Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Nik1239 said:

παιζει κανονικα το hdr και το vrr με το ps5 εμενα 

δες το καλωδιο και αν ειναι ενεργο το hdr απο το monitor οχι στο auto

εγω το εχω με το καλωδιο του ps5

Το είχα βάλει στο ON το HDR στην οθόνη και το καλώδιο είναι πολύ ακριβό (8K 60fps με HDR). Τίποτα. Η οθόνη μου είναι firmware 1.0.6, η δικιά σου τι είναι;

• Απαντ. 781
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PadPoet είπε

Το είχα βάλει στο ON το HDR στην οθόνη και το καλώδιο είναι πολύ ακριβό (8K 60fps με HDR). Τίποτα. Η οθόνη μου είναι firmware 1.0.6, η δικιά σου τι είναι;

Και εμένα το ίδιο έχει. Δε ξέρω δοκίμασε και κάνα άλλο καλώδιο μπας και.

Δημοσ.
On 11/02/2025 at 21:08, Nik1239 said:

Και εμένα το ίδιο έχει. Δε ξέρω δοκίμασε και κάνα άλλο καλώδιο μπας και.

Τελικά άνοιξα το freesync και για κάποιο λόγο το είδε τότε το HDR. Μάλλον είχε φάει σκάλωμα.

Παρήγγειλα και 2η τέτοια οθόνη να έχω δύο ίδιες στο γραφείο. Αν η καινούργια έρθει με πιο ανανεωμένο firmware θα ενημερώσω. Η πρώτη ήταν από eshop και η δεύτερη που έκανα παραγγελία πάλι από εκεί την παρήγγειλα. Για να δούμε...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το κόβω να έρχεται , το "οργανωμένο" e-shop εκεί που έγραφε "'αμεσα διαθέσιμο" στη διάρκεια της παραγγελίας αλλά και στην "εξέλιξη παραγγελίας" , απο το πουθενά αλλάξανε την εξέλιξη σε "Μη Ελεγμένο¨ και φυσικά δεν είναι διαθέσιμη ...

Τώρα βλέπω άλλα καταστήματα την έχουν 400€ και το σκέφτομαι (350€ η παραγγελία απο e-shop)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

το Γερμανικο Αμαζον την εχει 342 (στο καλαθι μου την βγαζει 328Ε ) με δωρεαν μεταφορικα , γιατι μπλέκετε με το eshop  ....... https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D7VZCP6S/?coliid=I2MG9YZKYL0ENW&colid=1XPA4JF9JLBVI&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

18 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν το κόβω να έρχεται , το "οργανωμένο" e-shop εκεί που έγραφε "'αμεσα διαθέσιμο" στη διάρκεια της παραγγελίας αλλά και στην "εξέλιξη παραγγελίας" , απο το πουθενά αλλάξανε την εξέλιξη σε "Μη Ελεγμένο¨ και φυσικά δεν είναι διαθέσιμη ...

Τώρα βλέπω άλλα καταστήματα την έχουν 400€ και το σκέφτομαι (350€ η παραγγελία απο e-shop)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Votritis είπε

το Γερμανικο Αμαζον την εχει 342 (στο καλαθι μου την βγαζει 328Ε ) με δωρεαν μεταφορικα , γιατι μπλέκετε με το eshop  ....... https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D7VZCP6S/?coliid=I2MG9YZKYL0ENW&colid=1XPA4JF9JLBVI&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

για τον απλό λόγο που δεν μπλέκω με κατάστημα εκτός περιοχής ,

για να την επιστρέψω σε υποκατάστημα μιας και η πιθανότητα να έχει πρόβλημα είναι μεγάλη

Το θέμα είναι σε άλλες αλυσίδες πάει στα 400€ και στα 550€ ξεκινάνε οι oled

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

για τον απλό λόγο που δεν μπλέκω με κατάστημα εκτός περιοχής ,

για να την επιστρέψω σε υποκατάστημα μιας και η πιθανότητα να έχει πρόβλημα είναι μεγάλη

Το θέμα είναι σε άλλες αλυσίδες πάει στα 400€ και στα 550€ ξεκινάνε οι oled

μα αυτη ειναι η ασφαλεια του Αμαζον , οτι μπορεις να επιστρεψεις κατι χωρις δικαιολογίες, δεν ξερω για τετοιο μεγαλο αντικείμενο ποσο ευκολο ειναι , αλλα  εχω επιστρεψει ταμπλετ και μου εστειλαν καινουριο με το που ζητησα αλλαγη πριν στειλω πισω  το παλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Votritis είπε

μα αυτη ειναι η ασφαλεια του Αμαζον , οτι μπορεις να επιστρεψεις κατι χωρις δικαιολογίες, δεν ξερω για τετοιο μεγαλο αντικείμενο ποσο ευκολο ειναι , αλλα  εχω επιστρεψει ταμπλετ και μου εστειλαν καινουριο με το που ζητησα αλλαγη πριν στειλω πισω  το παλιο.

βαριέμαι τη διαδικασία RMA με κούριερ , ενώ σε υποκατάστημα πας με την απόδειξη (το πολύ) , δεν αμφιβάλλω για την ασφάλεια του Άμαζον :) 

εννοείται έχω ψωνίσει στο παρελθόν απο ίντερνετ , απλά η συγκεκριμένη οθόνη έχει ρίσκο αποδεδειγμένα .

edit : Σε καμια εβδομάδα θα είναι και έτοιμο το review απο rtings :) 

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Και η περιπέτεια συνεχίζεται… Μετά από 2 εβδομάδες αναμονή σήμερα πήρα την αντικατάσταση στα χέρια μου… Πάλι ελλαττωματική… Αφού την άφησα αναμμένη για να δω μήπως ξανά σβήσει όπως η προηγούμενη, μετά από λίγη ώρα το ένα τρίτο της οθόνης μαύρισε…  https://www.veed.io/view/14855f33-2398-4e52-9d46-49fd1f41da93?panel=share  Την έσβησα και αφού την άναψα αμέσως επανήλθε σε κανονική εικόνα. Και οι δοκιμές συνεχίζονται… Ξέρει κανείς τι συμβαίνει, και το κάνει αυτό? Αν το ξανά κάνει τη Δευτέρα επιστροφή και θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω…

• Sad 1
Δημοσ.

δυστυχώς η συγκεκριμένη παρτίδα που ήρθε Ευρώπη με το 1.06 firmware είναι φουλ προβληματική και εγώ 2 στα 2 προβληματικά πέτυχα και μετά επιστροφή χρημάτων, δεν γινόταν να το παίζω κορόνα γράμματα 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, teohokage είπε

δυστυχώς η συγκεκριμένη παρτίδα που ήρθε Ευρώπη με το 1.06 firmware είναι φουλ προβληματική και εγώ 2 στα 2 προβληματικά πέτυχα και μετά επιστροφή χρημάτων, δεν γινόταν να το παίζω κορόνα γράμματα 

και μετα σε ποια κατεληξες? Ρωτάω επειδή τα προβλήματα συνεχίζουν... Οταν ζεσταθεί και την κουνίσω( ειτε την ανεβάσω ειτε την κατεβάσω) σβήνει και μετα η πρεπει να τη βγαλω απο την πριζα και να την ξαναβαλω, η πρεπει να την αφησω να κρυωσει... Χάλια μαύρα...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mecp2 είπε

και μετα σε ποια κατεληξες? Ρωτάω επειδή τα προβλήματα συνεχίζουν... Οταν ζεσταθεί και την κουνίσω( ειτε την ανεβάσω ειτε την κατεβάσω) σβήνει και μετα η πρεπει να τη βγαλω απο την πριζα και να την ξαναβαλω, η πρεπει να την αφησω να κρυωσει... Χάλια μαύρα...

Σε αυτή τη τιμή ή κοντά σε αυτή δεν υπάρχει άλλη mini led. Μετά πας σε απλή ips ή va στα 600 βρίσκεις άλλη, από msi αλλά νομίζω λιγότερες ζώνες. Έχω καιρό να κοιτάξω. Θυμάμαι και εκεί είχαν προβλήματα αλλά ήταν θέμα firmware και τα διόρθωσαν.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, mecp2 είπε

έτσι ήταν και σε εμένα το 2ο monitor. επειδή δεν υπήρχε κάτι άλλο αε αυτά τα λεφτά ή σε λίγα παραπάνω σε mini led και σε led απλό δεν ξαναγυρναγα αποφάσισα να δώσω τα παραπάνω λεφτά και να πάω σε dell oled και ηρέμησε το κεφάλι μου

Επεξ/σία από teohokage
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...