα απλα εισαι εκτός θεματος.Προσφορα σου κανανε για να σε βαλουν στην οπτικη .Μια χαρα αλλα ασχετο με το συμβολαιο που κουβεντιαζουμε εδω μεσα........ Αμα θες βαλε φωτο του συμβολαιου που λεει ποσο θα παει μετα την λήξη του.Φωτο ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, filipprin είπε μπα απλα εισαι εκτός θεματος.Προσφορα σου κανανε για να σε βαλουν στην οπτικη .Μια χαρα αλλα ασχετο με το συμβολαιο που κουβεντιαζουμε εδω μεσα........ Αμα θες βαλε φωτο του συμβολαιου που λεει ποσο θα παει μετα την λήξη του.Φωτο ομως. To θέμα ξεκινάει "Καλησπέρα παιδιά, αύριο λήγει το συμβόλαιο με την κοσμοτέ, 100ρι ιντερνετ απο καμπινα". Το συμβόλαιο γιατί να στο βάλω αφού βλέπεις ότι έχει λήξει από τον Μάρτιο και βλέπεις πόσο πληρώνω τώρα μέσω της εφαρμογής, η φωτό σε τι εξυπηρετεί; Καθόλου εκτός θέματος δεν είμαι, ληγμένο συμβόλαιο είναι που έληξε και δεν πήρε την τρελή προσαύξηση που ισχυρίστηκες. Παράλληλα ανέφερα και την πιο πρόσφατη προσφορά που μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις σε ποιους την δίνουν και γιατί αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ. Νομίζω είμαστε οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Οπως ειπαμε οτι γραφει το συμβολαιο του καθενος αναλογα πιθανώς με το τι εκπτώσεις εχει παρει.Η προσφορα ασχετη μιας και εγω εβαλα πριν ενα μηνα με 51 ευρω 100 οπτικη(που ειχα ηδη) με ολα απεριόριστα και κοσμοτε σπορτ σινεμα μαζι με τα νοβα σπορτ και ταυτόχρονη θεαση αθλητικών σε δυο συσκευες και 10 κινητα (που δεν ειχα). Οποτε σε εφαγα χωρις καν τηλ απλα προσφορα μεσα απο το αππ.Στη δε ληξη του καινουργιου συμβολαιου απο 51 παει 64. Μεχρι να παω πληρωσα και την αυξημενη τιμη του προηγουμενου για καμια δεκαρια μερες που ειχε λήξει μεχρι να ενεργοποιηθει το νεο. 59 λεπτά πριν, filipprin είπε Αμα θες βαλε φωτο του συμβολαιου που λεει ποσο θα παει μετα την λήξη του.Φωτο ομως. Αυτο ειναι το θεμα μας. 46 λεπτά πριν, Pshleas είπε Νομίζω είμαστε οκ. Η ουσια λοιπον παραμενει Η κοσμσοτε για την οποια αναφερομαστε αναγραφει αυξημενη τιμη κατα την ληξη του συμβολαιου την οποια και εφαρμοζει παντα οπως εκανε και σε σενα.Και εσυ πληρωσες παραπανω μετα την ληξη του συμβολαιου απλα ητανε 3 ευρω.Αρα πως λες οτι η κοσμοτε δεν το εφαρμοζει αφου το εφαρμοσε και σε σενα.Απλα όπως ειπαμε το προσαυξημένο ποσο μετα την ληξη εναι διαφορετικο για τον καθενα αναλογα με το συμβολαιο που εχει κανει.......... Απο 37.90 πηγε 40.90 που τα πληρωσες κανονικα .Άλλος εχει περισσότερα όπως ειπαμε αναλογα με το τι λεει το συμβολαιο του Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θα σταθώ μόνο στο τελευταίο σου bold και να σου πω πως έχεις δίκιο. Ωστόσο, έσπευσες να "τρομοκρατήσεις" τον κόσμο ότι θα πληρώσει τα "μαλλιοκέφαλά" του και εκεί αποσκοπούσε το δικό μου post. Σε μια υπερβολή σου απάντησα, φαγώθηκες να με βγάλεις οφ τοπικ και ποιος την εχει πιο μεγάλη...την προσφορά. Καλή συνεχεια, υγεία και ψυχραιμία. edit: Μέσω του app μου έδιναν FTTH 37,90 300άρα. Α, και δεν πήρα τηλέφωνο, αυτοί με πήραν. Το έδωσα και σε εσάς επειδή ειμαι ψυχάρα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από Pshleas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Pshleas είπε Ωστόσο, έσπευσες να "τρομοκρατήσεις" τον κόσμο ότι θα πληρώσει τα "μαλλιοκέφαλά" του και εκεί αποσκοπούσε το δικό μου post. Σε μια υπερβολή σου απάντησα, φαγώθηκες να με βγάλεις οφ τοπικ και ποιος την εχει πιο μεγάλη...την προσφορά. Καταρχας δεν το ειπα σε σενα αλλα σε αλλον και κατα δευετρον αναλογα με τις εκπτωσεις που εχει παρει ο καθενας μπορει να φτασει και 10 και 20 ευρω παραπανω.Οπως μαλλον ΔΕΝ ειδες παντα αναφερω οτι σε καθε συμβολαιο ο ΟΤΕ αναγραφει παντα τι πληρώνεις μετα την ληξη του συμβολαιου. Τουλαχιστον ξεκαθαρισαμε οτι πληρωνεις κανονικα οτι λεει το συμβολαιο και δεν σου χαριζει τιποτα ο ΟΤΕ. Οσο για την προσφορα σε εφαγα και μεσα απο το αππ χωρίς καν τηλ....Και περα απο την πλακα ολα καθοριζονται απο το τι ζηταει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manisteo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλησπερα, με πηραν να μου κανουν προσφορα απο cosmote για 1gbps, με 3 ευρω λιγοτερα. Δηλαδη εγω τωρα δινω 40, να τη πανε 37 και να με πανε απο 500mbps σε 1gbps. Εχω 4 μηνες ακομη στο συμβολαιο. Πιστευετε αξιζει η μεχρι το Μαρτιο μπορει και να εχουν πεσει οι τιμες; Εμενα οι αναγκες μου καλυπτονται με 300mbps, απλα σκεφτομαι μη τη πατησω, και δινω στο τελος τα ιδια λεφτα αλλα και με μικροτερη ταχητυτα. Θα εκτιμουσα την αποψη σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 hours ago, manisteo said: Καλησπερα, με πηραν να μου κανουν προσφορα απο cosmote για 1gbps, με 3 ευρω λιγοτερα. Δηλαδη εγω τωρα δινω 40, να τη πανε 37 και να με πανε απο 500mbps σε 1gbps. Εχω 4 μηνες ακομη στο συμβολαιο. Πιστευετε αξιζει η μεχρι το Μαρτιο μπορει και να εχουν πεσει οι τιμες; Εμενα οι αναγκες μου καλυπτονται με 300mbps, απλα σκεφτομαι μη τη πατησω, και δινω στο τελος τα ιδια λεφτα αλλα και με μικροτερη ταχητυτα. Θα εκτιμουσα την αποψη σας! To 1Gbps της Cosmote έχει στο site 53.9 euro, άντε πες 50.9 που ήταν η παλιά τιμή. Σε κάμποσους έχει βγει προσφορά αναβάθμισης από 500 σε 1000 με 39.90 στο app της Cosmote. Πόσο πιο κάτω από 37 να πάει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δεδομένου οτι θα βγουν και οι νέες ταχύτητες σύντομα και πιο χαμηλά πάει. το θέμα ειναι να το δώσουν σε όλους όχι επιλεκτικά. Η πίεση θα φανεί οταν με το καλό η ΔΕΗ ή οι συνεργειες της ΔΕΗ δωσουν υπηρεσίες σε όσους έχουν σκάψει έστω και αν είναι μικρος ο αριθμος δυνητικών πελατων σε σχέση με τη καλυψη του ΟΤΕ ή άλλων παρόχων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 hours ago, nick_gr said: Δεδομένου οτι θα βγουν και οι νέες ταχύτητες σύντομα και πιο χαμηλά πάει. το θέμα ειναι να το δώσουν σε όλους όχι επιλεκτικά. Η πίεση θα φανεί οταν με το καλό η ΔΕΗ ή οι συνεργειες της ΔΕΗ δωσουν υπηρεσίες σε όσους έχουν σκάψει έστω και αν είναι μικρος ο αριθμος δυνητικών πελατων σε σχέση με τη καλυψη του ΟΤΕ ή άλλων παρόχων. Ναι μάλλον το πιθανότερο είναι ότι φυλάνε για τότε τις μειώσεις τιμών σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manisteo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εμενα οι αναγκες μου ειναι περιπου στα 200-300 mbps, και θα ειμαι ενταξει με αυτη τη ταχητυτα. Δεν εχω αναγκη το 1gbps, και αυτη τη μανια που εχουν να σου κανουν προσφορα μονο στην υπηρεσια και οχι στη τιμη. Θα προτιμουσα πχ να εδινα 30 αντι για 40 και να επαιρνα 300mbps, απλα ρωταω πως βλεπετε τις τιμες (επειδη εχει βγει το gigabit voucher που ανεβασε τις τιμες των καρτελ, οπως και η αναμονη της ΔΕΗ ftth). Το Μαρτιο ληγει βεβαια το συμβολαιο μου, απλα ηθελα να δω πως το βλεπετε και εσεις. Δε θα ηθελα πχ να παει Μαρτιος και να παρω στο τελος με τα ιδια λεφτα τα 300mbps.. Τελως παντων εχω καποιους μηνες ακομη στο συμβολαιο μου θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα