dimoskoutr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε δεν εισαι με τα καλα σου Ρε εχει στειλει κανεις σας ενα mail στην xiaomi εστω να ρωτησει ? Απάντηση στο πρώτο: Είναι γνωστό εδώ και χρόνια στον κύκλο μου. 😆 Απάντηση στο δεύτερο: Μήπως και εσύ δεν είσαι με τα καλά σου; Βγάζεις άκρη με Κινέζους;
teohokage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 εγώ πάντως με το pixel που είχε κολλήσει μου την αλλάζουν στο service κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά δεν είχαν απόθεμα στην αποθήκη και περιμένω τις επόμενες ημέρες να έρθει νέο απόθεμα για να μου δώσουν την αντικατάσταση. ας ελπίσουμε και με νέο firmware περασμένο. άρα απο το service είμαι πολύ ευχαριστημένος 4
*demian* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, teohokage είπε εγώ πάντως με το pixel που είχε κολλήσει μου την αλλάζουν στο service κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά δεν είχαν απόθεμα στην αποθήκη και περιμένω τις επόμενες ημέρες να έρθει νέο απόθεμα για να μου δώσουν την αντικατάσταση. ας ελπίσουμε και με νέο firmware περασμένο. άρα απο το service είμαι πολύ ευχαριστημένος Teo την πηρες απο το μαγαζι της Xiaomi? Για να ξερουμε αν φερνουν καινουργιες σοδιες με νεο firmware
teohokage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, *demian* είπε Teo την πηρες απο το μαγαζι της Xiaomi? Για να ξερουμε αν φερνουν καινουργιες σοδιες με νεο firmware την είχα πάρει απο τον Κωτσόβολο αλλά στο πρόβλημα μου πήγα κατευθείαν στην infoquest μετά απο επικοινωνία με την xiaomi. όταν παραλάβω την νέα που θα είναι με την καινούργια φουρνιά θα ενημερώσω εδώ με τι firmware θα είναι για να ξέρετε . Η xiaomi τους έχει δώσει ημερομηνία παραλαβής στις 26 Δεκεμβρίου Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από teohokage 2 2
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 ηρθα την ειδα την πηρα ,για τον μικρο ειναι μια χαρα 8
music_lover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ηρθα την ειδα την πηρα ,για τον μικρο ειναι μια χαρα Μεγειά! Την έριξα μια ματιά στον Κωτσόβολο και από άποψη ποιότητας μου φάνηκε εξαιρετική. 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Μεγειά! Την έριξα μια ματιά στον Κωτσόβολο και από άποψη ποιότητας μου φάνηκε εξαιρετική. Δεν ξερω αν θα την επαιρνα ποτε για εμενα γιατι το matte antiglare με χαλαει πολυ αλλα απο χρωματακια και μαυρο ηταν καλη ,ο ανηψιος μου πιστευω θα την χαρει. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 2
music_lover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν ξερω αν θα την επαιρνα ποτε για εμενα γιατι το matte antiglare με χαλαει πολυ αλλα απο χρωματακια και μαυρο ηταν καλη ,ο ανηψιος μου πιστευω θα την χαρει. Την έχω και εγώ στα υπόψιν για τον μικρό μου, νομίζω ότι είναι value for money monitor, τι καλύτερο να πάρεις με 350€? Υπάρχουν και αυτές χωρίς local dimming στα 250€-300€ αλλά αυτή αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει και ας μην παίρνει firmware update. Δεν αντέχεται το IPS glow στις φθηνότερες.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από music_lover 2
pirmen56 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν ξερω αν θα την επαιρνα ποτε για εμενα γιατι το matte antiglare με χαλαει πολυ αλλα απο χρωματακια και μαυρο ηταν καλη ,ο ανηψιος μου πιστευω θα την χαρει. Την είχε demo ή την έτρεξες σπίτι με τα προτεινόμενα settings; Είδες firmware έκδοση;
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Την είχε demo ή την έτρεξες σπίτι με τα προτεινόμενα settings; Είδες firmware έκδοση; Οχι ρε στο μαγαζι την ειδα λιγο ,τωρα σε κανα 3ημερο θα ειμαι σπιτι για δοκιμες. 1
pirmen56 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Οχι ρε στο μαγαζι την ειδα λιγο ,τωρα σε κανα 3ημερο θα ειμαι σπιτι για δοκιμες. Και στο μαγαζί μπορούσες να δεις firmware πάντως. Λογικά εκεί θα έτρεχε με το bug. Με τα settings που λέμε και το boost στο gamma δείχνει ολοζώντανη ακόμα και όταν βλέπω HDR τη μέρα με τα ρολά σηκωμένα. Για να δεις το μαξ σε χρώματα βάλε αυτό, ειδικά στο ξεκίνημα. : Είναι από τα video που μοιάζει με glossy το panel. 2
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Και στο μαγαζί μπορούσες να δεις firmware πάντως. Λογικά εκεί θα έτρεχε με το bug. Με τα settings που λέμε και το boost στο gamma δείχνει ολοζώντανη ακόμα και όταν βλέπω HDR τη μέρα με τα ρολά σηκωμένα. Για να δεις το μαξ σε χρώματα βάλε αυτό, ειδικά στο ξεκίνημα. : Είναι από τα video που μοιάζει με glossy το panel. με το bug ηταν ναι εβγαζε ματι ,ειχα το μωρο μαζι δεν μπορουσα να κατσω να ασχοληθω και πολυ ,ειδα λιγο ενα ντεμο που ειχαν το μαυρο ηταν καλο σχετικα αν και βαραγε το φως και το matte anti glare εδινε πονο ,οταν γυρισω με το καλο σπιτι σε 2-3 μερες θα ρωτησω να μου πειτε τι να ρυθμισω αν εχει το bug. Παντως στον online την εχουν out of stock αλλα στα καταστηματα της xiaomi ειχαν μονιτορ να δωσουν ,στο golden hall πηγα συγκεκριμενα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos
dimoskoutr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Ακοινώνητε αυτή πάντως ζουζουνάκια επάνω της για να ψάχνουν burn in δεν μαζεύει μην φοβάσαι. 😂😉 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Λιγο που το ανοιξα το μονιτορ με ενα λαπτοπ εδω που ειμαι λογικα εχει και εμενα το bug γτ τα χρωματα ηταν εντελως αλλου για αλλου σε srgb ,ξεχασα να κοιταξω firmware τα υπολοιπα οταν γυρισω σπιτι 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 @pirmen56 θυμισε μου κατι στο standard mode δεν εχει το bug ειπαμε και το εχει σε srgb dcip3 και hdr?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα