Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα ένα update για την οθόνη που πήγα στο service λόγω stuck pixel.

Μετά απο 22 ημέρες αναμονής για παραλαβή νέας παρτίδας οθονών απο την infoquest και αντικατάστασης της δικιάς μου τελικά σήμερα με ενημέρωσαν ότι είναι άγνωστο πότε θα παραλάβουν νέα παρτίδα και μου κάνανε πιστωτικό στον Κωτσόβολο. πάω αγοράζω εκ νέου το ίδιο μοντέλο και τελικά έχει πρόβλημα και αυτή. μετά απο 20-30 λεπτά λειτουργίας σβήνουν λογικά ταα backlight leds και η οθόνη είναι μεν ανοιχτή αλλά είναι σκοτάδι. πρέπει να την σβήσω για 4-5 λεπτά και να την ξανα ανάψω για να λειτουργήσει. νιώθω τυχερός . Παρασκευή που ανοίγουν πάλι τα καταστήματα θα πάει πίσω στον Κωτσόβολο για DOA και δεν ξέρω τι θα αγοράσω 

και εδώ κάποιες φωτογραφίες με το πρόβλημα. έχετε καμία γνώμη τι είναι?

https://postimg.cc/gallery/DGfb5Pq

Επεξ/σία από teohokage
  • Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δεκτον

Ρε δεν σχολιασα που βαζει το dell ,δεν το ξερω καν το μονιτορ ,ειπα οτι το καταλαβαινω γτ βαζει το xiaomi  εκει και ειπα πως η καταταξη εχει μεσα και το προσωπικο γουστο τoυ Τim στο τι ζηταει απο ενα monitor.

Πχ τα 4k qd oled τα εχει στο s αλλα το aw3225qf το βαζει στο A γτ δεν του αρεσει το curved πανελ.

Προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο ,αλλα αυτο δεν λεει κατι ,ειναι εντελως δικο μου θεμα προτεραιοτητων.

Ποιο θα έπαιρνες όμως τελικά για gaming και content στα 350 περίπου; Δώσε εναλλακτική, γιατί ωραία όλα αυτά που θεωρητικά συζητάτε εδώ μέσα αλλά εναλλακτική για gaming και content δεν βλέπω. Μην αρχίσουμε τα aoc va mini led γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος εκεί με τον αχταρμά που εμφανίζεται στην οθόνη στα 100+ fps…

8 λεπτά πριν, teohokage είπε

καλησπέρα ένα update για την οθόνη που πήγα στο service λόγω stuck pixel.

Μετά απο 22 ημέρες αναμονής για παραλαβή νέας παρτίδας οθονών απο την infoquest και αντικατάστασης της δικιάς μου τελικά σήμερα με ενημέρωσαν ότι είναι άγνωστο πότε θα παραλάβουν νέα παρτίδα και μου κάνανε πιστωτικό στον Κωτσόβολο. πάω αγοράζω εκ νέου το ίδιο μοντέλο και τελικά έχει πρόβλημα και αυτή. μετά απο 20-30 λεπτά λειτουργίας σβήνουν λογικά ταα backlight leds και η οθόνη είναι μεν ανοιχτή αλλά είναι σκοτάδι. πρέπει να την σβήσω για 4-5 λεπτά και να την ξανα ανάψω για να λειτουργήσει. νιώθω τυχερός . Παρασκευή που ανοίγουν πάλι τα καταστήματα θα πάει πίσω στον Κωτσόβολο για DOA και δεν ξέρω τι θα αγοράσω 

και εδώ κάποιες φωτογραφίες με το πρόβλημα. έχετε καμία γνώμη τι είναι?

https://postimg.cc/gallery/DGfb5Pq

Το ρεύμα σου το έχεις κοιτάξει εκεί που βάζεις την οθόνη;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

είναι σε ένα legrand πολυπριζο και έχει πάνω και την τροφοδοσία του υπολογιστή και τον ηχείων του υπολογιστή χωρίς κάποιο θέμα σε αυτά τα 2. σε αυτό ήταν και η πρώτη οθόνη χωρίς κάποιο πρόβλημα. αύριο θα το τσεκαρω να το βάλω κάπου μόνο του αλλά αν ήταν δεν θα μου έκανε σε ολόκληρο tower πρόβλημα????

Επεξ/σία από teohokage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο με το θεμα σου αλλα εμενα ηταν χαλασμενο το dp καλωδιο που ηταν με την οθονη ,δεν εδινε σημα ,εβαλα ενα αλλο που ειχα. 2/2 πρεπει να εισαι πολυ ατυχος!

6 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ποιο θα έπαιρνες όμως τελικά για gaming και content στα 350 περίπου; Δώσε εναλλακτική, γιατί ωραία όλα αυτά που θεωρητικά συζητάτε εδώ μέσα αλλά εναλλακτική για gaming και content δεν βλέπω. Μην αρχίσουμε τα aoc va mini led γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος εκεί με τον αχταρμά που εμφανίζεται στην οθόνη στα 100+ fps…

Το xiaomi θα επαιρνα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Ασχετο με το θεμα σου αλλα εμενα ηταν χαλασμενο το dp καλωδιο που ηταν με την οθονη ,δεν εδινε σημα ,εβαλα ενα αλλο που ειχα. 2/2 πρεπει να εισαι πολυ ατυχος!

το σκέφτηκα και αυτό και εγώ. έβαλα το dp που είχα στο προηγούμενο monitor με το stuck pixel. σήμερα θα δοκιμάσω αν το κάνει και με hdmi καλώδιο. λογικά είμαι πολύ άτυχος και το θέμα είναι οτι και ο Κωτσόβολος στα 2κ / 27inch gaming monitor δεμ έχει κατι άλλο αξιόλογο μέχρι τα 400-450 ευρώ δλδ με πάει κατευθείαν σε ενα lg oled στα 699 μετά το xiaomi

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, teohokage είπε

το σκέφτηκα και αυτό και εγώ. έβαλα το dp που είχα στο προηγούμενο monitor με το stuck pixel. σήμερα θα δοκιμάσω αν το κάνει και με hdmi καλώδιο. λογικά είμαι πολύ άτυχος και το θέμα είναι οτι και ο Κωτσόβολος στα 2κ / 27inch gaming monitor δεμ έχει κατι άλλο αξιόλογο μέχρι τα 400-450 ευρώ δλδ με πάει κατευθείαν σε ενα lg oled στα 699 μετά το xiaomi

Το xiaomi  store εχεις ρωτησει αν εχει μονιτορ? Οχι στην σελιδα ,στο καταστημα στο goledn hall, εγω απο εκει το ειχα παρει ενω το ηλεκτρονικο τους  καταστημα  ελεγε out of stock.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το xiaomi  store εχεις ρωτησει αν εχει μονιτορ? Οχι στην σελιδα ,στο καταστημα στο goledn hall, εγω απο εκει το ειχα παρει ενω το ηλεκτρονικο τους  καταστημα  ελεγε out of stock.

το θέμα είναι ότι πίστωση λόγο χαλασμένου μονιτορ παίρνω απο τον Κωτσόβολο και την πρώτη φορά και για αυτό ξαναπήρα απο το Κωτσόβολο και το δεύτερο, έχει στοκ σε κάποια καταστήματα. το θέμα είναι οτι κοιταγα μήπως φύγω απο το xiaomi γιατί κάπως κουραστικά με το όλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teohokage είπε

το θέμα είναι ότι πίστωση λόγο χαλασμένου μονιτορ παίρνω απο τον Κωτσόβολο και την πρώτη φορά και για αυτό ξαναπήρα απο το Κωτσόβολο και το δεύτερο, έχει στοκ σε κάποια καταστήματα. το θέμα είναι οτι κοιταγα μήπως φύγω απο το xiaomi γιατί κάπως κουραστικά με το όλο θέμα.

Αν θες καλο μαυρο παντου αναγκαστικα πρεπει  να πληρωσεις παραπανω για oled monitor. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο ενδιαμεσα.Τι χρηση κανεις στο pc?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν θες καλο μαυρο παντου αναγκαστικα πρεπει  να πληρωσεις παραπανω για oled monitor. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο ενδιαμεσα.Τι χρηση κανεις στο pc?

κατά κύριο λόγο gaming(single player και competitive). ταινίες - σειρές ελάχιστα έως καθόλου και μετά κάνω και χρήση browsing - YouTube - Spotify 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, teohokage είπε

κατά κύριο λόγο gaming(single player και competitive). ταινίες - σειρές ελάχιστα έως καθόλου και μετά κάνω και χρήση browsing - YouTube - Spotify 

Σκεψου και το ενδεχομενο ενος oled τοτε αν μπορεις να ανεβεις σε αυτες τις τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, akoinonitos said:

Το xiaomi θα επαιρνα

16 hours ago, akoinonitos said:

Εντυπωσιασμός και παραπληροφόρηση vs σωστή αναπαραγωγή και ενημέρωση 5-0

Αλλά θα μου πεις πάντα έτσι ήταν στον κύκλο σας (gaming) γι'αυτό και οι εταιρείες δημιούργησαν την ταμπέλα "gaming" προϊόντα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο, από απλό γνήσιο μάρκετινγκ δηλ εξαπάτηση

άρα φιλαράκι και γενικά προς όλα τα φιλαράκια gaming που θα το διαβάσουν στο μέλλον..

μη δινετε απολύτως καμία σημασία και μη διαβάζετε όλα όσα ανέφερα καθώς δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο για εσάς.

Ξεχάστε μετρήσεις, HDTV test, avforums, avsforum, calibration, standard, creators indend και γενικά ότι έχω αναφέρει γιατί όλα αυτά ενδιαφέρονται και αξιολογούν με βάση τη σωστή αναπαραγωγή εικόνας

Τσάμπα έχασα χρόνο και σας ζαλισα με όλα αυτά, δίχως απολύτως κανένα όφελος για κανένα

Αντιθέτως διαβάστε primen, dimoskourt, Scotopic vision, πολύ reddit και βιντεάκια VS στο YouTube, το ένα μετά το άλλο, γιατί όλα αυτά είναι πιο κοντά σε αυτό που αναζητάτε.

Καλή χρονιά σε όλους!

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αλλά θα μου πεις πάντα έτσι ήταν στον κύκλο σας (gaming) γι'αυτό και οι εταιρείες δημιούργησαν την ταμπέλα "gaming" προϊόντα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο, από απλό γνήσιο "μάρκετινγκ"

άρα φιλαράκι και γενικά προς όλα τα φιλαράκια gaming που θα το διαβάσουν στο μέλλον..

μη  δινετε απολύτως καμία σημασία και μη διαβάζετε όλα όσα ανέφερα καθώς δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο για εσάς.

Ξεχάσατε μετρήσεις, HDTV test, avforums, avsforum, calibration, standard, creators indend και γενικά ότι έχω αναφέρει γιατί όλα αυτά ενδιαφέρονται και αξιολογούν με βάση τη σωστή αναπαραγωγή εικόνας

Τσάμπα έχασα χρόνο και σας ζαλισα με όλα αυτά, δίχως απολύτως κανένα όφελος για κανένα

Αντιθέτως διαβάστε primen, dimoskourt, Scotopic vision, πολύ reddit και βιντεάκια VS στο YouTube, το ένα μετά το άλλο, γιατί όλα αυτά είναι πιο κοντά σε αυτό που αναζητάτε.

ΥΓ οποιοδήποτε με black ips 2000:1 έχει μεγαλύτερο contrast από το Xiaomi που έχει ips 1000:1 που σε SDR θα έχεις κλειστο το local dimming

Καλή χρονιά σε όλους!

Καλη χρονια γερογκρινιαρη :P 

Εγω προσωπικα δεν θα ξανα γυρναγα σε ips χωρις τουλαχιστον local dimming ,η μεγαλυτερη διαφορα που θα δει καποιος και θα πει οκ αξιζε ειναι αυτη κακα τα ψεματα. Τελος το κορωνα γραμματα με το ips bleeding που ποτε δεν θα ειναι απων. Γιατι σου φαινεται περιεργο?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλη χρονιά στους ενθουσιαστ του φόρουμ.

Εγώ που το δουλεύω τώρα κάνα μήνα έχω να πω ότι στα 330€ δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην αγορά για αποκλειστικά gaming/movies. Το έχω μόνιμα με HDR και LD on εκτός όταν διαβάζω που δεν με νοιάζει τίποτα όσο αφορά τα χρώματα. Ωραίες οι κριτικές και οι αναλύσεις αλλά το monitor προορίζεται για χρήση gaming με HDR και LD on. Γιατί να τα κλείσω εφόσον υπάρχουν και μου κάνουν καλύτερη την εικόνα; Έχει το glow και καίει κάποια highlights όταν δεν μπορείς να το ρυθμίσεις αλλά συνεχίζει να δείχνει ποιο εντυπωσιακό απο οτιδήποτε έχω δει σε παρόμοια τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, akoinonitos said:

Καλη χρονια γερογκρινιαρη :P 

Εγω προσωπικα δεν θα ξανα γυρναγα σε ips χωρις τουλαχιστον local dimming ,η μεγαλυτερη διαφορα που θα δει καποιος και θα πει οκ αξιζε ειναι αυτη κακα τα ψεματα. Τελος το κορωνα γραμματα με το ips bleeding που ποτε δεν θα ειναι απων. Γιατι σου φαινεται περιεργο?

Γιατι στο SDR θα έχεις πιο βαθύ μαύρο με πιο σωστή εικόνα/γκάμα με ips black ή τουλάχιστον την ίδια εικόνα, με σωστό γκάμα και με 100+€ λιγότερα στην περίπτωση του dell G2724. Που τα κρατάς για να πας σε OLED όταν μπορέσεις ή mini led χωρίς θέματα.

Αν είχε τουλάχιστον καλό SDR το Xiaomi οκ να έδινες 369€ για το καλό SDR και θα είχες bonus ένα "χαλασμένο" HDR. Τώρα δεν έχεις τίποτα σωστό με 369€.

Αλλά αφού δεν μας ενδιαφέρει το σωστό.. είπαμε μην διαβάζετε αυτά που γράφω.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Αλλά θα μου πεις πάντα έτσι ήταν στον κύκλο σας (gaming) γι'αυτό και οι εταιρείες δημιούργησαν την ταμπέλα "gaming" προϊόντα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο, από απλό γνήσιο μάρκετινγκ δηλ εξαπάτηση

μη δινετε απολύτως καμία σημασία και μη διαβάζετε όλα όσα ανέφερα καθώς δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο για εσάς.

Ξεχάστε μετρήσεις, HDTV test, avforums, avsforum, calibration, standard, creators indend και γενικά ότι έχω αναφέρει γιατί όλα αυτά ενδιαφέρονται και αξιολογούν με βάση τη σωστή αναπαραγωγή εικόνας

ΥΓ οποιοδήποτε με black ips 2000:1 έχει μεγαλύτερο contrast από το Xiaomi που έχει ips 1000:1 που σε SDR θα έχεις κλειστο το local dimming

Καλή χρονιά σε όλους!

Ξέχασα πριν το black ips. Ναι λες και δεν είναι ips με bleeding αυτό…Η απάντησή μου είναι και πάλι δες τα με τα μάτια σου. Το black ips δεν έχει τόσο καλύτερο contrast όσο πιστεύεις σε σχέση με ένα τυπικό ips.

Για τα υπόλοιπα υποθέτω ότι όποιος ενδιαφέρεται για gaming monitor θέλει τον εντυπωσιασμό του να στανιάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...