Razor333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Το παρέλαβα και εγώ σήμερα, έκδοση 1.0.0.6, δεν είναι από infoquest, αλλά είναι από άλλο εισαγωγέα χοντρικής. Προς το παρον το δοκίμασα με PS5 που έπαιξε κανονικά 1440p με HDR και 120Hz, προσωπικά δεν μου φάνηκε σκοτεινή η εικόνα με HDR, σαφώς καλύτερη από SDR και φυσικά με ενεργό local dimming, πλησιάζει σε OLED και δεν έχει σχέση με edge led. Στα windows το είδα λίγο, αυτό που παρατήρησα είναι ότι ακόμα και με κλειστό το local dimming έχει καλύτερο native contrast σε σχέση με τα παλιότερα IPS. Με ανοιχτό το local dimming στο high και με την φωτεινότητα χαμηλά, η εικόνα είναι οκ, δεν είδα κάτι ενοχλητικό, αλλά όσο ανεβαίνει η φωτεινότητα, αρχίζει και φαίνεται έντονα το κρασαρισμα στα μαύρα και η διαφορά στην φωτεινότητα, οπότε η εικόνα είναι περίεργη και ενοχλεί, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο. Στα γενικά, έχει καλή κατασκευή, ωραία βάση αρκετά σταθερή, αν και λίγο υπερβολικό άνοιγμα που πιάνει τσάμπα χώρο. Το μενού πολύ γρήγορο και εύχρηστο όλα από ένα joystick, αλλά σε λάθος θέση, η σωστή είναι στο κέντρο από την κάτω πλευρά του logo. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 13/10/2024 στις 7:11 ΜΜ, Despotas είπε Μερικές εντυπώσεις από χρήση 3 ημερών. Χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις από το review Tom's Hardware για desktop και SDR χρήση. Απενεργοποίησα το local dimming για αυτή τη χρήση. https://www.tomshardware.com/monitors/gaming-monitors/xiaomi-g-pro-27i-27-inch-qhd-180-hz-gaming-monitor-review Η οθόνη είναι από default πολύ φωτεινή και βγάζει μάτια. Έτσι είναι ξεκούραστη. Για SDR gaming επίσης το άφησα έτσι και μου άρεσε. Το Low Blue Light mode χαλάει πολύ τα χρώματα. Για HDR τώρα, το δοκίμασα μόνο σε κάποια video και όντως τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά. Εδώ να ευχαριστήσω τον φίλο @Arkin για την βοήθεια. Πρέπει αρχικά να ανοίξετε το HDR από Windows και από την οθόνη βάζετε HDR Auto και High το Local Dimming. Κατεβάζετε από MS Store το παρακάτω εργαλείο και κάνετε τη διαδικασία: https://apps.microsoft.com/detail/9n7f2sm5d1lr?hl=el-gr&gl=GR Σώζει ένα προφίλ στα Display settings. Μετά μπαίνετε με Chrome-Brave-Edge (όχι Firefox) στα παρακάτω κανάλια και αρχίζει η απόλαυση: https://www.youtube.com/watch?v=LxnMg0I0LZM https://www.youtube.com/@EugeneBelsky/videos https://www.youtube.com/@VIRTUALJAPAN/videos Κάτω δεξιά στα video settings του Youtube πρέπει να γράφει HDR στην ανάλυση που θα επιλέξετε. Περισσότερα την επόμενη φορά όπου θα γράψω για HDR gaming. Εδώ και μια λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_games_that_support_high_dynamic_range_display_(HDR) Γιατι οχι Firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Το δοκίμασα και με HDR games(windows 10 με καλιμπράρισμα από το μενού των games). Horizon zero dawn και CP77. Περισσότερο σαν gimmick μοιάζει εδώ παρά με σοβαρό feature. Κάτι σαν εφέ για να πάρεις πιο κορεσμένα χρώματα και μεγαλύτερες αντιθέσεις στα neon φώτα και άλλα παρόμοια. Ειδικά στο HZD παρόμοιο αποτέλεσμα είχα και με SDR με LD high. Στο CP77 ήταν λίγο καλύτερο το HDR λόγω saturation. Στα HDR βίντεο, ειδικά τα πιο φωτεινά, έχουμε μια πανδαισία αποχρώσεων κυρίως από τα μεσαία προς τα πιο φωτεινά χρώματα(το φόρτε του μόνιτορ). Σαν να βλέπεις highlight, επάνω στο highlight, επάνω στο highlight. Όπως στο παρακάτω βίντεο. Όλη η εικόνα είναι φωτεινή, αλλά τα κτίρια είναι λες και θα βγουν από την οθόνη. Όταν κάνεις σμίκρυνση το παράθυρο είναι σαν να βλέπεις άλλη οθόνη μέσα από την οθόνη σου. Δεν έχει νόημα να το τραβήξω φωτό. Το κινητό θα τα ισοπεδώσει όλα. Πρέπει να το δει κανείς live για να καταλάβει ότι HDR είναι πρωτίστως peak brightness και gamut, παρά κοντράστ. Άπειρο κοντράστ μπορείς να πάρεις και με 20 nits brightness σε plasma, OLED κτλ. Το LD high έγινε tailor made για αυτό το mode. Δεν είναι μόνο το κοντράστ. Ρυθμίζει όλα τα χρώματα και δίνει το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Στο παρακάτω κυριολεκτικά χάνεις το φως σου(00:17-00-25)... από κάθε άποψη. Χωρίς πλάκα η άμμος μοιάζει με λάμπα πάνω στο σώμα της. Οι αποχρώσεις του δέρματος αποδίδονται πολύ ρεαλιστικά. Spoiler υ.γ.: -Υπάρχει red-yellow tint ή απλά μουντάδα μόνο στο SDR περιεχόμενο των windows με HDR on. Δηλαδή, το λευκό σε ένα βίντεο δείχνει λευκό και ψυχρό όσο πρέπει(π.χ. χιόνια). Σε αντίθεση με το παράθυρο στο οποίο έχει ανοίξει που κοκκινοκιτρινίζει. -Το βασικό μειονέκτημα, πέρα από τα χρηστικά, παραμένει αυτό που είπα. Διαβάζεις κείμενο και στην ευθεία μοιάζει σαν να έχει εστιάσει λάμπα. Τα πλαϊνά σκοτεινιάζουν λίγο, όπως στα περισσότερα IPS, είτε λόγω αδυναμίας της τεχνολογίας είτε και λόγω matte επίστρωσης. Βάλε και το αυξημένο μέγεθος... Για games και ταινίες είναι σούπερ. -Τα AMVA παίζει να ήταν η καλύτερη παλιά τεχνολογία για Desktop. Ειδικά τα contrast shift free μοντέλα. Εγκαταλείφθηκαν από την AU optronics λόγω response times. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μην ξεχνάμε και το RTX HDR, στο CP77 είναι πιο εντυπωσιακό από το native κυρίως αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις που δίνει και μας δίνει επιπλέον την δυνατότητα σε οποιόδηποτε SDR content στο youtube να γίνει HDR και λύνει και το θέμα με τον firefox που δεν υποστηρίζει HDR content. Πάντως στα windows 11 πιο πολύ μου άρεσε με HDR on, ιδίως με dark theme παίζει καλά. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος, ναι δεν είναι το ίδιο με την C1 OLED που έχω απέναντι, αλλά είναι αρκετά κοντά, φτάνει να είσαι και σχετικά ευθεία γιατί σε γωνία το blooming είναι αισχρό, αλλά πρακτικά σε ένα 27αρι monitor θα είσαι ευθεία, σε μεγάλη TV όμως μπορεί να ήταν θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Razor333 είπε Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος, ναι δεν είναι το ίδιο με την C1 OLED που έχω απέναντι, Μην ξεχνάς και το διαφορετικό coating. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για fast IPS σε PC. Γιατί βλέπεις IPS/VA σε τηλεοράσεις, με αρκετά χειρότερους χρόνους απόκρισης, να έχουν πολύ ανώτερες γωνιές θέασης από τα αντίστοιχα monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Μην ξεχνάς και το διαφορετικό coating. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για fast IPS σε PC. Γιατί βλέπεις IPS/VA σε τηλεοράσεις, με αρκετά χειρότερους χρόνους απόκρισης, να έχουν πολύ ανώτερες γωνιές θέασης από τα αντίστοιχα monitor. Γενικά η εικόνα γέρνει σαφώς περισσότερο προς την C1 από ότι γέρνει προς το προηγούμενο fast IPS (S2721DGF) που είχα, με το εντελώς για τα σκυλιά contrast, αν πήγαινες πάνω από 150-200 nits ήταν ξέπλυμα, το HDR που το ανέβαζε στα 400 άστο, παντελώς άχρηστο. Όπως το βλέπω για τα 330€ είναι ένα καλό monitor, που μπορείς να σηκώσεις φωτεινότητα και να εκμεταλλευτείς και τα HDR/autoHDR/RTX HDR, που είναι πρακτικά αδύνατον χωρίς καλό local dimming ή self dimming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Τελικα πηρε κανενας απο το eshop γιατι πλεον δεν υπαρχει καθολου η οθονη σε αυτους. Οταν αγοραζεις ενα κινητο της Infoquest πανω γραφει Infoquest εχει παρει κανεις την οθονη και να ξερει οτι ειναι Infoquest? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εγώ από eshop ακόμη περιμένω. Όπως μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία προχτές σήμερα παραλάμβαναν στην αποθήκη τους στην Αθήνα. Οπότε αναμένουμε λογικά τις επόμενες μέρες να παραλάβουμε και εμείς. Για να δούμε…😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Από ότι κατάλαβα, κάθε φορά που παίζεις παιχνίδια ή βλέπεις ταινίες ενεργοποιείς το local dimming και κάθε φορά που κάνεις χρήση desktop το κλείνεις λόγω του blooming? Αν ισχύει αυτό τότε είναι ενοχλητικό, άνοιξε-κλείσε, αυτή η δουλειά θα γίνεται συνέχεια? Επίσης κάποιος χρήστης στο amazon ανάφερε ότι η οθόνη δεν ενεργοποιεί το hdr σε καμία από τις streaming υπηρεσίες, ισχύει αυτό? Αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος ώστε να γνωρίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ειναι σαν το HDR στα Windows που δεν ενεργοποιειται αυτοματα και οταν το ενεργοποιεις βλεπεις μια ξεπλυμενη εικονα. Δηλαδη εγω θα ηθελα οταν χαζευω σελιδες κλπ και εχω εικονα SDR και μολις βαζω ενα βιντεο ενα παιχνιδι να γυρναει αυτοματα σε HDR οπως κανουν οι τηλεορασεις. Στον υπολογιστη οταν εχεις ενεργοποιησει το HDR ειναι μονιμα ολα HDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Από ότι κατάλαβα, κάθε φορά που παίζεις παιχνίδια ή βλέπεις ταινίες ενεργοποιείς το local dimming και κάθε φορά που κάνεις χρήση desktop το κλείνεις λόγω του blooming? Αν ισχύει αυτό τότε είναι ενοχλητικό, άνοιξε-κλείσε, αυτή η δουλειά θα γίνεται συνέχεια? Επίσης κάποιος χρήστης στο amazon ανάφερε ότι η οθόνη δεν ενεργοποιεί το hdr σε καμία από τις streaming υπηρεσίες, ισχύει αυτό? Αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος ώστε να γνωρίζουμε. Eγώ δεν κλείνω ποτέ το HDR, απλά κατεβάζω την μπάρα που έχει στο μενού για το SDR content brighness και δεν κλείνω τίποτα, ούτε zones, ούτε πειράζω κάτι από το μενού. To netflix όντως δεν το βλέπω να εμφανίζει HDR ούτε με το app, ούτε με Chrome, περίεργο και κάποιος περιορισμός μάλλον των windows γιατί με android tv box που έβαλα άνοιγε κανονικά HDR σε Apple/Netflix/Disney+, αλλά μόνο HDR10, όχι Dolby Vision. Θα το ψάξω περαιτέρω, αλλά μία λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι το RTX HDR. Edit: Τελικά ήθελε hevc codecs και έπαιξε κανονικά, αλλά όχι dolby vision. https://codecpack.co/download/hevc-video-extensions.html Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Razor333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, music_lover είπε Από ότι κατάλαβα, κάθε φορά που παίζεις παιχνίδια ή βλέπεις ταινίες ενεργοποιείς το local dimming και κάθε φορά που κάνεις χρήση desktop το κλείνεις λόγω του blooming? Αν ισχύει αυτό τότε είναι ενοχλητικό, άνοιξε-κλείσε, αυτή η δουλειά θα γίνεται συνέχεια? Επίσης κάποιος χρήστης στο amazon ανάφερε ότι η οθόνη δεν ενεργοποιεί το hdr σε καμία από τις streaming υπηρεσίες, ισχύει αυτό? Αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος ώστε να γνωρίζουμε. Το local dimming μπορεί να δημιουργήσει ανομοιομορφία στον φωτισμό, όπως σκοτείνιασμα περιοχών ή και inverse blooming(vignetting) προκειμένου να κρύψει το blooming, συν κάποια artifacts με τα zones(το λιγότερο για μένα). Με δεδομένο ότι σε desktop δεν πας συνήθως πάνω από τα 200 nits(~20%) και το μόνιτορ μέχρι εκεί έχει καλό μαύρο και κορεσμό δεν αξίζει να το έχεις ανοικτό. Πιο πιθανό είναι να χαλάσεις την ποιοτική στοκ εικόνα, όσο ραφιναρισμένους dimming αλγόριθμους και να έχεις, εφόσον 1152 zones είναι μεγάλες για φίνα λεπτομέρεια. Οπότε ναι, αν αλλάζεις συχνά από desktop σε games θα έχεις πρόβλημα. Το HDR μπαίνει στο Auto και το μόνιτορ αναγνωρίζει αυτόματα αν παίρνει σχετικό σήμα. Εκεί είσαι ΟΚ. Και κάτι ακόμα. Έχει λειτουργία που αναγνωρίζει τη λεπτομέρεια στις σκούρες σκιές και την ενισχύει. Default είναι στο 50%. Στο desktop δείχνει φυσικό βγάζοντας λεπτομέρεια που βλέπεις συνήθως σε VA. Σε κάποια games όμως όπως το Still wakes the deep, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το ξάσπρισμα του μαύρου χρώματος. Ίσως το μαύρο του δεν είναι πραγματικό μαύρο και το κάνει πιο ανοικτό βλέποντάς το ως λεπτομέρεια. Έπρεπε να το κατεβάσω και αυτό. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι από τη μεριά μου λάθος. Αυτά σε SDR. Ας επιβεβαιώσει κάποιος άλλος. υ.γ.: Πριν λίγο έπαιξα ξανά και το Horizon Zero Dawn. Προ ημερών το έπαιξα μόνο σε νυχτερινές σκηνές του παιχνιδιού, χωρίς μάχες και ήταν πολύ σκοτεινό. Τώρα που κατάφερα να ρυθμίσω σωστά το HDR του μπορώ να πω ότι ήταν πολύ απολαυστικό με ζωηρά highlights όπως το παιχνίδισμα του ήλιου στο νερό και οι φλόγες από εχθρικές μηχανές. Γενικά αυτό το μόνιτορ εντυπωσιάζει αλλά έχει και τα θέματά του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sd@greek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Με ενδιέφερε αρχικά αυτό το μόνιτορ αλλά στην πορεία και συγκεντρώνοντας πληροφορίες και βλέποντας βίντεο, κατέληξα στο να ακυρώσω την παραγγελία μου από το κίτρινο μαγαζί... Συνήθως βαριέμαι να γράφω στα forums αλλά βλέποντας ότι προβληματίζεστε, σας δίνω παρακάτω την δική μου λύση στο πρόβλημα της συχνής εναλλαγής Desktop-Multimedia χρήσης που είναι το ColorControl! Το κατεβάζεις από το Github, αυτό διαβάζει το EDID και ανακαλύπτει τις δυνατότητες του μόνιτορ. Σου δίνει την δυνατότητα γρήγορης μέσω συνδυασμού πλήκτρων εναλλαγής HDR ON-OFF και ταυτόχρονης εναλλαγής και των αντίστοιχων color profiles που εσύ έχεις δημιουργήσει και αποθηκεύσει... Σχετικό βίντεο εδώ: Καλoδούλευτη σας εύχομαι η νέα mini led xiaomi σας. Εγώ θα παραμείνω με την ταπεινή αλλά τίμια xiaomi 27inch 2K IPS μου μέχρι να λυθεί το θέμα του burn-in στις OLED... Καλημέρα από την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Έχω καταλήξει στο ότι το local dimming είναι αποκλειστικά και μόνο για το monitor σε HDR mode, αν μπει σε SDR τα προβλήματα είναι έντονα και όσο και να κάτσεις να καείς στο μενού δεν έρχεται σε ικανοποιητικό βαθμό, αν κόψεις φωτεινότητα κρασάρει τα μαύρα και δημιουργεί πολύ high contrast εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ το λευκό θα είναι οκ, αν ανεβάσεις λίγο φωτεινότητα και τα μαύρα είναι σχετικά οκ, το λευκό θα σου καίει τα μάτια. Πολύ αμφιβάλλω ότι σε SDR mode δουλέυει ο οποιοσδήποτε αλγόριθμος σωστά, οπότε όποιος θα κλείνει το HDR από τα windows, πιθανότητα θα γυρνάει σε κλειστό local dimming, που είναι ένα κλικ στο μόνιτορ, μην το κάνουμε θέμα ως τρελή μανούρα, δεν είναι. Όμως αν κρατάς το monitor σε HDR on mode και κόβεις nits από τον SDR brightness slider των windows 11, πολλά θέματα σε SDR content εξαφανίζονται, το monitor δουλεύει σε χαμηλά nits χωρίς να κρασάρει τα μαύρα, να έχει έντονα φαινόμενα vignetting κτλ. και να αλλάζουν χρώμα τα μισά εικονίδια κτλ. συνεχίζουν κάποια φαινόμενα blooming, αλλά δεν είναι τόσο έντονα να ενόχλουν (εμένα), επίσης όταν ανοίξεις μία λευκή σελίδα δεν σου καίει τα μάτια ή αν ανοίξεις ένα video με αρκετό brightness και είναι μία λύση μόμιμη, δεν αλλάζεις ποτέ τίποτα στο monitor, δεν κλείνεις ποτέ το HDR, το μόνο που θα κάνεις είναι να ανεβάζεις ένα slider αν έχεις πολύ φως στο δωμάτιο. Πάντως το HDR content γενικά είναι λίγο ότι νάνε, αν δεν έχει ρυθμίσεις καλύτερα να ανοίξεις με το RTX HDR που έχει ρυθμίσεις, ακόμα και σε video καλύτερες αντιθέσεις πήρα με αυτό το εργαλείο της nvidia γιατί έχει ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω και το εργαλείο που αναφέρει ο @sd@greek μήπως βελτιωθεί το native HDR content, που προς το παρόν δεν με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Razor333 είπε Eγώ δεν κλείνω ποτέ το HDR, απλά κατεβάζω την μπάρα που έχει στο μενού για το SDR content brighness και δεν κλείνω τίποτα, ούτε zones, ούτε πειράζω κάτι από το μενού. To netflix όντως δεν το βλέπω να εμφανίζει HDR ούτε με το app, ούτε με Chrome, περίεργο και κάποιος περιορισμός μάλλον των windows γιατί με android tv box που έβαλα άνοιγε κανονικά HDR σε Apple/Netflix/Disney+, αλλά μόνο HDR10, όχι Dolby Vision. Θα το ψάξω περαιτέρω, αλλά μία λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι το RTX HDR. Edit: Τελικά ήθελε hevc codecs και έπαιξε κανονικά, αλλά όχι dolby vision. https://codecpack.co/download/hevc-video-extensions.html Και το Dolby Vision θελει Codecs αλλα παιζει μονο με το Ταινιες και τηλεοραση των Windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα