Προς το περιεχόμενο

Αύριο λήγει το συμβόλαιο cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, αύριο λήγει το συμβόλαιο με την κοσμοτέ, 100ρι ιντερνετ απο καμπινα . Δίνω 33.90 τον μήνα. Απο Δευτέρα θα χρεώνομαι το ίδιο απλά θα είμαι αορίστου χρόνου δηλαδή πρακτικά θα μπορώ να φύγω χωρίς ποινή ή υπάρχει κάποια αλλη τιμή; στο site της κοσμοτέ βρίσκω μόνο τον τιμοκατάλογο για τα κινητά και τα καρτοκινητα ... Σας ευχαριστώ !

Επεξ/σία από panosno1com
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Απο Δευτέρα θα χρεώνομαι το ίδιο απλά θα είμαι αορίστου χρόνου δηλαδή πρακτικά θα μπορώ να φύγω χωρίς ποινή ή υπάρχει κάποια αλλη τιμή

Απο δευτερα θα πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου αν δεν φυγεις .Δεσ το συμβολαιο που υπόγραψες να μαθεισ το ποσον.

Κοιτάς γυρω γυρω γρήγορα τι σε συμφέρει και πρωχωρας εφοσον απο την κοσμοτε εισαι ελευθερος.

Επεξ/σία από filipprin
  • Haha 2

24 λεπτά πριν, filipprin είπε

Απο δευτερα θα πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου αν δεν φυγεις .Δεσ το συμβολαιο που υπόγραψες να μαθεισ το ποσον.

Κοιτάς γυρω γυρω γρήγορα τι σε συμφέρει και πρωχωρας εφοσον απο την κοσμοτε εισαι ελευθερος.

Μακαρι να πληρωνα τα μαλλιοκεφαλα μου αφου ειμαι ...κουτελο χαχααχ! Πόσα δηλαδη ? Καλά θα κοιταξω προς τους αλλους 2, όμως αν παω μεθαυριο στο μαγαζι της μιας ή της αλλης θα δεσμευτω, ενω αν τους παρω τηλ δεν ξέρω αν γινεται μεσω τηλεφωνου για φορητοτητα!

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα κανα 20 παραπανω το μηνα.Φορητοτητα κάνεις και ον λινε μεσα απο το σαιτ τις καθε εταιρειας και ετσι δεν χάνεις και το δικαιωμα της υπαναχώρησης σε περπτωση που σε θυμηθεί η κοσμοτε ,λεμε τωρα.Απο καταστημα το χανεισ το δικαιωμα υπαναχώρησης.

Απο κοσμοτε μη περιμένεις καμια προσφορα.Οτι λεει το σαιτ τους

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
  • Haha 1

1 ώρα πριν, filipprin είπε

Όχι!

26 λεπτά πριν, filipprin είπε

Σιγουρα κανα 20 παραπανω το μηνα.Φορητοτητα κάνεις και ον λινε μεσα απο το σαιτ τις καθε εταιρειας και ετσι δεν χάνεις και το δικαιωμα της υπαναχώρησης σε περπτωση που σε θυμηθεί η κοσμοτε ,λεμε τωρα.Απο καταστημα το χανεισ το δικαιωμα υπαναχώρησης.

Και πάλι όχι.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, filipN είπε

Όχι!

Εχω κοσμοτε .Το συμβολαιο γραφει ξεκαθαρα οτι μετα το τελος απο 38 παει 56 ΞΕΚΑΘΑΡΑ>>>>>>>>>Για νοβα δεν ισχυει αυτο

4 λεπτά πριν, filipN είπε

Και πάλι όχι.

Και παλι ναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Επεξ/σία από filipprin
  • Haha 1

Εν τω μεταξυ μοιάζουν τα nicknames και λεω απανταει στον εαυτο του? :P Πηρα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οντως οτι βλεπω στην εφαρμογή... και αν δεν με παρει για αντιπροσφορα.. Δεν ξερω τι παιζει με την voda  στην περιοχη μου.(κερατσινι)  Για νοβα ειχα ακουσει πριν 2 χρονια θετικά σχολια απο έναν γειτονα...

Τα τελευταία χρόνια δεν εφαρμόζουν αυτό που γράφει το συμβόλαιο. Πιθανόν να γίνει μια μικρή αύξηση.

Είμαι σε Cosmote και έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και δύο χρόνια. Μετά πολλούς μήνες που συνέχισα να πλήρωνω το ίδιο ποσό έγινε μια αύξηση 1,9 ευρώ το μήνα, κάτι που μου είχε πει και ο εκπρόσωπός τους σε τηλεφωνική επικοινωνία όταν έληξε το συμβόλαιο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, filipN είπε

Τα τελευταία χρόνια δεν εφαρμόζουν αυτό που γράφει το συμβόλαιο. Πιθανόν να γίνει μια μικρή αύξηση.

Είμαι σε Cosmote και έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και δύο χρόνια. Μετά πολλούς μήνες που συνέχισα να πλήρωνω το ίδιο ποσό έγινε μια αύξηση 1,9 ευρώ το μήνα, κάτι που μου είχε πει και ο εκπρόσωπός τους σε τηλεφωνική επικοινωνία όταν έληξε το συμβόλαιο.

Τι εννοείς δεν εφαρμόζουν αυτό που γράφει το συμβόλαιο; Ο φίλος προφανώς και υπέγραψε με κάποιες εκπτώσεις. Αυτές παύουν να ισχύουν από Δευτέρα. Αυτό που περιγράφεις εσύ, είναι η αύξηση από τον 13ο μήνα και μετά. Λογικά θα φανεί στην εφαρμογή, το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει σύντομα. 

Επεξ/σία από soul_d
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, filipN είπε

εδω πάντως πληρωσε.........

ΤΟ 1.9 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 13 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Και μενα το βαλανε

Αναγραφεται ξεκαθαρα το ποσο που θα πληρωσει με την ληξη του συμβολαιου και οτε εφαρμαζει τα παντα......

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1

Στις 13/10/2024 στις 2:13 ΠΜ, soul_d είπε

Τι εννοείς δεν εφαρμόζουν αυτό που γράφει το συμβόλαιο; Ο φίλος προφανώς και υπέγραψε με κάποιες εκπτώσεις. Αυτές παύουν να ισχύουν από Δευτέρα. Αυτό που περιγράφεις εσύ, είναι η αύξηση από τον 13ο μήνα και μετά. Λογικά θα φανεί στην εφαρμογή, το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει σύντομα. 

Αν θέλει η εταιρεία παρατείνει τις εκπτώσεις ή μέρος τους χωρίς δέσμευση, αυτό γράφουν. Δεν σημαίνει πως θα το κάνουν απαραίτητα, απλά από καταλαβαίνω γράφουν κάποιοι πως οι εκπτώσεις παρατάθηκαν στις γραμμές τους χωρίς να ανανεώσουν

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, hln3 είπε

Αν θέλει η εταιρεία παρατείνει τις εκπτώσεις ή μέρος τους χωρίς δέσμευση, αυτό γράφουν. Δεν σημαίνει πως θα το κάνουν απαραίτητα, απλά από καταλαβαίνω γράφουν κάποιοι πως οι εκπτώσεις παρατάθηκαν στις γραμμές τους χωρίς να ανανεώσουν

δεν ξερω ουτε εναν που να έληξε το συμβολαιο κοσμοτε και να μη πληρωσε τα προβλεπομενα.Η νοβα ετσι και αλλιως δεν αναγραφει αυξημενη τιμη μετα την ληξη.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
  • Haha 1

12 ώρες πριν, filipprin είπε

δεν ξερω ουτε εναν που να έληξε το συμβολαιο κοσμοτε και να μη πληρωσε τα προβλεπομενα.Η νοβα ετσι και αλλιως δεν αναγραφει αυξημενη τιμη μετα την ληξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/10/2024 στις 5:32 ΠΜ, hln3 είπε

ελεος φιλε μου ειπαμε η νοβα ετσι και αλλιως δεν αναγραφει αυξημενη τιμη μετα την ληξη.Στη νοβα αναφεραιτε το θεμα που εβαλες.......

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.

Αυτα φωνάζοντας μπας και εισακουστω.......

Επεξ/σία από filipprin
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...