Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

δεν εισαι με τα καλα σου :lol:

Ρε εχει στειλει κανεις σας ενα mail στην xiaomi εστω να ρωτησει ?

Απάντηση στο πρώτο: Είναι γνωστό εδώ και χρόνια στον κύκλο μου. 😆

Απάντηση στο δεύτερο: Μήπως και εσύ δεν είσαι με τα καλά σου; Βγάζεις άκρη με Κινέζους;

• Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάντως με το pixel που είχε κολλήσει μου την αλλάζουν στο service κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά δεν είχαν απόθεμα στην αποθήκη και περιμένω τις επόμενες ημέρες να έρθει νέο απόθεμα για να μου δώσουν την αντικατάσταση. ας ελπίσουμε και με νέο firmware περασμένο. άρα απο το service είμαι πολύ ευχαριστημένος 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teohokage είπε

εγώ πάντως με το pixel που είχε κολλήσει μου την αλλάζουν στο service κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά δεν είχαν απόθεμα στην αποθήκη και περιμένω τις επόμενες ημέρες να έρθει νέο απόθεμα για να μου δώσουν την αντικατάσταση. ας ελπίσουμε και με νέο firmware περασμένο. άρα απο το service είμαι πολύ ευχαριστημένος 

Teo την πηρες απο το μαγαζι της Xiaomi? Για  να ξερουμε αν φερνουν καινουργιες σοδιες με νεο firmware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, *demian* είπε

Teo την πηρες απο το μαγαζι της Xiaomi? Για  να ξερουμε αν φερνουν καινουργιες σοδιες με νεο firmware

την είχα πάρει απο τον Κωτσόβολο αλλά στο πρόβλημα μου πήγα κατευθείαν στην infoquest μετά απο επικοινωνία με την xiaomi. όταν παραλάβω την νέα που θα είναι με την καινούργια φουρνιά  θα ενημερώσω εδώ με τι firmware θα είναι για να ξέρετε .

Η xiaomi τους έχει δώσει ημερομηνία παραλαβής στις 26 Δεκεμβρίου 

Επεξ/σία από teohokage
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ηρθα την ειδα την πηρα ,για τον μικρο ειναι μια χαρα 

spacer.png

Μεγειά! Την έριξα μια ματιά στον Κωτσόβολο και από άποψη ποιότητας μου φάνηκε εξαιρετική.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μεγειά! Την έριξα μια ματιά στον Κωτσόβολο και από άποψη ποιότητας μου φάνηκε εξαιρετική.

Δεν ξερω αν θα την επαιρνα ποτε για εμενα γιατι το matte antiglare με χαλαει πολυ αλλα απο χρωματακια και μαυρο ηταν καλη ,ο ανηψιος μου πιστευω θα την χαρει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Δεν ξερω αν θα την επαιρνα ποτε για εμενα γιατι το matte antiglare με χαλαει πολυ αλλα απο χρωματακια και μαυρο ηταν καλη ,ο ανηψιος μου πιστευω θα την χαρει.

Την έχω και εγώ στα υπόψιν για τον μικρό μου, νομίζω ότι είναι value for money monitor, τι καλύτερο να πάρεις με 350€? Υπάρχουν και αυτές χωρίς local dimming στα 250€-300€ αλλά αυτή αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει και ας μην παίρνει firmware update. Δεν αντέχεται το IPS glow στις φθηνότερες..

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Την είχε demo ή την έτρεξες σπίτι με τα προτεινόμενα settings; Είδες firmware έκδοση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Την είχε demo ή την έτρεξες σπίτι με τα προτεινόμενα settings; Είδες firmware έκδοση;

Οχι ρε στο μαγαζι την ειδα λιγο ,τωρα σε κανα 3ημερο θα ειμαι σπιτι για δοκιμες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Οχι ρε στο μαγαζι την ειδα λιγο ,τωρα σε κανα 3ημερο θα ειμαι σπιτι για δοκιμες. 

Και στο μαγαζί μπορούσες να δεις firmware πάντως. Λογικά εκεί θα έτρεχε με το bug. Με τα settings που λέμε και το boost στο gamma δείχνει ολοζώντανη ακόμα και όταν βλέπω HDR τη μέρα με τα ρολά σηκωμένα.

Για να δεις το μαξ σε χρώματα βάλε αυτό, ειδικά στο ξεκίνημα. :

Είναι από τα video που μοιάζει με glossy το panel.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Και στο μαγαζί μπορούσες να δεις firmware πάντως. Λογικά εκεί θα έτρεχε με το bug. Με τα settings που λέμε και το boost στο gamma δείχνει ολοζώντανη ακόμα και όταν βλέπω HDR τη μέρα με τα ρολά σηκωμένα.

Για να δεις το μαξ σε χρώματα βάλε αυτό, ειδικά στο ξεκίνημα. :

Είναι από τα video που μοιάζει με glossy το panel.

με το bug ηταν ναι εβγαζε ματι ,ειχα το μωρο μαζι δεν μπορουσα να κατσω να ασχοληθω  και πολυ ,ειδα λιγο ενα ντεμο που ειχαν το μαυρο ηταν καλο σχετικα αν και βαραγε το φως και το matte anti glare εδινε πονο ,οταν γυρισω με το καλο σπιτι σε 2-3 μερες θα ρωτησω να μου πειτε τι να ρυθμισω αν εχει το bug. Παντως στον online την εχουν out of stock αλλα στα καταστηματα της xiaomi ειχαν μονιτορ να δωσουν ,στο golden hall πηγα συγκεκριμενα.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Λιγο που το ανοιξα το μονιτορ με ενα λαπτοπ εδω που ειμαι λογικα εχει και εμενα το bug γτ τα χρωματα ηταν εντελως αλλου για αλλου σε srgb ,ξεχασα να κοιταξω firmware τα υπολοιπα οταν γυρισω σπιτι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...