akoinonitos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 9 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Το είδα αλλά να σου πω την αλήθεια μόνο 144hz TN και VA έχω δει σε μεγάλες οθόνες, οπότε δεν έχω καλή αίσθηση του πόση διαφορά κάνει το Local Dimming και πόσο πρόβλημα είναι το Backlight Bleed που έχει χωρίς LD. Παρόμοια και για 240hz vs 180hz. Μάλλον πρέπει να περάσω από κανά πλαίσιο να τις δω από κοντά. το local dimming εχει τεραστια διαφορα δεν το συζηταμε καν, αλλα αυτο μονο σε games και σε βιντεο - ταινιες ,για χρηση desktop (δουλεια ,browing ) δεν μπορεις να εχεις Loacal dimming on εναι πολυ χαλια η εικονα απο το blooming. 2 1
pirmen56 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Το παραπάνω ισχύει αν τρέχεις τα πάντα σε dark mode(σκούρα backgrounds). Συνήθης τακτική των κατόχων OLED για προστασία από burn in, που στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Σε κλασική desktop χρήση είναι αρκετά δυσκολότερο να δεις LD artifacts. Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει reviews του xiaomi στο youtube. Δείχνουν παραδείγματα από artifacts.
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου dark mode χρησιμοποιει ο κοσμακης για τα ματακια του ,αλλα εσυ εκει να πεις το δικο σου 1 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 15 hours ago, pirmen56 said: dark mode(σκούρα backgrounds). Συνήθης τακτική των κατόχων OLED για προστασία από burn in Οχι απαραίτητα. Το χρησιμοποιώ παντού - όπου είναι εφικτό όπως προγράμματα και web broswing - αλλιώς έχω τρομερούς πονοκεφάλους μετά από πολύωρη χρήση οθονών, προσωπικά. 1
pirmen56 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Οχι απαραίτητα. Το χρησιμοποιώ παντού - όπου είναι εφικτό όπως προγράμματα και web broswing - αλλιώς έχω τρομερούς πονοκεφάλους μετά από πολύωρη χρήση οθονών, προσωπικά. Το dark mode δεν είναι πάντα επιθυμητό ή ξεκούραστο. Βλέπεις άπειρους επαγγελματίες, όπως λογιστές, μηχανικούς , προσωπικό εταιρειών, δημόσιων υπηρεσιών κλπ. να δουλεύουν σε κλασικά Windows με χαμηλή φωτεινότητα ή και χαμηλό color temp που δεν ερεθίζει τα μάτια(τα Lenovo IPS που έχουμε στη δουλειά είναι by default στο warm, όχι sRGB). Προσωπικά θέλω τα ενημερωτικά sites να μοιάζουν με εφημερίδα. Έχω συνηθίσει σε Word και Excel λευκές σελίδες κλπ. Έχω ρυθμίσει μόνο τα pdf να έχουν ανοικτό γκρίζο background με μαύρα γράμματα. Ποτέ λευκά γράμματα σε πολύ σκούρο φόντο γιατί με κουράζει εγκεφαλικά-νοητικά. Βέβαια αν έχεις ξεχάσει πώς μειώνουν τη φωτεινότητα ή βαριέσαι να χρησιμοποιήσεις ένα twinkle tray και την έχεις πάντα μαξαρισμένη(όπως στην παρακάτω αμερόληπτη περίπτωση), τότε ενδείκνυται μόνο το γκρίζο ή τελείως μαύρο background. Spoiler Άσχετα με τα παραπάνω. Άλλο να κάνεις κάτι από δική σου ανάγκη και άλλο για να προσαρμοστείς σε αυτό που πήρες. υ.γ.: Δοκίμασε χαμήλωμα φωτεινότητας έτσι ώστε η οθόνη να μοιάζει με αντικείμενο του δωματίου και όχι με πηγή φωτός. Δοκίμασε επίσης να ρίξεις color temp στο warm(βασικά γι αυτό υπάρχει). Θα δεις σίγουρα μεγάλη βελτίωση. Επεξ/σία 4 Απριλίου από pirmen56
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το dark mode δεν είναι πάντα επιθυμητό ή ξεκούραστο. Βλέπεις άπειρους επαγγελματίες, όπως λογιστές, μηχανικούς , προσωπικό εταιρειών, δημόσιων υπηρεσιών κλπ. να δουλεύουν σε κλασικά Windows με χαμηλή φωτεινότητα ή και χαμηλό color temp που δεν ερεθίζει τα μάτια(τα Lenovo IPS που έχουμε στη δουλειά είναι by default στο warm, όχι sRGB). Προσωπικά θέλω τα ενημερωτικά sites να μοιάζουν με εφημερίδα. Έχω συνηθίσει σε Word και Excel λευκές σελίδες κλπ. Έχω ρυθμίσει μόνο τα pdf να έχουν ανοικτό γκρίζο background με μαύρα γράμματα. Ποτέ λευκά γράμματα σε πολύ σκούρο φόντο γιατί με κουράζει εγκεφαλικά-νοητικά. Βέβαια αν έχεις ξεχάσει πώς μειώνουν τη φωτεινότητα και την έχεις πάντα μαξαρισμένη(όπως στην παρακάτω αμερόληπτη περίπτωση), τότε ενδείκνυται μόνο το γκρίζο ή τελείως μαύρο background. Απόκρυψη περιεχομένων Άσχετα με τα παραπάνω. Άλλο να κάνεις κάτι από δική σου ανάγκη και άλλο για να προσαρμοστείς σε αυτό που πήρες. 1) και με το ips dark mode ειχα 2) ποια φωτεινοτητα εχω μαξαρισμενη ,στο ελαχιστο εχω παντα το sdr britghness 3) τι πονος ειναι αυτος ρε φιλε? 1
pirmen56 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Βρες ποια ήταν η πρώτη συγκριτική φωτό που ανέβασες για το xiaomi όταν το πήρες. Βρήκες ό,τι σκοτεινότερο υπήρχε από το CP2077 για να σχολιάσεις ότι...δεν έχει καλό brightness. Πράγμα λίγο πολύ αναμενόμενο σε τέτοια σενάρια για αυτήν την τεχνολογία(προς το παρόν) που έχει τα μισά λεφτά και την υπερδιπλάσια ζωή από ένα OLED. Όσοι είναι αμερόληπτοι, είτε reviewers, είτε κάτοχοι έδειξαν τα πάντα. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν προσπαθούσαν να βρουν περιπτώσεις και settings για να κάνουν το xiaomi να μοιάζει με HDR400 monitor. Γιατί αν δεν ήταν οι μετρήσεις του rtings/MU(και η εμπειρία του elpenor), με διαφορές έως και στο 4πλάσιο, αυτό ακριβώς το συμπέρασμα θα έβγαινε από τα βίντεό σου. Ο πόνος λοιπόν ήταν από συγκριτικά άλλων random ατόμων(κυρίως σε HDR φωτεινότητα) που απλά γνωστοποίησα εδώ μέσα, ενοχλώντας, με συνέπεια όσα επακολούθησαν.
John_on_PC Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, pirmen56 said: Το dark mode δεν είναι πάντα επιθυμητό ή ξεκούραστο. Βλέπεις άπειρους επαγγελματίες, όπως λογιστές, μηχανικούς , προσωπικό εταιρειών, δημόσιων υπηρεσιών κλπ. να δουλεύουν σε κλασικά Windows με χαμηλή φωτεινότητα ή και χαμηλό color temp που δεν ερεθίζει τα μάτια(τα Lenovo IPS που έχουμε στη δουλειά είναι by default στο warm, όχι sRGB). Προσωπικά θέλω τα ενημερωτικά sites να μοιάζουν με εφημερίδα. Έχω συνηθίσει σε Word και Excel λευκές σελίδες κλπ. Έχω ρυθμίσει μόνο τα pdf να έχουν ανοικτό γκρίζο background με μαύρα γράμματα. Ποτέ λευκά γράμματα σε πολύ σκούρο φόντο γιατί με κουράζει εγκεφαλικά-νοητικά. Βέβαια αν έχεις ξεχάσει πώς μειώνουν τη φωτεινότητα ή βαριέσαι να χρησιμοποιήσεις ένα twinkle tray και την έχεις πάντα μαξαρισμένη(όπως στην παρακάτω αμερόληπτη περίπτωση), τότε ενδείκνυται μόνο το γκρίζο ή τελείως μαύρο background. Reveal hidden contents Άσχετα με τα παραπάνω. Άλλο να κάνεις κάτι από δική σου ανάγκη και άλλο για να προσαρμοστείς σε αυτό που πήρες. υ.γ.: Δοκίμασε χαμήλωμα φωτεινότητας έτσι ώστε η οθόνη να μοιάζει με αντικείμενο του δωματίου και όχι με πηγή φωτός. Δοκίμασε επίσης να ρίξεις color temp στο warm(βασικά γι αυτό υπάρχει). Θα δεις σίγουρα μεγάλη βελτίωση. Εμένα πια όταν βλέπουν light mode τα μάτια μου πεθαίνουν. Νιώθω σαν να μου ρίχνουν flashbang. Παντού dark mode έχω. Τείνω προς την LG γιατί με αγχώνει η πιθανότητα να έχει παλιό firmware. Βέβαια θα δω και στο κατάστημα πόση διαφορά έχουν αν υπάρχουν και οι δύο. Επεξ/σία 4 Απριλίου από John_on_PC
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Βρες ποια ήταν η πρώτη συγκριτική φωτό που ανέβασες για το xiaomi όταν το πήρες. Βρήκες ό,τι σκοτεινότερο υπήρχε από το CP2077 για να σχολιάσεις ότι...δεν έχει καλό brightness. Πράγμα λίγο πολύ αναμενόμενο σε τέτοια σενάρια για αυτήν την τεχνολογία(προς το παρόν) που έχει τα μισά λεφτά και την υπερδιπλάσια ζωή από ένα OLED. Όσοι είναι αμερόληπτοι, είτε reviewers, είτε κάτοχοι έδειξαν τα πάντα. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν προσπαθούσαν να βρουν περιπτώσεις και settings για να κάνουν το xiaomi να μοιάζει με HDR400 monitor. Γιατί αν δεν ήταν οι μετρήσεις του rtings/MU(και η εμπειρία του elpenor), με διαφορές έως και στο 4πλάσιο, αυτό ακριβώς το συμπέρασμα θα έβγαινε από τα βίντεό σου. Ο πόνος λοιπόν ήταν από συγκριτικά άλλων random ατόμων(κυρίως σε HDR φωτεινότητα) που απλά γνωστοποίησα εδώ μέσα, ενοχλώντας, με συνέπεια όσα επακολούθησαν. 1) εσεις μας τα ειχατε κανει μπαλονια με την φοβερη φωτεινοτητα των mini led 2) εσεις λεγατε οτι τα Oled ειναι σκοτεινα και δεν κανουν για φωτεινα δωματια γτ δεν βλεπεις 3) εγραψα τοτε οτι με Local dimming off ειναι πολυ φωτεινο 4) εβαλα local dimming on και ανεβασα φωτο και μετα δυο monitors τερμα σε φωτεινοτητα, σε desktop το xiaomi ηταν μια αηδια και στο cp ηταν πανω κατω τα ιδια σε φωτεινοτητα με το oled 5) μου ζητησατε εσεις το Miami και σας το ανεβασα Συγνωμη που το xiaomi με Local dimming ντιμαρε τα παντα για να μην εχει blooming και καταντουσε τις περισσοτερες φορες χειροτερο απο Oled. Οταν παρεις στα χερακια σου και τα δυο μονιτορ ελα να μου πεις την αποψη σου ,τα φιλια μου. Επεξ/σία 4 Απριλίου από akoinonitos
John_on_PC Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Επειδή τις ψάχνω ακόμη, βρήκα αυτό αν ενδιαφέρει κανέναν:
korakios Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 16 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Επειδή τις ψάχνω ακόμη, βρήκα αυτό αν ενδιαφέρει κανέναν: Η νέα φουρνιά που ήρθε μπορεί να μην έχει το bug. Αν ψάχνεσαι κάνε ερώτηση στην xiaomi (αν και παίζει να σε ρωτήσουν "ποιο bug?" 😛 )
John_on_PC Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Just now, korakios said: Η νέα φουρνιά που ήρθε μπορεί να μην έχει το bug. Αν ψάχνεσαι κάνε ερώτηση στην xiaomi (αν και παίζει να σε ρωτήσουν "ποιο bug?" 😛 ) Θα πάω πλαίσιο από βδομάδα και θα δω εκεί τι firmware έχει το εκθεσιακό μοντέλο
pirmen56 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, John_on_PC είπε Εμένα πια όταν βλέπουν light mode τα μάτια μου πεθαίνουν. Νιώθω σαν να μου ρίχνουν flashbang. Παντού dark mode έχω. Τείνω προς την LG γιατί με αγχώνει η πιθανότητα να έχει παλιό firmware. Βέβαια θα δω και στο κατάστημα πόση διαφορά έχουν αν υπάρχουν και οι δύο. Δες το review του rtings. Υπάρχει το bug. Το παραδέχθηκαν σε update. Λένε όμως ότι φαινεται κυρίως στα λευκά(πολύ ανοικτές αποχρώσεις) όπου το color temp είναι γύρω στα 5900K. Με το bug μέτρησαν γενικά καλή χρωματική πιστότητα, μέσο color temp και πολύ καλό gamma σε sRGB mode. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ IPS στην αγορά, στα 200-250€, με παρόμοιες ή και χειρότερες χρωματικές αποκλίσεις, τα οποία διαπιστώνεις από reviews του rtings. Σε SDR μπορείς να κάνεις το fix με την εναλλαγή picture modes κάθε φορά που το ανοίγεις. Σε HDR ακόμα και ένα κλικ κάτω στο κόκκινο και το πράσινο μέσα από το control panel είναι αρκετό. Σχετικά με το LG. Αν σου έβαζαν να επιλέξεις ανάμεσα σε OLED με απλά αποδεκτή χρωματική πιστότητα και ένα τέλεια καλιμπραρισμένο IPS τι θα έπαιρνες; Παρόμοια είναι και η απόφαση για miniLED vs τέλεια καλιμπραρισμένο IPS. 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε 1) εσεις μας τα ειχατε κανει μπαλονια με την φοβερη φωτεινοτητα των mini led 2) εσεις λεγατε οτι τα Oled ειναι σκοτεινα και δεν κανουν για φωτεινα δωματια γτ δεν βλεπεις 3) εγραψα τοτε οτι με Local dimming off ειναι πολυ φωτεινο 4) εβαλα local dimming on και ανεβασα φωτο και μετα δυο monitors τερμα σε φωτεινοτητα, σε desktop το xiaomi ηταν μια αηδια και στο cp ηταν πανω κατω τα ιδια σε φωτεινοτητα με το oled 5) μου ζητησατε εσεις το Miami και σας το ανεβασα Συγνωμη που το xiaomi με Local dimming ντιμαρε τα παντα για να μην εχει blooming και καταντουσε τις περισσοτερες φορες χειροτερο απο Oled. Οταν παρεις στα χερακια σου και τα δυο μονιτορ ελα να μου πεις την αποψη σου ,τα φιλια μου. Στις ερημιές του CP2077 πώς να δείξει φωτεινό κάτι; Υπάρχουν και οι πόλεις που ακόμα και τη νύχτα λούζονται από neon lights, στα κεντρικά τους σημεία, και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για ένα miniLED. Όλοι ξεκινήσαμε από 250-300cd monitor και καταλαβαίνουμε την διαφορά. Δεν είχα ζητήσει τίποτα. Πρότεινα μια πλειάδα από βίντεο του 8K earth και άλλων για να το δεις εσύ σε μαύρα και φως. Σε ένα που ζήτησα μεταγενέστερα("4K HDR PQ 2000nit 최경섭 SOUL OF THE CITY - LONDON, NEW YORK, PARIS") για να δω όντως τι παίζει με το brightness δεν το ανέβασες. Άντε όμως να το δεχθούμε αυτό που λες. Πώς γίνεται το MU να μετράει σε 5 από 8 περιπτώσεις φωτεινότερα highlights για το xiaomi που φτάνουν μέχρι και στο 4πλάσιο; Πώς γίνεται τα άλλα miniLED με σωστότερο gamma να μην υστερούν ούτε σε ένα από αυτά τα tests απέναντι στο φωτεινότερο OLED; Πώς γίνεται το rtings στο δικό του real scene HDR test να μετράει 1000cd highlights(πάνω και από το AOC miniLED); 1
Retromaniac Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά, έχω καταλήξει στο ότι η επόμενη τηλεόρασή μου θα είναι μία HICENCE ή TCL, στις 85+ ίντσες, με RGB mini LEDs (ναι, RGB!), εκπληκτική ένταση και κορεσμό χρωμάτων, καθώς και εντυπωσιακή φωτεινότητα 5000+ nits (αν και νομίζω ότι η HICENCE ενδέχεται να φτάσει τα 6500). Αυτές οι τηλεοράσεις διαθέτουν 5000 ή ακόμα και 10.000 mini LEDs, ενώ προσφέρουν αντοχή χωρίς ανησυχία για burn-in. Άλλωστε, δεν μπορώ να μην σκεφτώ πως είναι προτιμότερο αυτό από το να επενδύει κανείς 2500 ευρώ για μία 65" G5 και να ψάχνει με μικροσκόπιο για διαφορές σε παγωμένα καρέ! 😊 Επιπλέον, ήθελα να μοιραστώ την άποψή μου για τις mini LEDs. Πιστεύω πως, μέχρι να εμφανιστούν οι νέες τεχνολογίες όπως τα micro LEDs, οι mini LEDs παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Εντυπωσιάζουν σε σχέση με τις OLED, ιδίως σε στοιχεία που παρατηρεί κανείς άμεσα, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων. Παρά το γεγονός ότι το απόλυτο contrast θα ανήκει πάντα στις OLED, οι mini LEDs, με τις χιλιάδες ζώνες και τους έξυπνους αλγόριθμους, πλησιάζουν πολύ σε αυτόν τον τομέα και υπερέχουν σημαντικά σε άλλες πτυχές Επεξ/σία 5 Απριλίου από Retromaniac
prefuse Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Retromaniac said: Προσωπικά, έχω καταλήξει στο ότι η επόμενη τηλεόρασή μου θα είναι μία HICENCE ή TCL, στις 85+ ίντσες, με RGB mini LEDs (ναι, RGB!), εκπληκτική ένταση και κορεσμό χρωμάτων, καθώς και εντυπωσιακή φωτεινότητα 5000+ nits (αν και νομίζω ότι η HICENCE ενδέχεται να φτάσει τα 6500). Αυτές οι τηλεοράσεις διαθέτουν 5000 ή ακόμα και 10.000 mini LEDs, ενώ προσφέρουν αντοχή χωρίς ανησυχία για burn-in. Άλλωστε, δεν μπορώ να μην σκεφτώ πως είναι προτιμότερο αυτό από το να επενδύει κανείς 2500 ευρώ για μία 65" G5 και να ψάχνει με μικροσκόπιο για διαφορές σε παγωμένα καρέ! 😊 Ωραία τα 5000 nits και η εκπληκτική ένταση και κορεσμός χρωμάτων για να βλέπεις 2-3 demo blu-ray disc (και αν τα έχεις σε UHD 4k blu-ray 100gb και δεν βλέπεις υπερβολικά συμπιεσμένες εκδόσεις στο YouTube) Οι περισσότερες ταινίες δεν κάνουν HDR grade και όσες κάνουν ή έχει κάποιο νόημα να κάνουν και γιατί είναι υποχρεωτικό από τις streaming platforms Netflix κτλ για να ξεχωρίζει το προϊόν τους από την απλή τηλεόραση, δεν ξεπερνούν τα 1000 nits σε περιπέτειες, δράσεις, blockbuster. Ενώ οι περισσότερες μένουν πολύ πιο χαμηλά και από τα 1000 nits καθώς οι σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίας δεν τους αρέσει το HDR, δεν θέλουν να δείχνει διαφορετικά η ταινία τους σε SDR και HDR και λαμβάνουν υπόψη τις τηλεόρασεις που έχει η πλειοψηφία που θα δει την ταινία τους και όχι κάποιος που εχει reference monitor που φτάνει τα 4000 nits ή κάποια tv με 5000 nits και παραπάνω. Φαντάσου να μαγειρεύεις ένα προϊόν και να είχε διαφορετική γεύση λόγο πχ συσκευασίας. Στην μια πιο αλμυρό στην άλλη τέρμα γλυκό κτλ. Σε τεχνολογικά καταναλωτικά προϊόντα δεν τίθεται ο όρος επένδυση. Την μέρα που το ανοίγεις από την συσκευασία του χάνει ένα 10-20% και κάθε χρόνο βγαίνουν καλύτερα προϊόντα μειώνοντας την αξία αυτού που αγόρασες. Σε σκοτεινό χώρο δεν ψάχνεις τις διαφορές, είναι εμφανείς. Όπως σε πολύ φωτεινό χώρο, που δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να μιλάμε για ποιοτική εικόνα, δεν έχει νόημα μια ακριβή OLED. Και με mini led, QLED θα έχεις πάνω κάτω την ίδια εμπειρία. 2 hours ago, Retromaniac said: Επιπλέον, ήθελα να μοιραστώ την άποψή μου για τις mini LEDs. Πιστεύω πως, μέχρι να εμφανιστούν οι νέες τεχνολογίες όπως τα micro LEDs, οι mini LEDs παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Εντυπωσιάζουν σε σχέση με τις OLED, ιδίως σε στοιχεία που παρατηρεί κανείς άμεσα, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων. Παρά το γεγονός ότι το απόλυτο contrast θα ανήκει πάντα στις OLED, οι mini LEDs, με τις χιλιάδες ζώνες και τους έξυπνους αλγόριθμους, πλησιάζουν πολύ σε αυτόν τον τομέα και υπερέχουν σημαντικά σε άλλες πτυχές Θα εντυπωσιάσουν στα demo, όχι στις ταινίες. Ίσα ίσα το contrast είναι αυτό που φαίνεται άμεσα από όλους και δεν χρειάζεται κανένα ειδικό εργαλείο, εδώ η OLED κυριαρχεί αλλά η Sony ετοιμάζει κάτι που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες ή τουλάχιστον να έρθει κοντά στις OLED. Δεν υπάρχει τέλεια τεχνολογία και οι mini led πέρα από το πρόβλημα που εξηγεί στο βίντεο και μόνο η Sony ίσως το έχει λύσει, έχουν πρόβλημα με το eotf, όπου αλλοιώνουν την εικόνα όταν εφαρμόζεται. Και γι'αυτό δεν ανέφερε κανένας τίποτα γιατί ακόμα δεν έχει βγει το προϊόν. Χάνονται πληροφορίες στα μεσαία που δεν είναι εύκολα αντιληπτό αν δεν γνωρίζεις το υλικό για να δεις τις πληροφορίες που χάνονται ή δεν έχεις άλλη τηλεόραση από δίπλα (χωρίς το πρόβλημα των dimming zones) για να δεις άμεσα τις διαφορές. Τέλος σε όσους αρέσουν τα υπερκορεμενα χρώματα και δεν τους ενδιαφέρει το creator's intent, δεν χρειάζεται να ξοδεύουν για OLED ή premium Sony RGB mini led. Μπορούν να βάλουν την tv σε vivid mode και αν δεν τους ικανοποιεί, ας ακολουθήσουν τις οδηγίες. Επεξ/σία 5 Απριλίου από prefuse 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα