LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Και εγω θα την παρω απλα περιμενω την επιστροφη απο το κιτρινομαγαζο για την 32αρα που πηρα μην βρεθω ξαφνικα αφραγκος και με δυο οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, music_lover είπε Λοιπόν, η επάνω εικόνα όχι, είναι σαν να βλέπω τυπικό ips panel χωρίς local dimming, η κάτω όμως, omg 😲, αν έδινα 330 ευρώ και έπαιρνα αυτήν την εικόνα θα χτυπούσα παλαμάκια όλη μέρα, πααααρα πολύ καλή και σου το λέω ζώντας με oled panels από το 2016. Θα με κάνετε ρε μπαγάσες να την χτυπήσω αλύπητα 😆 Θα ήθελα όμως να μας πει κάποιος και εντυπώσεις από xbox, αν τυχαίνει και έχει δοκιμάσει κανείς, γιατί από όσα διάβασα η συγκεκριμένη οθόνη δεν δέχεται 4k σήμα άρα δεν μπορεί να αποδώσει HDR στο xbox επειδή αυτό αποδίδει HDR μόνο σε ανάλυση 4k. Η έλλειψη hdmi v2.1 εδώ δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Εφόσον διάβασα ότι στο ps5 λειτουργεί το vrr λογικά η οθόνη υποστηρίζει hdmi forum vrr το οποίο δεν είναι αποκλειστικότητα του hdmi v2.1, λειτουργεί δλδ και σε hdmi v2.0 αρκεί να το υποστηρίξει ο κατασκευαστής. Και αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο τότε λογικά δουλεύει το vrr και στο xbox. Μια επιβεβαίωση όμως θα ήταν καλή. Υ.Γ. Βρήκα αναφορές ότι το HDR λειτουργεί σε xbox οπότε υπάρχουν αστερίσκοι σχετικά με τα ακριβή speqs της εν λόγω οθόνης. Η πάνω είναι IPS με edge led, αφού έκλεισα το FALD, οπότε λογικό να θυμίζει απλή IPS. Οι κονσόλες δεν ξέρω πως ακριβώς βγάζουν αυτές τις απαιτήσεις, πάντως κανονικά και με το HDMI 2.0 δουλεύει το VRR, αλλά μέχρι 144Hz και 8bit, στο PS5 αυτή η οθόνη δουλεύει κανονικά, οπότε το ράδιο αρβύλα ότι θέλει 2.1 δεν ισχύει για να παίξει 1440p/VRR/HDR. Στο Xbox δεν έχω ιδέα, αλλά αυτά που αναφέρεις μου κάνουν για αδυναμίες της κονσόλας και σίγουρα θα σε περιορίσουν πρακτικά σε 4Κ monitor που έχει 2.1 HDMI. Μακάρι να παίξουν και άλλα mini led πάντως σε αυτά τα λεφτά και να εξαφανιστούν στο budget 300-400 τα edge led. Πιο πιθανό το δίνω στα επόμενα 2-3 χρόνια να παίξουν 1440p OLED σε αυτό το budget. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, music_lover είπε Υ.Γ. Βρήκα αναφορές ότι το HDR λειτουργεί σε xbox οπότε υπάρχουν αστερίσκοι σχετικά με τα ακριβή speqs της εν λόγω οθόνης. 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Στο Xbox δεν έχω ιδέα, αλλά αυτά που αναφέρεις μου κάνουν για αδυναμίες της κονσόλας και σίγουρα θα σε περιορίσουν πρακτικά σε 4Κ monitor που έχει 2.1 HDMI. Πράγματι είναι αδυναμία του XSX. Στο RTings σε όλα τα reviews οθονών που έχω δει αναφέρουν ότι HDR+VRR έχει μόνο μόνο στις 1080p και 4K. Στην 1440p δεν υποστηρίζει το HDR ή αν το υποστηρίζει με 4K->1440p (με hdmi2.1) συνήθως και πάλι θα χάσεις το VRR. Γενικά το XSX είναι χαμένη υπόθεση. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από aki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 344 πλεον η τιμη της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Στις 22/10/2024 στις 12:35 ΜΜ, music_lover είπε Θα ήθελα όμως να μας πει κάποιος και εντυπώσεις από xbox, αν τυχαίνει και έχει δοκιμάσει κανείς, γιατί από όσα διάβασα η συγκεκριμένη οθόνη δεν δέχεται 4k σήμα άρα δεν μπορεί να αποδώσει HDR στο xbox επειδή αυτό αποδίδει HDR μόνο σε ανάλυση 4k. Η έλλειψη hdmi v2.1 εδώ δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Εφόσον διάβασα ότι στο ps5 λειτουργεί το vrr λογικά η οθόνη υποστηρίζει hdmi forum vrr το οποίο δεν είναι αποκλειστικότητα του hdmi v2.1, λειτουργεί δλδ και σε hdmi v2.0 αρκεί να το υποστηρίξει ο κατασκευαστής. Και αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο τότε λογικά δουλεύει το vrr και στο xbox. Μια επιβεβαίωση όμως θα ήταν καλή. Υ.Γ. Βρήκα αναφορές ότι το HDR λειτουργεί σε xbox οπότε υπάρχουν αστερίσκοι σχετικά με τα ακριβή speqs της εν λόγω οθόνης. Σε ριβιου στο σκρουτζ καποιος αναφερει οτι το HDR στο ps5 σκοτεινο ενω στο xbox ειναι οκ https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html#sku_review_3322768 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όσοι ενδιαφέρεστε για Dolby Vision σε Windows, ακολουθήστε τις οδηγίες: Όταν το κάνετε σωστά σας το βγάζει στο HDR certification: και όταν βλέπετε Dolby Vision content με energy player, σας το βγάζει το σηματάκι δεξιά όπως εδώ: Να υπενθυμίσω ότι για όσους ενδιαφέρονται για HDR, τα Windows11 είναι μονόδρομος σε σχέση με τα 10άρια που δεν έχουν επαρκή υποστήριξη. Το shortcut για toggle hdr on-off για όσους δεν ξέρουν είναι: Windows Key + Alt + B. Τέλος, το hdr remix είναι μια μεσοβέζικη λύση για όπου δεν υπαρχει native hdr, λίγο καλύτερη από το auto-hdr των windows (το οποίο auto-hdr όμως μπορεί να επιδιορθωθεί με αυτό και να γίνει λίγο καλύτερο από το rtx imho), αλλά με κόστος σε performance. Γενικότερα οι λύσεις που προσφέρει το reshade είναι προτιμότερες αλλά θέλουν ενασχόληση. Edit: Εδώ μια ωραία ανάλυση των όσων είπα για όποιον ενδιαφέρεται: Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από chrisde 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, chrisde είπε Όσοι ενδιαφέρεστε για Dolby Vision σε Windows, ακολουθήστε τις οδηγίες: Όταν το κάνετε σωστά σας το βγάζει στο HDR certification: και όταν βλέπετε Dolby Vision content με energy player, σας το βγάζει το σηματάκι δεξιά όπως εδώ: Να υπενθυμίσω ότι για όσους ενδιαφέρονται για HDR, τα Windows11 είναι μονόδρομος σε σχέση με τα 10άρια που δεν έχουν επαρκή υποστήριξη. Το shortcut για toggle hdr on-off για όσους δεν ξέρουν είναι: Windows Key + Alt + B. Τέλος, το hdr remix είναι μια μεσοβέζικη λύση για όπου δεν υπαρχει native hdr, λίγο καλύτερη από το auto-hdr των windows (το οποίο auto-hdr όμως μπορεί να επιδιορθωθεί με αυτό), αλλά με κόστος σε performance. Γενικότερα οι λύσεις που προσφέρει το reshade είναι προτιμότερες αλλά θέλουν ενασχόληση. Φυσικα για Dolby Vision θα πρεπει να το υποστηριζει η τηλεοραση. Βλεπω οτι εχει ανεβασει για την C2 color profile εγω που εχω την C9 τι κανω; Ηθελα να το δοκιμασω απο περιεργεια σε ενα NUC i5 8th gen γιατι εχω ηδη καλο media player. Ασχετο υπαρχουν οθονες που ειναι Dolby Vision? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Φυσικα για Dolby Vision θα πρεπει να το υποστηριζει η τηλεοραση. Βλεπω οτι εχει ανεβασει για την C2 color profile εγω που εχω την C9 τι κανω; Ηθελα να το δοκιμασω απο περιεργεια σε ενα NUC i5 8th gen γιατι εχω ηδη καλο media player. Ασχετο υπαρχουν οθονες που ειναι Dolby Vision? If your hex string is not listed above, then compute it via: python.exe enable_dolby_vision_hdmi.py __HEX_STRING__ Πας εδώ, βάζεις το hex από το πεδίο που στο βγάζει, το αντικαθιστάς με το διορθωμένο. Ε, το ότι πρέπει να το υποστηρίζει η οθόνη είναι αυτονόητο προφανώς. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, chrisde είπε Όσοι ενδιαφέρεστε για Dolby Vision σε Windows, ακολουθήστε τις οδηγίες: Όταν το κάνετε σωστά σας το βγάζει στο HDR certification: και όταν βλέπετε Dolby Vision content με energy player, σας το βγάζει το σηματάκι δεξιά όπως εδώ: Να υπενθυμίσω ότι για όσους ενδιαφέρονται για HDR, τα Windows11 είναι μονόδρομος σε σχέση με τα 10άρια που δεν έχουν επαρκή υποστήριξη. Το shortcut για toggle hdr on-off για όσους δεν ξέρουν είναι: Windows Key + Alt + B. Τέλος, το hdr remix είναι μια μεσοβέζικη λύση για όπου δεν υπαρχει native hdr, λίγο καλύτερη από το auto-hdr των windows (το οποίο auto-hdr όμως μπορεί να επιδιορθωθεί με αυτό), αλλά με κόστος σε performance. Γενικότερα οι λύσεις που προσφέρει το reshade είναι προτιμότερες αλλά θέλουν ενασχόληση. Θα το δοκιμάσω, αν και δεν νομίζω ότι υποστηρίζει DV αυτό το monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Razor333 είπε Θα το δοκιμάσω, αν και δεν νομίζω ότι υποστηρίζει DV αυτό το monitor. Δεν ...... Και δεν ξέρω αν τα oled monitor υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Σε αυτό το εύρος τιμής, οι οθόνες δεν προσφέρουν αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι με ότι firmware ήρθε, με αυτό θα μείνεις και όποια θέματα τυχόν έχει. Όσοι αγοράσουν αργότερα μέσα στο έτος ενδεχομένως να πάρουν οθόνη με νεότερο firmware στο οποίο η εταιρία θα έχει κάνει τυχόν βελτιώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, ο early adopter έχει κάποια αρνητικά να αντιμετωπίσει. Η συγκεκριμένη οθόνη σε αρκετούς έρχεται με v10.07 αλλά υπάρχουν και v10.08 αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η 8 είναι αναβάθμιση της 7, ίσως απλά να δηλώνει αλλαγή region πχ ευρώπη-ασία κτλ. Αν ισχύει αυτό, ακόμα χειρότερα γιατί δηλώνει πως ίσως η Xiaomi δεν ασχοληθεί ποτέ με διορθώσεις λογισμικού..σε αυτήν την τιμή πάντως είναι άριστη αγορά αρκεί να είναι και αξιόπιστη. Όσον αφορά το HDR που φαίνεται να είναι πιο σκοτεινό από το SDR που στις OLED πχ δεν έχει λογική και μου προξενούσε απορία, μέσω αυτού του βίντεο κατάλαβα ότι έχει να κάνει με το local dimming και την ρύθμιση του από high σε medium σε low και τέλος σε off. Ο ίδιος βέβαια μέτρησε την έξοδο HDR φωτεινότερη από την SDR (στο 4.10 του βίντεο) αλλά οπτικά φαίνεται σκοτεινότερο κάτι περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τελικές εντυπώσεις: Χρώματα: Να ξεκινήσω με κάτι "κουφό". Δοκίμασα το Color Control που πρότεινε ο @sd@greek εδώ. Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ. Πειράζοντας διάφορα κατάφερα να απορρυθμίσω εντελώς το firmware και μου έβγαζε κάτι εντελώς ξεθωριασμένα και άκυρα χρώματα. Ούτε με factory reset δεν μπορούσα να το λύσω. Κάποια στιγμή τα κατάφερα πάλι μέσα από το Color Control(έδινα παντού την τιμή auto) και τυχαίες αλλαγές profile στο μόνιτορ. Τώρα όμως δεν έχω καθόλου red tint όπως πριν, τόσο κατά την ενεργοποίηση του monitor όσο και κατά την αλλαγή σε HDR μέσα από τα Windows. Άρα το μόνο που πειράζω είναι το local dimming. Έφυγε για πάντα το red tint bug. Ούτε με αποσύνδεση από την πρίζα για 5 λεπτά δεν μου ξαναεμφανίστηκε !!! Το καλύτερο αποτέλεσμα συνολικά μου το έδωσε το (συνιστώμενο από το Calibration Report)sRGB color space. Τα χρώματα είναι λίγο άτονα(σε σχέση με native/DCI-P3) σε χαμηλές φωτεινότητες αλλά έχω την καλύτερη διαβάθμιση γκρίζων. Διακρίνω καθαρά μέχρι και το δεύτερο μαύρο τετράγωνο στο Black Level Test. Πολύ καλή επίδοση για non-VA προσιτό IPS. Δεν χάνεται καμία σχεδόν λεπτομέρεια από φωτό των ιστοσελίδων. http://www.lagom.nl/lcd-test/black.php Η μόνιμη λειτουργία σε HDR και LD high δεν με βόλεψε λόγω ανομοιομορφίας στη φωτεινότητα τόσο εντός της ίδιας σελίδας όσο και μεταξύ διαφορετικών σκηνών. Π.χ. Διαβάζεις το Χ κείμενο μια χαρά και μετά ανοίγεις ένα λίγο σκοτεινό βίντεο όπου η φωτεινότητα είναι χαμηλότερη από όσο θα έπρεπε λόγω του LD που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το bloom. Είναι θέμα όταν κινείσαι σε πολύ χαμηλές φωτεινότητες. Γωνίες θέασης: Έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο χειρότερες από το 60Hz IPS του γραφείου. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει αλλά το IPS σκοτείνιασμα(πτώση φωτεινότητας) υπό γωνία συμβαίνει ταχύτερα, αφαιρώντας πόντους από την ομοιογένεια της εικόνας. Πρέπει να είσαι σχεδόν κέντρο για να μην γίνεται αισθητό(όχι σε games και βίντεο) στα άκρα. Το ίδιο και όταν πλησιάζεις την οθόνη όρθιος. Οπότε, για να πάρει και ο @Votritis την απάντησή του, ίσως να ήταν προτιμότερο να ψάξει πιο επαγγελματικών προδιαγραφών IPS(όχι fast IPS για games) για την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια. Light Bleeding: Τίποτα ιδιαίτερο κοντά στο κέντρο, σε τέρμα σκοτάδι και σε φωτεινότητα ~10%(~150 nits) σε ιστοσελίδες σαν αυτή. Υπάρχει όμως εύκολα αντιληπτό glow στα 4 άκρα. Εικόνα ως IPS: Πολύ καλή. Ευκρινής(sharp), χρωματικά ακριβής και ξεκούραστη. Χωρίς κάψιμο αποχρώσεων. Την χαίρεσαι και έτσι. Αρκεί να μην το παρακάνεις με τη φωτεινότητα και τις γωνίες θέασης. Έτσι την δουλεύω πλέον καθημερινά χωρίς να χάνω κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με το παλιότερο AMVA στα μαύρα. Ταχύτητα: Δεν εντόπισα halo effect ή ghosting. Δεν έχω εμπειρία από άλλα fast monitors(πλην των παλιών καλών CRT των 100Hz) για να συγκρίνω lag κτλ. αλλά τουλάχιστον εδώ δεν βλέπω artifacts από το overdrive. Το παραμικρό ίχνος smearing κατά το scroll σε κείμενα. Στο Horizon Zero Dawn βγάζω μάχες με 3 και πάνω εχθρούς σε τέρμα δυσκολία όταν στο παλιό κουραζόμουν ευκολότερα και έκανα συχνότερα λάθη. Και το CP77 είναι ιδιαίτερα responsive με FG on ακόμα και με λιγότερα από 100 καρέ. HDR: @music_lover Είναι λάθος η σύγκριση HDR με SDR μιας και το δεύτερο μπορεί να μαξαριστεί ακόμα και για μέτριας φωτεινότητας σκηνή. Το σωστό είναι σύγκριση HDR με reference monitors. Έχει γίνει ήδη. Είναι πιθανό το xiaomi να έχει επίτηδες χαμηλότερη φωτεινότητα στις σκοτεινότερες σκηνές(χειρότερο EOTF tracking) για να περιοριστεί το blooming. Πάντως δεν ισχύουν αυτά που γράφονται για θεοσκότεινη εικόνα που χάνει λεπτομέρειες. Το HDR άλλωστε είναι για σχετικά σκοτεινά δωμάτια. Αλλιώς ακόμα και σε μόνιτορ με reference tracking θα έχεις πρόβλημα όταν ο χώρος λούζεται από τον ήλιο. Στα games ειδικά δεν τίθεται κανένα θέμα αφού ρυθμίζεις το επίπεδο του μαύρου(ή το HDR gamma) ώστε να βλέπεις καθαρά μέχρι και την σκουρότερη απόχρωση. Συν πρόσθετες ρυθμίσεις(π.χ. midpoint) ανάλογως του game. Για τις φωτεινότερες σκηνές ό,τι έχει ειπωθεί. Εντυπωσιακή εικόνα με άφθονο κορεσμό, πλούτο αποχρώσεων και πολύ βαθύ μαύρο. Το μαύρο δεν είναι απόλυτο. Δεν κλείνουν εντελώς τα LED zones. Αλλά είναι τόσο μικρή η διαρροή που εστιάζοντας στη δράση το αντιλαμβάνεσαι για απόλυτο μαύρο. Σαν να έχεις μόνιτορ με πενταψήφιο κοντράστ, χωρίς όμως πτώση υπό γωνία(διαρροή) όπως στα VA. Local Dimming: Χρωματικά σωστά αποτελέσματα μόνο με HDR. Αλλά και με το sRGB color space σε SDR φαίνεται να συνεργάζεται καλά. Με τα ζωηρότερα color spaces φαίνεται πιο "λάθος". Συνολικά, το μόνιτορ δεν έχει απλά καλό vfm(αγορασμένο στα 318€). Δίνει μαζεμένα(>1000 zones mini LED, DCI-P3 coverage, 180Hz artifact free, true HDR) όσα έπαιρνες πριν 3 χρόνια σε monitor του χιλιάρικου+ έστω και σε κατώτερη ποιότητα. Είναι επαναστατικό σε μια αγορά που ακόμα πουλιούνται Asus ROG και Dell Alienware IPS "HDR" ξεπλύματα για 500€ και άνω. https://www.skroutz.gr/s/44162790/Dell-Alienware-AW2724HF-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-360Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-5ms-GTG.html https://www.skroutz.gr/s/38881742/Dell-Alienware-AW2723DF-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-280Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από pirmen56 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στα παιχνίδια δεν ξέρω τι καπνίζουν αυτοί που λένε ότι είναι σκοτεινό, εμένα ίδιο μου φαίνεται με την C1 στο Silent Hill 2 και πρακτικά δύσκολα ξεχωρίζεις διάφορες και μιλάμε για σκοτεινό game. Εκεί που πρακτικά ένα OLED panel είναι ασύγκριτα καλύτερο είναι σε SDR σε εφαρμογές και στο λειτουργικό, αφού διατηρεί το άψογο contrast και την ομοιομορφία και παρόλο που η TV μου είναι woled έχει πεντακάθαρο text, ούτε purple fringing ούτε τπτ. Με HDR on μόνιμα και LD High, σίγουρα ξενίζει, αλλά το συνηθίσεις. Από την άλλη εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα κρύψω μπάρες, hud, εικονίδια και το monitor μου δείχνει για ώρα στατική εικόνα, δεν είναι option η OLED. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καλημερα σε ολους, εχουμε ενημερωση ποτε θα τις φερει το eshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα