Votritis Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 πμ 11 ώρες πριν, PadPoet είπε Έγραψα και σε άλλο νήμα αλλά θα γράψω και εδώ να είναι όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Έκανα παραγγελία 1/10. Χθες ή σήμερα βλέπω στην εξέλιξη παραγγελίας από e-shop "αναμονή επικοινωνίας". Τελικά λένε ότι δεν θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής και τους λέω ότι το βλέπω κανονικά διαθέσιμο στην αγορά. Μου απαντάει ο τύπος στο τηλέφωνο "ναι, ο δικός μας ο προμηθευτής όμως δεν θα το ξαναφέρει" Σίγουρα του λέω; Ναι μου λέει. H τιμη που ειχε το eshop ηταν ύποπτη γιατι ειναι αρκετα κατω απο τα 400Ε που ειναι η επίσημη τιμη της οθονης και προφανώς ειναι προϊόν παρεισαγωγής γι αυτο σου λενε αυτα για τον προμηθευτή, το eshop καλο ειναι για μικροπράγματα αλλα αν θες κατι "ακριβο" ειναι λιγο ρισκο , και εγω θα την ειχα παρει αλλα μονο αν ηταν αμεσα διαθέσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 πμ Καλημέρα , Δεν αξίζει η οθόνη μην σπαταλάτε τα χρήματα σας άσκοπα. Το ίδιο τα μοντέλα TCL 27R83U και 34R83U (εξωτερικό τιμές εκτός Ευρώπη 500€ και 550€). Γράφω για TCL επειδή πιστεύω θα πέσει η τιμή της στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, timos81 είπε Καλημέρα , Δεν αξίζει η οθόνη μην σπαταλάτε τα χρήματα σας άσκοπα. Το ίδιο τα μοντέλα TCL 27R83U και 34R83U (εξωτερικό τιμές εκτός Ευρώπη 500€ και 550€). Γράφω για TCL επειδή πιστεύω θα πέσει η τιμή της στην Ευρώπη. Έχεις ιδία άποψη; Εννοώ την είχες και την έστειλες γιατί δεν σου άρεσε κάτι; Αλλιώς εδώ μέσα όσοι την πήραν αναλύουν θετικά και αρνητικά λεπτομερέστατα…πετάς ένα δεν αξίζει μην σπαταλάτε τα χρήματά σας και τι;;;; Τρολιά ακούγεται αυτό περισσότερο, με όλο το σεβασμό. Δώσε μας και μια που αξίζει εκεί στα 400 περίπου ας πούμε… Επεξ/σία Σάββατο στις 10:17 πμ από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 πμ 20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε πετάς ένα δεν αξίζει μην σπαταλάτε τα χρήματά σας και τι;;;; Τρολιά ακούγεται αυτό περισσότερο, με όλο το σεβασμό. Έλα θα σου γράψω λίγο πιο αναλυτικά μεταφρασμένα από review εξωτερικού. Ελαττώματα εικόνας σε SDR, η οθόνη δεν ενεργοποιεί αυτόματα σε περίπτωση μετάβασης σε HDR. Η απουσία λειτουργιών PiP, PbP, KVM, MST και του συστήματος " εισαγωγής μαύρου πλαισίου" Μικρή παλμοί του συστήματος οπίσθιου φωτισμού Mini-LED (πόνος στα μάτια, πονοκέφαλος). Ισχυρό Glow effect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Σάββατο στις 11:12 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:12 πμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, timos81 είπε Έλα θα σου γράψω λίγο πιο αναλυτικά μεταφρασμένα από review εξωτερικού. Ελαττώματα εικόνας σε SDR, η οθόνη δεν ενεργοποιεί αυτόματα σε περίπτωση μετάβασης σε HDR. Η απουσία λειτουργιών PiP, PbP, KVM, MST και του συστήματος " εισαγωγής μαύρου πλαισίου" Μικρή παλμοί του συστήματος οπίσθιου φωτισμού Mini-LED (πόνος στα μάτια, πονοκέφαλος). Ισχυρό Glow effect. Ευχαριστώ για τη μετάφραση παρότι δεν χρειαζόταν. Άρα από ένα review έχεις τόσο ισχυρή άποψη…τα έχω δει και εγώ τα reviews και τα περισσότερα τελικά θεωρούν μια χαρά την οθόνη. Τα παιδιά εδώ μέσα που την έχουν μπροστά τους ας πούμε λάθος βλέπουν τα πράγματα ε; Επίσης η έλλειψη για παράδειγμα ενός kvm σε gaming και mini led οθόνη στα 400 ευρώ είναι εξαιρετικά σημαντική…όπως και το Picture in Picture και το picture by picture…έλα μην τρολάρεις άλλο άστο. Περιμένω και ένα καλύτερο μόνιτορ στα 400 για να ολοκληρωθεί το σκηνικό. Ευχαριστώ…😂 Επεξ/σία Σάββατο στις 11:17 πμ από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, timos81 είπε Έλα θα σου γράψω λίγο πιο αναλυτικά μεταφρασμένα από review εξωτερικού. Ελαττώματα εικόνας σε SDR, η οθόνη δεν ενεργοποιεί αυτόματα σε περίπτωση μετάβασης σε HDR. Η απουσία λειτουργιών PiP, PbP, KVM, MST και του συστήματος " εισαγωγής μαύρου πλαισίου" Μικρή παλμοί του συστήματος οπίσθιου φωτισμού Mini-LED (πόνος στα μάτια, πονοκέφαλος). Ισχυρό Glow effect. Χρήσιμα τα reviews αλλά έχω την οθόνη και δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα από αυτά που αναφέρει που να με έχει ενοχλήσει. Προσωπικά τα PiP, PbP, KVM, MSΤ ούτε που με ενδιαφέρουν. Καμία οθόνη δεν είναι τέλεια. Σε αυτή τη τιμή όμως και εγώ θεωρώ πως δεν έχει αντίπαλο. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:46 πμ από Despotas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ 46 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ευχαριστώ για τη μετάφραση παρότι δεν χρειαζόταν. Άρα από ένα review έχεις τόσο ισχυρή άποψη…τα έχω δει και εγώ τα reviews και τα περισσότερα τελικά θεωρούν μια χαρά την οθόνη. Τα παιδιά εδώ μέσα που την έχουν μπροστά τους ας πούμε λάθος βλέπουν τα πράγματα ε; Επίσης η έλλειψη για παράδειγμα ενός kvm σε gaming και mini led οθόνη στα 400 ευρώ είναι εξαιρετικά σημαντική…όπως και το Picture in Picture και το picture by picture…έλα μην τρολάρεις άλλο άστο. Περιμένω και ένα καλύτερο μόνιτορ στα 400 για να ολοκληρωθεί το σκηνικό. Ευχαριστώ…😂 Σου έγραψα μερικά αρνητικά; Πάλι γράφω για τρολιά; Τι είσαι 15; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. Σάββατο στις 12:22 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:22 μμ 1 ώρα πριν, timos81 είπε Έλα θα σου γράψω λίγο πιο αναλυτικά μεταφρασμένα από review εξωτερικού. Άρα δεν έχεις ιδία άποψη. Αναφορά σε κείμενο Ελαττώματα εικόνας σε SDR, η οθόνη δεν ενεργοποιεί αυτόματα σε περίπτωση μετάβασης σε HDR. Το HDR είναι στο auto by default. Αυτόματα μεταβαίνει σε HDR μόλις το ανοίξεις από τα windows. Μόνο το local dimming θέλει άνοιγμα(εδώ δεν ξέρω αν υπάρχει shortcut), πλην της περίπτωσης που τρέχεις μονίμως HDR για κάθε περιεχόμενο. Δεν υπάρχει πρόβλημα ξεβαμμένων χρωμάτων σε τέτοιο σενάριο με SDR. Τα ελαττώματα που ενδεχομένως αναφέρεις όπως η αποκάλυψη των ζωνών όταν κινείς τον κέρσορα πάνω από συγκεκριμένα σκουρόχρωμα background αφορούν υψηλές φωτεινότητες κυρίως. Πάντως είμαι από τους πρώτους που είπα ότι για πιστή και ξεκούραστη sRGB εμπειρία είναι καλύτερα με LD off, και sRGB color space γιατί διάφορες ιστοσελίδες μπορεί εμφανίσουν vignetting ή dimming σε κάποια στοιχεία τους. Όχι ότι είναι άσχημη η εμπειρία σε SDR στοιχεία των windows μέσα από HDR λειτουργία. Απλά δεν είναι το reference. Με LD off λοιπόν έχεις ένα καλό quantum dot fast IPS panel. Που δεν είναι κακό(σε glow, μαύρο κτλ.) για φωτεινότητα συνθηκών ανάγνωσης/περιήγησης. Αναφορά σε κείμενο Η απουσία λειτουργιών PiP, PbP, KVM, MST και του συστήματος " εισαγωγής μαύρου πλαισίου" Δεν έχουν αξία για όλους τέτοιες λειτουργίες. Άλλωστε κάτι πρέπει να κόψουν για να κρατήσουν χαμηλά την τιμή. Αναφορά σε κείμενο Μικρή παλμοί του συστήματος οπίσθιου φωτισμού Mini-LED (πόνος στα μάτια, πονοκέφαλος). Προσωπικά δεν με έχει κουράσει στο ελάχιστο. Πιθανότατα έχω μικρή ευαισθησία στο φαινόμενο. Άσχετα με μένα, το frequency του PWM είναι πάνω από 2,8KHz. Δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για προβλήματα σε ανθρώπους πάνω από τα 2Khz. Ανεκδοτολογικά στοιχεία από το reddit με ανθρώπους που ενοχλούνται από χίλιες δύο παραμέτρους και τα ρίχνουν όλα στο pwm δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Αναφορά σε κείμενο Ισχυρό Glow effect. Σοβαρά τώρα; Πέρα από το καλό native contrast και gamut, δεν κοντράρει last gen OLED των 1400€ το σιαομάκι. Για να ξεβρωμίσουμε από τα σκουπίδια που βρίσκεις σε παρόμοια λεφτά βγήκε. Για να δούμε πραγματικό HDR. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Σάββατο στις 01:41 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:41 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, timos81 είπε Σου έγραψα μερικά αρνητικά; Πάλι γράφω για τρολιά; Τι είσαι 15; Είπα ποτέ εγώ ότι δεν έχει αρνητικά; Αλήθεια λες τώρα; Εσύ μπήκες φουριόζος «η οθόνη δεν αξίζει μην ασχολείστε μην πετάτε τα χρηματά σας». Ναι ή όχι; Υπάρχει οθόνη που δεν έχει αρνητικά; Σου είπα ότι τα μισά από τα αρνητικά που άκουσες στο review που είδες δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικά για μια οθόνη gaming με τεχνολογία mini led στα 400 ευρώ. Τα παιδιά που την έχουν ήδη αγορασμένη και μπροστά τους, αναλύουν εκτενώς θετικά και αρνητικά της συγκεκριμένης. Δύσκολο να το καταλάβεις ότι ήσουν υπερβολικός στην αρχική σου τοποθέτηση; Ποιος είναι 15 τώρα ας το αφήσουμε καλύτερα…ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… Πείτε ρε παιδιά και εδώ κάτι καλύτερο σε παρόμοια χρήματα 400 περίπου, τώρα που έφαγα άκυρο από eshop να πάρω εκείνη να μην ασχοληθώ με την xiaomi για να μην σπαταλήσω τζάμπα τα χρήματά μου. Έλα δεν βοηθάτε όμως…3-4 φορές το ζήτησα δώστε λίγη βοήθεια.😉 Επεξ/σία Σάββατο στις 01:54 μμ από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. Σάββατο στις 02:15 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:15 μμ 22 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Είπα ποτέ εγώ ότι δεν έχει αρνητικά; Αλήθεια λες τώρα; Εσύ μπήκες φουριόζος «η οθόνη δεν αξίζει μην ασχολείστε μην πετάτε τα χρηματά σας». Ναι ή όχι; Υπάρχει οθόνη που δεν έχει αρνητικά; Σου είπα ότι τα μισά από τα αρνητικά που άκουσες στο review που είδες δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικά για μια οθόνη gaming με τεχνολογία mini led στα 400 ευρώ. Τα παιδιά που την έχουν ήδη αγορασμένη και μπροστά τους, αναλύουν εκτενώς θετικά και αρνητικά της συγκεκριμένης. Δύσκολο να το καταλάβεις ότι ήσουν υπερβολικός στην αρχική σου τοποθέτηση; Ποιος είναι 15 τώρα ας το αφήσουμε καλύτερα…ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… Πείτε ρε παιδιά και εδώ κάτι καλύτερο σε παρόμοια χρήματα 400 περίπου, τώρα που έφαγα άκυρο από eshop να πάρω εκείνη να μην ασχοληθώ με την xiaomi για να μην σπαταλήσω τζάμπα τα χρήματά μου. Έλα δεν βοηθάτε όμως…3-4 φορές το ζήτησα δώστε λίγη βοήθεια.😉 Και ~600€ να δώσεις για AOC Agon OLED πάλι θέματα θα έχεις. Την ημέρα τη δουλεύω(xiaomi), με παράθυρο από πίσω, στο 16%(κάτι παραπάνω από 200 nits) για να είμαι ΟΚ στα κείμενα και μόνο. Ας ξεχάσουμε το burn in. Άντε κάνε αυτό στο Agon για 5 χρόνια, ξεκινώντας από 200 nits sustained ταβάνι και σταθερή πτώση από χρόνο σε χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, pirmen56 said: Και ~600€ να δώσεις για AOC Agon OLED πάλι θέματα θα έχεις. Την ημέρα τη δουλεύω(xiaomi), με παράθυρο από πίσω, στο 16%(κάτι παραπάνω από 200 nits) για να είμαι ΟΚ στα κείμενα και μόνο. Ας ξεχάσουμε το burn in. Άντε κάνε αυτό στο Agon για 5 χρόνια, ξεκινώντας από 200 nits sustained ταβάνι και σταθερή πτώση από χρόνο σε χρόνο. Σε θυμάμαι που είχες αναφέρει την Xiaomi και ήσουν βασικά ο λόγος που μπήκα στο τρυπάκι να την παραγγείλω. Τελικά από e-shop την πήρες και σου ήρθε; Ή σε ακυρώσανε και εσένα και την πήρες από αλλού; Επεξ/σία Σάββατο στις 02:24 μμ από PadPoet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ 3 λεπτά πριν, PadPoet είπε Σε θυμάμαι που είχες αναφέρει την Xiaomi και ήσουν βασικά ο λόγος που μπήκα στο τρυπάκι να την παραγγείλω. Τελικά από e-shop την πήρες και σου ήρθε; Ή σε ακυρώσανε και εσένα και την πήρες από αλλού; Την ακύρωσα γιατί δεν είχα περάσει καν το στάδιο του ελέγχου διαθεσιμότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. Σάββατο στις 02:33 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:33 μμ 3 minutes ago, pirmen56 said: Την ακύρωσα γιατί δεν είχα περάσει καν το στάδιο του ελέγχου διαθεσιμότητας. Οπότε αγορά από αλλού, κατάλαβα. Οκ, θα περιμένω και εγώ λίγο λόγω black friday μπας και πέσει λίγο ακόμα από κάποιο μαγαζί. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Είπα ποτέ εγώ ότι δεν έχει αρνητικά; Αλήθεια λες τώρα; Εσύ μπήκες φουριόζος «η οθόνη δεν αξίζει μην ασχολείστε μην πετάτε τα χρηματά σας». Ναι ή όχι; Υπάρχει οθόνη που δεν έχει αρνητικά; Σου είπα ότι τα μισά από τα αρνητικά που άκουσες στο review που είδες δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικά για μια οθόνη gaming με τεχνολογία mini led στα 400 ευρώ. Τα παιδιά που την έχουν ήδη αγορασμένη και μπροστά τους, αναλύουν εκτενώς θετικά και αρνητικά της συγκεκριμένης. Δύσκολο να το καταλάβεις ότι ήσουν υπερβολικός στην αρχική σου τοποθέτηση; Ποιος είναι 15 τώρα ας το αφήσουμε καλύτερα…ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… Πείτε ρε παιδιά και εδώ κάτι καλύτερο σε παρόμοια χρήματα 400 περίπου, τώρα που έφαγα άκυρο από eshop να πάρω εκείνη να μην ασχοληθώ με την xiaomi για να μην σπαταλήσω τζάμπα τα χρήματά μου. Έλα δεν βοηθάτε όμως…3-4 φορές το ζήτησα δώστε λίγη βοήθεια.😉 Δεν αξίζει η Xiaomi, πάρε την TCL, εντάξει δεν κοστίζει και ακριβώς 500€ (ή τέλος πάντων τι τιμή είδα κάπου σε yuan), είναι συν μεταφορικά, συν κέρδος αλυσίδας και εισαγωγέα, συν δασμούς ΕΕ και ΦΠΑ Ελλάδας, οπότε ένα 900αρι για έσενα και μην ξεχάσεις να πάρεις και μία 4090, γιατί είναι και 4Κ27" που είναι κάτι εντελώς απαραίτητο. https://www.amazon.de/-/en/27R83U-Mini-Monitor-Zones-160Hz/dp/B0D2LKQ16C 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Είπα ποτέ εγώ ότι δεν έχει αρνητικά; Αλήθεια λες τώρα; Αν στα μερικά αρνητικά κλείνεις τα μάτια δεν τα θεωρείς σημαντικά, αυτο είναι δίκη σου άποψη και μόνο. Άσχετο αν αρέσει η όχι σε κάποιον. Το ότι έγραψα την γνώμη μου μια φορά έγραψες οτι τρολαρα την δεύτερη φορά που έγραψα πάλι γραφεις ότι τρολαρα. Μπορώ να σου δείξω 2 οθόνες 5Κ 220ppi στα 550€, και 1000€ γιατί τότε αγοράζουν της Apple με 1500€ αφού τα χαρακτηρίστηκα ίδια είναι; Ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα