Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Το μοντέλο που συγκρίνεις έχει 850€ και εμφανές black crush. Το G6 είναι πολύ φθηνότερο. Οπότε μάλλον χειρότερο, κατά πάσα πιθανότητα.

Αυτό εννοώ όταν μιλάω για σοβαρό OLED. Τα OLED λίγο πολύ τα ίδια specs έχουν. Εκείνο που τα διαφοροποιεί είναι η ποιότητα του καλιμπραρίσματος. Σε αντίθεση με τα miniLED όπου οι παράμετροι είναι πάμπολλες(peak φωτεινότητα, αλγόριθμος, ζώνες, επίπεδα για το backlight, ρυθμός flicker, VA ή IPS, ταχύτητα chip επεξεργασίας εικόνας κ.α.). Εκτός του ότι το G6 είναι matte οπότε σε ταινίες τουλάχιστον(το ατού των OLED) θα υστερεί κάπως.

Πέρα από αυτά οι βασικότεροι λόγοι προτίμησης miniLED(αν έχει λογικό κόστος) είναι ότι στο 95% των περιπτώσεων(κυρίως στα games) δεν θα χρειαστείς per pixel dimming, τα φωτεινότερα highlights και πάνω απ' όλα η απουσία burn in. Με άλλα λόγια το χάσμα 220€ IPS vs 400€ miniLED δεν είναι το ίδιο με το ποιοτικό χάσμα 400€ miniLED vs 550€ OLED. Ενώ το 220€ IPS δεν θα ξεπερνάει ούτε σε μισό τομέα το miniLED(όπως π.χ. η φωτεινότητα σε miniLED vs OLED).

Πιστεύω ότι το 27DG602 είναι το ίδιο με το 27DG612S με την διαφορά μεταξύ τους:

τα max refresh rate 360Hz με 240Hz,

το rgb lighting στην 27DG602,

και τα παρελκόμενα καλώδια.

• Απαντ. 764
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, listener είπε

Πιστεύω ότι το 27DG602 είναι το ίδιο με το 27DG612S με την διαφορά μεταξύ τους:

τα max refresh rate 360Hz με 240Hz,

το rgb lighting στην 27DG602,

και τα παρελκόμενα καλώδια.

Λείπει το Pulsating Heat Pipe... το πραγματικό μειονέκτημα του μοντέλου.

Από την άλλη τώρα είναι όπως όλες τις άλλες OLED οθόνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη γκατεμιά η αγορά οθόνης , έφαγα άκυρο απο e-shop , είπα να πάω σε oled με πλαίσιο που είχε προσφορά κάποιες samsung , άκυρο και απο εκεί 😛

(Αν πουλά κάποιος ας μου στείλει pm το συντομότερο)

Μάλλον θα χτυπήσω απο amazon

Στις 20/2/2025 στις 4:56 ΜΜ, Votritis είπε

το Γερμανικο Αμαζον την εχει 342 (στο καλαθι μου την βγαζει 328Ε ) με δωρεαν μεταφορικα , γιατι μπλέκετε με το eshop  ....... https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D7VZCP6S/?coliid=I2MG9YZKYL0ENW&colid=1XPA4JF9JLBVI&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

Η τιμή είναι με ΦΠΑ για Ελλάδας ?

Επίσης πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει ?

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

Μεγάλη γκατεμιά η αγορά οθόνης , έφαγα άκυρο απο e-shop , είπα να πάω σε oled με πλαίσιο που είχε προσφορά κάποιες samsung , άκυρο και απο εκεί 😛

(Αν πουλά κάποιος ας μου στείλει pm το συντομότερο)

Μάλλον θα χτυπήσω απο amazon

Η τιμή είναι με ΦΠΑ για Ελλάδας ?

Επίσης πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει ?

Η τιμή του Amazon είναι με ΦΠΑ αλλά έχει και 60€ μεταφορικά.

Την παίρνεις στην ίδια τιμή από Ελλάδα από το επίσημο της Xiaomi:

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Monitors/xiaomi-gaming-monitor-g-pro-27i.aspx

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Despotas είπε

Η τιμή του Amazon είναι με ΦΠΑ αλλά έχει και 60€ μεταφορικά.

νόμιζα δωρεάν ήταν όπως έγραψε ο Votritis

3 λεπτά πριν, Despotas είπε

Την παίρνεις στην ίδια τιμή από Ελλάδα από το επίσημο της Xiaomi:

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Monitors/xiaomi-gaming-monitor-g-pro-27i.aspx

Μη διαθέσιμο , την έχει ο Κ στα 399€ ,όμως πλησιάζει αρκετά σε oled τιμές . Αν δεν καιγόμουν θα περίμενα να παίξει στα 300-350max που έπαιζε , αλλά 400€ μου φαίνονται υπερβολικά για τη συγκεκριμένη

Υποτίθεται οτι θα έβγαζε και η AOC αντίστοιχες αλλά ακόμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, korakios είπε

νόμιζα δωρεάν ήταν όπως έγραψε ο Votritis

Μη διαθέσιμο , την έχει ο Κ στα 399€ ,όμως πλησιάζει αρκετά σε oled τιμές . Αν δεν καιγόμουν θα περίμενα να παίξει στα 300-350max που έπαιζε , αλλά 400€ μου φαίνονται υπερβολικά για τη συγκεκριμένη

Υποτίθεται οτι θα έβγαζε και η AOC αντίστοιχες αλλά ακόμα

Μπορεί να είχε δωρεάν μεταφορικά παλαιότερα, τώρα γράφει ξεκάθαρα 60€ πάνω δεξιά.

Για νέες mini LED αναμένουμε αλλά απ΄ ότι φαίνεται θα πάρει καιρό..

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το ειχα ποσταρει το Αμαζον δεν ειχε μεταφορικά , τωρα δεν αξιζει απο εκει ....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Despotas είπε

Μπορεί να είχε δωρεάν μεταφορικά παλαιότερα, τώρα γράφει ξεκάθαρα 60€ πάνω δεξιά.

όλα ανάποδα μου πάνε 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Έχει η cosmodata στα 349,  με 15 ημέρες παράδοση όμως. Τουλάχιστον αγοράζεις από επώνυμο μαγαζί.

πήρα πριν , δεν είναι σε 15 μέρες , είναι άγνωστο το πότε θα το φέρουν ("κατόπιν παραγγελίας")  και θα με πάρουν τηλ . Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα , απλά βαρέθηκα μιας και κλείνω σχεδόν μήνα και το pc δεν το έστησα ακόμα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

πήρα πριν , δεν είναι σε 15 μέρες , είναι άγνωστο το πότε θα το φέρουν ("κατόπιν παραγγελίας")  και θα με πάρουν τηλ . Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα , απλά βαρέθηκα μιας και κλείνω σχεδόν μήνα και το pc δεν το έστησα ακόμα

Αμα σε διαβεβαιώσουν πως θα το έχεις πάντως, τσίμπα το γιατί δεν νομίζω πως θα το βρεις σύντομα σε παρόμοια τιμή.

Και εγώ σκεφτόμουν τέλη Νοέμβρη που την πήρα να περιμένω να πέσει η τιμή. Πάλι κάλα.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Αμα σε διαβεβαιώσουν πως θα το έχεις πάντως, τσίμπα το γιατί δεν νομίζω πως θα το βρεις σύντομα σε παρόμοια τιμή.

Και εγώ που σκεφτόμουν τέλη Νοέμβρη που την πήρα να περιμένω να πέσει η τιμή. Πάλι κάλα.

Αργότερα σίγουρα θα πέσει η τιμή , δεν είναι και κανα μόνιτορ πολυτελείας παρόλο το hype .

Σκεφτόμουν να πάρω ότι φθηνότερο IPS >160hz υπάρχει και να το σπρώξω μετά , αλλά στην τελική το παίρνω και απο τον Κ στα 400 χωρίς πάρε δώθε , στα ίδια σχεδόν με τη χασούρα πώλησης του φθηνού ... Βέβαια θα βλέπω oled μετά σε προσφορές στα 500+€ και θα το σκέφτομαι 😂 . Τουλάχιστον δε θα έχω το "άγχος" του burnin και καλύτερη εικόνα σε text (είναι σημαντικό για μένα και αυτό)

Έμπλεξα ...

(βέβαια μακάρι τα προβλήματα όλων να ήταν τέτοιες "χαζομάρες")

Spoiler

@amiga 500 ,  σου άφησα στην αγγελία μήνυμα , @felmyst τσέκαρε inbox :) 

Επεξ/σία από korakios
tag
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

Αργότερα σίγουρα θα πέσει η τιμή , δεν είναι και κανα μόνιτορ πολυτελείας παρόλο το hype .

Σκεφτόμουν να πάρω ότι φθηνότερο IPS >160hz υπάρχει και να το σπρώξω μετά , αλλά στην τελική το παίρνω και απο τον Κ στα 400 χωρίς πάρε δώθε , στα ίδια σχεδόν με τη χασούρα πώλησης του φθηνού ... Βέβαια θα βλέπω oled μετά σε προσφορές στα 500+€ και θα το σκέφτομαι 😂 . Τουλάχιστον δε θα έχω το "άγχος" του burnin και καλύτερη εικόνα σε text (είναι σημαντικό για μένα και αυτό)

Έμπλεξα ...

(βέβαια μακάρι τα προβλήματα όλων να ήταν τέτοιες "χαζομάρες")

Ναι κάποτε θα πέσει, αλλά θα αργήσει να πέσει κάτω από τα 300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...