malakudi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Όλοι οι ρύποι εντός αστικού ιστού στην ίδια ζυγαριά να μπουν. Δε ξέρω πόσα είναι τα >18 ετών αυτοκίνητα. Αν υποθέσουμε ένα ποσοστό 10% με 2,5 φορές περισσότερες εκπομπές από τα μεταγενέστερα, από 2,5*10+1*90=115 θα πέσουμε στο 100. Μείωση δηλαδή 15%. Όση μείωση δηλαδή περιμένεις από την αύξηση των BEV σε ποσοστό 15%. Είναι μια λογική απόφαση που έχει άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα. Για να μη μιλήσουμε για οχήματα που δεν έχουν καν καταλύτη και συνεχίζουν να κυκλοφορούν, όσο λίγα και να είναι. Υπ' όψιν αυτά που λέω απλώς φέρνουν πιο γρήγορα κάτι που ήδη έχει αποφασιστεί, τα προ Euro 4 θα απαγορευτούν στην ΕΕ το αργότερο ως το 2038. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, malakudi είπε Δε ξέρω πόσα είναι τα >18 ετών αυτοκίνητα. Αν υποθέσουμε ένα ποσοστό 10% με 2,5 φορές περισσότερες εκπομπές από τα μεταγενέστερα, από 2,5*10+1*90=115 θα πέσουμε στο 100. Μείωση δηλαδή 15%. Όση μείωση δηλαδή περιμένεις από την αύξηση των BEV σε ποσοστό 15%. Είναι μια λογική απόφαση που έχει άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα. Για να μη μιλήσουμε για οχήματα που δεν έχουν καν καταλύτη και συνεχίζουν να κυκλοφορούν, όσο λίγα και να είναι. Υπ' όψιν αυτά που λέω απλώς φέρνουν πιο γρήγορα κάτι που ήδη έχει αποφασιστεί, τα προ Euro 4 θα απαγορευτούν στην ΕΕ το αργότερο ως το 2038. ενταξη το 2038 το αυτοκινητο μου θα ειναι 39 ετων εαν το εχω ακομα .. κλαιν οχι πμως και 15ετια . βαλε 20-40 χρονια και εισαι οκ ..problem solved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 hours ago, NickTG said: Πόσες? Θα βοηθούσε το επιχείρημα αν έβαζες συγκεκριμένο νούμερο και την αντίστοιχη πηγή Δεν χρειάζεται πηγή, απλώς καθημερινή παρατήρηση. Αρκεί να κινείται κάποιος/α, σε αυτούς τους δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 9 minutes ago, MauroPaltoudias said: Έχω απαντήσει ήδη παραπάνω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Μα δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι. Απλά ανέφερα ένα γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου o άνθρωπος ένα σάξο θέλει να πάρει για τις βροχερές ημέρες και μόνο. υπενθύμιση 🤣 9 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, agap είπε εγω συμφωνω να μην εχουμε αυτοκινητα παλια αλλα το κρατος υπολογιζει στον προυπολογισμο του τα λεφτα απο τα τελη κυκλοφοριας ειτε απο παλια ειτε απο καινουρια - πως λοιπον θα σου φαινοτανε πραγματι να μην εχουμε ολοι αυτοκινητα και τα συνολικα τελη του προυπολογισμου να τα πληρωνανε οσοι ειναι ενεργοί στο δρομο - αρα να μπουνε τα τελη στην βενζινη οπως γινεται στην ευρωπη...γιατι εγω να τιμωρηθω που εχω >10 ετων ιχ αλλα δεν το χρησιμοποιω καθε μερα στην αθηνα γιατι παιρνω μετρο καθε μερα αλλα το χρησιμοποιω το καλοκαιρι στις διακοπες. Δε χρειαζεται τα τελη να μπουνε στη βενζινη. Αρκει να βγουν και να γραφουν τους παντες για τα παντα. Μονο τα παρανομα παρκαρισμενα να γραψουν, ξεχρεωσαμε ως κρατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και οι μερακληδες με τα cadett και της ascones .. τι θα κανουν αυτοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, kostakis81 είπε μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και οι μερακληδες με τα cadett και της ascones .. τι θα κανουν αυτοι ? Ο,τι κανουν και οι μερακληδες με τα αλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 50 minutes ago, NickTG said: Μα δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι. Απλά ανέφερα ένα γεγονός. Ναι, μπράβο, αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Να γίνει το ΚΤΕΟ πραγματικό να φύγουν τα ασυντήρητα (ή να συντηρηθούν). Δεν έχει να κάνει με την ηλικία του οχήματος, 20 χρονών αυτοκίνητο μπορεί να είναι πιο καλό συντηρημένο από 5ετιας.... Τώρα όσοι γράφουν τα 20ετιας είναι για πέταμα προφανώς κυκλοφορούν με πατίνι ή έκαναν καλό γάμο και κυκλοφορούν με το χρήμα του πεθερού. 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Και εγώ γενικά λέω, εάν δεν έχεις χρήματα πάρε ΜΜΜ αλλά δεν είναι τόσο απλό. Θα αναφέρω, λοιπόν, κάποιες περιπτώσεις/σκέψεις που πρέπει να μας προβληματίζουν μιας και δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Για τα ΜΜΜ: - Πόσοι από εδώ έχουν χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό με 40+ βαθμούς το καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό? Σκεφτείτε να πρέπει να φοράς και κανένα πουκάμισο. - Να είσαι καλά ντυμένος και να πρέπει να κάτσεις σε καθίσματα λεωφορείου που έχουν να πλυθούν από το 2000. - Μην πούμε για ώρες αιχμής που δεν χωράς να μπεις κτλ κτλ Για τα σύχρονα αυτοκίνητα: - Πόσα "οικολογικά" euro 5-6 αυτοκίνητα καίνε αβέρτα λάδι από το εργοστάσιο (καθαρός καρκίνος που καταστρέφει και τους καταλύτες) και πόσα έχουν καταργήσει adblue ή/και dpf επειδή το κόστος επισκευής τους είναι ασύμφορο. -Πόση άσκοπη χρήση του αυτοκινήτου γίνεται; Δηλαδή όταν άλλος έχει λέφτα και γράφει χιλιάδες χιλιόμετρα για βόλτες και ταξίδια είναι οικολόγος. Ενώ ο άλλος που πάει το παιδί στο σχολείο με το Saxo μολύνει το περιβάλλόν. 3 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2024 στις 1:26 ΠΜ, tzotzo είπε 5.6 λιτρα τα 100 χλμ? δε νομιζω και λιγα λεω. παρακατω πρεπει να ηταν η καταναλωση του. δεν εχω ξαναδει πιο οικονομικο αυτοκινητο. λιγο ακομη και θα εκανε μαθημα στα υβριδικα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από xsterg 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 hours ago, kostakis81 said: προσεξε την ποιοτητα των σκεψεων που κανεις γιατι ρεπεις προσ το φασισμο ~!!! η συνεχεια που θα μας πεις ειναι εαν καπνιζεις να μην σε δεχοντε τα νοσοκομεια και εαν μενεις κοντα στο κεντρο να αρνουντε να σε περιθαλψουν ....λογο επιβαρυνσης τησ ατμοσφαιρας ... Στο παρελθόν το πετρέλαιο απαγορευόταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ήταν τότε φασιστικό; Δεν είδα κανένα να διαδηλώνει; Η κυβέρνηση νομοθετεί! Εάν νομοθετήσει στο να είναι ασύμφορο να κατέχει παλιάς τεχνολογίας όχημα θα είναι φασιστικό; Εάν δεν μπορείτε να έχετε να σύγχρονο όχημα δεν είναι και το τέλος του κόσμου υπάρχουν ΜΜΜ όπως και για ακούς συμπολίτες μας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εάν δεν μπορείτε να έχετε να σύγχρονο όχημα δεν είναι και το τέλος του κόσμου υπάρχουν ΜΜΜ όπως και για ακούς συμπολίτες μας! μισές δουλειές , γενικότερη απαγόρευση αυτοκινήτων, να πηγαίνεις παρέα με τους συμπολίτες στα ΜΜΕ 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Dinos1973 είπε εαν υπηρχε σοβαρο κρατος σε αυτη την χωρα θα ειχε κανει την κυκλοφορια οχηματων +15 ετιας ασυμφορη οικονομικα!!! Το κρατος που εχουμε κανει την κυκλοφορια ολων των οχηματων ασυμφορη οικονομικα, και 15ετιας και 5ετιας, ακομα και το καροτσι του σουπερμαρκετ ασυμφορο ειναι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα