Bourdoulas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 ώρες πριν, pantelis20 είπε Στα 330 λετε αξιζει αυτο το monitor ή αξιζει να περιμενω λιγο καιρο για καλυτερη τιμη; Αξιζει με τα 1000 για παιχνίδια τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει εγώ. Και εγώ είχα αμφιβολίες αλλά τελικά είναι εξαιρετικό. Δεν το έχω δοκιμάσει σε desktop. 3
pirmen56 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 8 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Βέβαια εγώ ψάχνω μπελάδες τώρα να σου πω την αλήθεια μου…δεν ξέρω αν το πρόγραμμα που είπες για την λύση του red tint επηρεάζει κάθε οθόνη χωριστά αλλά έχω δύο οθόνες οπότε αν είναι για όλες τις οθόνες τα ίδια settings μάλλον θα την φάω. Επίσης εκτός από windows gaming pc έχω και Mac mini συνδεδεμένο επάνω για όλα τα υπόλοιπα σοβαρά εκτός gaming…άσε σου λέω ψοφάω για να στραβώσω τώρα εγώ…😐 Αναρωτιέμαι πώς θα είναι το χρώμα σε hdr στο desktop των mac. Τόσο ότι να ναι όσο των windows; Το color control το χρησιμοποιείς για να επικοινωνήσεις με το firmware του xiaomi και να το αναγκάσεις να χάσει settings ενώ είναι σε standard picture mode. Με restore και πάλι μέσα από το CC επιτυγχάνεις σωστό χρώμα στο εν λόγω mode για πάντα. Δεν επηρεάζει τίποτε άλλο. 4 ώρες πριν, pantelis20 είπε Στα 330 λετε αξιζει αυτο το monitor ή αξιζει να περιμενω λιγο καιρο για καλυτερη τιμη; Μέχρι 305€ είχε πέσει σε παραεισαγωγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα