LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, nikolas8141 είπε Καλημερα σε ολους, εχουμε ενημερωση ποτε θα τις φερει το eshop? Δεν τις εφερε ακομα; Βλεπω ακυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παίρνοντας δεύτερη φορά τηλέφωνο την Τετάρτη που μας πέρασε μου είπαν ότι η νέα ενημέρωση που έχουν είναι για 29 του μήνα ότι θα παραλάβουν. Εγώ προβλέπω μεγαλοπρεπές άκυρο και δεν ελπίζω σε παραλαβή. Δεν πρέπει πάντως να αντιμετωπίζουν πελάτες με τέτοιο άσχημο τρόπο. Κρίμα για μια μεγάλη επιχείρηση… Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από dimoskoutr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Παίρνοντας δεύτερη φορά τηλέφωνο την Τετάρτη που μας πέρασε μου είπαν ότι η νέα ενημέρωση που έχουν είναι για 29 του μήνα ότι θα παραλάβουν. Εγώ προβλέπω μεγαλοπρεπές άκυρο και δεν ελπίζω σε παραλαβή. Δεν πρέπει πάντως να αντιμετωπίζουν πελάτες με τέτοιο άσχημο τρόπο. Κρίμα για μια μεγάλη επιχείρηση… Πηρα οθονη στις 16/10 το απογευμα την επεστρεψα οτι δεν μου κανει στις 17 το πρωι περιμενα απο εξω να ανοιξει μου ειπαν οτι μεσα σε μια βδομαδα θα εχω την επιστροφη χρηματων και δεν την εχω παρει ακομα. Φυσικα την οθονη την εχουν βαλει στο stock house Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Πριν λιγο μου εστειλαν μνμ οτι το μονιτορ εχει εξαντληθει.... Παραγγελια 23/9 , γρηγορα το θυμηθηκαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikolas8141 είπε Πριν λιγο μου εστειλαν μνμ οτι το μονιτορ εχει εξαντληθει.... Παραγγελια 23/9 , γρηγορα το θυμηθηκαν.. Εξαντλήθηκε ή δεν έπιασαν τον απαιτούμενο αριθμό αγοραστών; Κρίμα πάντως. Να χάσετε έτσι και την ευκαιρία με τα 300€ σε κάποια μαγαζιά. υ.γ.: Τώρα που γράφω η τιμή του είναι στα 407€. Διαθέσιμο μόνο σε ένα ελληνικό μαγαζί. Το μόνιτορ είναι άπαιχτο, όπως και τα νεότερα miniLEDs. Γιατί δεν υπάρχουν περισσότερες παρτίδες για την Ευρώπη; Πάντού στο youtube διαβάζεις σχόλια για την περίεργη έλλειψη miniLED στις δυτικές αγορές. υ.γ. 2:Ένα πρόσφατο ισπανικό review με μετρήσεις και θετικές εντυπώσεις. Όπως και στο ρώσικο αλλά και το κινέζικο review βρίσκει τα precalibrated modes αρκετά ακριβή για το εκάστοτε gamut. Σε αντίθεση με το γιαπωνέζικο review που το κατάθαψε. Το πρόβλημα με το EOTF curve ισχύει αλλά είναι σχετικά περιορισμένο. Βρίσκει την γενικότερη εικόνα αρκετά πιο φωτεινή από OLED. Μέτρησε το κοντράστ να υπερδεκαπλασιάζεται με LD high. Όπως περίπου το αντιλαμβάνομαι και με το μάτι. Πρακτικά είναι σαν OLED αν εστιάσεις στη δράση. Η διαρροή φωτός είναι απειροελάχιστη και φαίνεται μόνο αν πλησιάσεις και εστιάσεις σε αυτήν. Επίσης δείχνει το IPS glow να περιορίζεται και για μη σκοτεινά σημεία της οθόνης, από το πλάι(07:22). Μιας και το local dimming δίνει όσο φως χρειάζεται κάθε φορά. Δεν είναι on/off κατάσταση. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Εξαντλήθηκε ή δεν έπιασαν τον απαιτούμενο αριθμό αγοραστών; Κρίμα πάντως. Να χάσετε έτσι και την ευκαιρία με τα 300€ σε κάποια μαγαζιά. Ειναι που καποιοι (δεν θυμαμαι ποιοι) ειχαν πει καλυτερα απο E-shop παρα απο αλλο μαγαζι. Spoiler Εγω τα λεφτα μου ακομα για την 32αρα δεν τα εχω παρει πισω που την αγορασα 16/10 το απογευμα και την πηγα 17/10 το πρωι πισω. Στις 29/10 του μηνα αφου τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν εχει γινει ακομα ελεγχος απο το Service μετα απο λιγο μου ηρθε το παρακατω μηνυμα. E-SHOP.GR ΤΜΗΜΑ SERVICE: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ. Σημερα 31/10 ουτε ενημερωση εχω ουτε φυσικα τα λεφτα πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Ok εξαντλήθηκαν όσες ήρθαν με παρα-εισαγωγή, η οθόνη είναι διαθέσιμη στα μεγάλα καταστήματα και στο ελληνικό site της xiaomi, πιστεύω σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους στα 300-350 ευρώ. Όποιος βιάζεται, και στα 400 που είναι τώρα, μια χαρά τιμή έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι που καποιοι (δεν θυμαμαι ποιοι) ειχαν πει καλυτερα απο E-shop παρα απο αλλο μαγαζι. Απόκρυψη περιεχομένων Εγω τα λεφτα μου ακομα για την 32αρα δεν τα εχω παρει πισω που την αγορασα 16/10 το απογευμα και την πηγα 17/10 το πρωι πισω. Στις 29/10 του μηνα αφου τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν εχει γινει ακομα ελεγχος απο το Service μετα απο λιγο μου ηρθε το παρακατω μηνυμα. E-SHOP.GR ΤΜΗΜΑ SERVICE: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ. Σημερα 31/10 ουτε ενημερωση εχω ουτε φυσικα τα λεφτα πισω. Εγώ είμαι από αυτούς και το λέω και πάλι. Ναι εννοείται καλύτερα από eshop παρά από οποιοδήποτε μαγαζάκι του Σκρουτζ ειδικά για εμάς που είμαστε επαρχία. Και εγώ έφαγα άκυρο από eshop και αν την πάρω τελικά θα είναι είτε από μεγάλο κατάστημα είτε από το site της xiaomi. Το παράξενο που βρίσκεις δεν ξέρω. Κακό είναι να θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που συμβεί κάτι με την οθόνη; Ειδικά σε οθόνες που παίζεις και λίγο τζόκερ με τα πάνελ. Ερχονται και άλλες mini led πάντως στα σύντομα σε νορμαλ τιμές, πχ από Philips. Λίγη υπομονή σε όσους ενδιαφέρονται… Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από dimoskoutr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Εγώ είμαι από αυτούς και το λέω και πάλι. Ναι εννοείται καλύτερα από eshop παρά από οποιοδήποτε μαγαζάκι του Σκρουτζ ειδικά για εμάς που είμαστε επαρχία. Και εγώ έφαγα άκυρο από eshop και αν την πάρω τελικά θα είναι είτε από μεγάλο κατάστημα είτε από το site της xiaomi. Το παράξενο που βρίσκεις δεν ξέρω. Κακό είναι να θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που συμβεί κάτι με την οθόνη; Ειδικά σε οθόνες που παίζεις και λίγο τζόκερ με τα πάνελ. Ερχονται και άλλες mini led πάντως στα σύντομα σε νορμαλ τιμές, πχ από Philips. Λίγη υπομονή σε όσους ενδιαφέρονται… Δεν ηθελα να σε θιξω απλα να πω οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρο μαγαζι οσο καποιοι πιστευουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ηθελα να σε θιξω απλα να πω οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρο μαγαζι οσο καποιοι πιστευουν. Δεν θίχτηκα όμως για εμάς που δεν έχουμε κάποια επαφή με καταστήματα του skroutz, και εννοώ να είμαστε αθήνα ή θεσσαλονίκη ώστε να δούμε από κοντά ίσως κάποια από τα σκρουτζομάγαζα είναι νομίζω προτιμότερο το eshop. Μην ξεχνάς ότι έχει και αντικαταβολή που δεν έχουν όλα τα καταστήματα… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Έγραψα και σε άλλο νήμα αλλά θα γράψω και εδώ να είναι όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Έκανα παραγγελία 1/10. Χθες ή σήμερα βλέπω στην εξέλιξη παραγγελίας από e-shop "αναμονή επικοινωνίας". Τελικά λένε ότι δεν θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής και τους λέω ότι το βλέπω κανονικά διαθέσιμο στην αγορά. Μου απαντάει ο τύπος στο τηλέφωνο "ναι, ο δικός μας ο προμηθευτής όμως δεν θα το ξαναφέρει" Σίγουρα του λέω; Ναι μου λέει. Τι άλλες οθόνες υπάρχουν σε mini LED και σε τι τιμή; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από PadPoet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, PadPoet είπε Έγραψα και σε άλλο νήμα αλλά θα γράψω και εδώ να είναι όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Έκανα παραγγελία 1/10. Χθες ή σήμερα βλέπω στην εξέλιξη παραγγελίας από e-shop "αναμονή επικοινωνίας". Τελικά λένε ότι δεν θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής και τους λέω ότι το βλέπω κανονικά διαθέσιμο στην αγορά. Μου απαντάει ο τύπος στο τηλέφωνο "ναι, ο δικός μας ο προμηθευτής όμως δεν θα το ξαναφέρει" Σίγουρα του λέω; Ναι μου λέει. Τι άλλες οθόνες υπάρχουν σε mini LED και σε τι τιμή; Τραγικό e-shop, μάζεψαν πάλι άτοκο δάνειο, από όποιους τους προπλήρωσαν. Δυστηχώς δεν έχει κάτι άλλο, το επόμενο βήμα είναι η AOC Agon AG276QZD, που ίσως πέσει κάτω από τα 600€ σε κάνα offer, προς το παρόν παίζει στα 625€, στο skroutz. Στο site της AOC αναφέρει 3 χρόνια εγγύηση και για burn in, τώρα αν ισχύει για όλες τις αγορές δεν το γνωρίζω. Η μόνη εναλλακτική mini led που υπάρχει σε λογική τιμή είναι AOC Q27G3XMN/BK VA, αλλά έχει και αυτή τα θέματα της, χειρότερα από την Xiaomi. Γιαυτό πρακτικά η Xiaomi ακόμα και στα 400€, είναι η φθηνότερη miniled επιλογή, που υπάρχει ακόμα στις αλυσίδες, αλλά βέβαια ακόμα καλύτερα να στην έστελνε το eshop στα 330€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Just now, Razor333 said: Τραγικό e-shop, μάζεψαν πάλι άτοκο δάνειο, από όποιους τους προπλήρωσαν. Δυστηχώς δεν έχει κάτι άλλο, το επόμενο βήμα είναι η AOC Agon AG276QZD, που ίσως πέσει κάτω από τα 600€ σε κάνα offer, προς το παρόν παίζει στα 625€, στο skroutz. Στο site της AOC αναφέρει 3 χρόνια εγγύηση και για burn in, τώρα αν ισχύει για όλες τις αγορές δεν το γνωρίζω. Η μόνη εναλλακτική mini led που υπάρχει σε λογική τιμή είναι AOC Q27G3XMN/BK VA, αλλά έχει και αυτή τα θέματα της, χειρότερα από την Xiaomi. Γιαυτό πρακτικά η Xiaomi ακόμα και στα 400€, είναι η φθηνότερη miniled επιλογή, που υπάρχει ακόμα στις αλυσίδες, αλλά βέβαια ακόμα καλύτερα να στην έστελνε το eshop στα 330€. Επειδή είναι αυτοί που είναι, βάζω πάντα αντικαταβολή στο e-shop. Απλα περίμενα άδικα και είμαι προσωρινά με ένα VG2233Smh Έχει κοιτάξει κανείς Γερμανικό Amazon για INNOCN και κάποια ονόματι KOORUI monitor; Λένε τίποτα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 3 hours ago, PadPoet said: Έγραψα και σε άλλο νήμα αλλά θα γράψω και εδώ να είναι όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Έκανα παραγγελία 1/10. Χθες ή σήμερα βλέπω στην εξέλιξη παραγγελίας από e-shop "αναμονή επικοινωνίας". Τελικά λένε ότι δεν θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής και τους λέω ότι το βλέπω κανονικά διαθέσιμο στην αγορά. Μου απαντάει ο τύπος στο τηλέφωνο "ναι, ο δικός μας ο προμηθευτής όμως δεν θα το ξαναφέρει" Σίγουρα του λέω; Ναι μου λέει. Τι άλλες οθόνες υπάρχουν σε mini LED και σε τι τιμή; Λουκά μήπως να κάνεις λίγο υπομονή μπας και παίξει κανα ξεστοκάρισμα wOLED/QD OLED τώρα στον μήνα της black friday? Αλλιώς favorite το μονιτόρι σε skroutz/bestprice και με το που πέσει παλι στα ~320€ χτυπάς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 6 minutes ago, 7nisiotis said: Λουκά μήπως να κάνεις λίγο υπομονή μπας και παίξει κανα ξεστοκάρισμα wOLED/QD OLED τώρα στον μήνα της black friday? Αλλιώς favorite το μονιτόρι σε skroutz/bestprice και με το που πέσει παλι στα ~320€ χτυπάς! Η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι ιδιαίτερα απλά βγάζω σπυριά πλέον με IPS backbleed, είναι το χειρότερο μου πραγματικά στα monitor μαζί με το input lag. Αν είναι να βγουν και άλλα mini LED αλλά σε βατές τιμές θα περιμένω. Δώσε αν θυμάσαι from the top of your head που λένε κάποια wOLED/QD OLED που αξίζουν μπας και τα κάνω favourite και πέσουν Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα