prefuse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, JimmysWil said: Καλησπέρα ενώ η οθόνη ήταν μια χαρά σήμερα που άνοιξα το local dimming στο high και το hdr το αποτελεσμα στην οθονη μου ειναι αυτο: Εχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Επισης σε νεες φωτογραφιες απο πισω φαινονται πολλες κοκκινες τελειες οταν το φοντο απο πισω ειναι μαυρο. Στο Local dimming off ολα φτιαχνουν ισως φταει το mini led . Τι κινησεις πιστευετε πρεπει να κανω? Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, Δοκίμασε να φέρεις το μόνιτορ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως και ότι ρυθμίσεις έχεις κάνει στα windows/GPU. Αν δεν επανέλθει μιλάς με το κατάστημα για επιστροφή.
JimmysWil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, Δοκίμασε να φέρεις το μόνιτορ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως και ότι ρυθμίσεις έχεις κάνει στα windows/GPU. Αν δεν επανέλθει μιλάς με το κατάστημα για επιστροφή. Ναι τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά και δεν έχω δει κάποια βελτίωση . Μάλλον θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα για να την πάω στα public για αντικατάσταση . Ευχαριστώ για την απάντηση . Βασικά χειροτέρεψε τώρα έχει φως μόνο στο κέντρο. Μάλλον τα έπαιξε το backlight . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από JimmysWil
dimoskoutr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Κάτι γίνεται με το local dimming φίλτατε. Δευτέρα επιστροφή. Που ξέρεις μπορεί να σου τύχει μεταγενέστερο firmware μπας και έχουν αλλάξει την αηδία με το red tint bug.
JimmysWil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δευτέρα επιστροφή και βλέπουμε, ελπίζω να μην με παιδέψουν απο το service . Ευχαριστώ!! 1
Votritis Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Για οποιον ενδιαφέρεται υπαρχει τωρα πια διαθέσιμη και στο Γερμανικο Αμαζον στα 368Ε με δωρεαν μεταφορικά https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D7VZCP6S/?coliid=I2MG9YZKYL0ENW&colid=1XPA4JF9JLBVI&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα