Προς το περιεχόμενο

Φτηνό αυτοκίνητο=ταλαιπωρία;

jim_66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λόγω σχετικά αδύναμου μοτέρ είναι λίγο δύσκολο να είναι σκισμένο το αμάξι, μιας και δεν έχει νοημα. Αυτό είναι ένα θετικό.
Επίσης ειναι σημαντικό να σου απαντήσει ο μάστορας που θα το πάς με σιγουριά οτι δεν εχει φάει καμμία καλή στουκα. Τα χιλιόμετρα είναι όντως πολύ λίγα για την ηλικία του. 
Απο εκεί και πέρα υπολόγισε ολα τα πάγια που θα εχεις το χρονο, πέρα απο τέλη και ασφάλεια (μαζι με λαστιχα ανα 3-4 χρονια και κανενα στανταρ σερβις) και βλέπεις.
Τέλος, ζητα να δείς κτέο του μηπως και εντοπίσεις καμια "ανωμαλία" στα χιλιομετρα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 hours ago, xsterg said:

φιλε μου ειχαμε 3 απο αυτα στην δουλεια. ενα μου ειχε κανει εντυπωση. οικονομικα μεχρι εκει που δεν παει. με κινηση μεσα στην πολη και ρελαντι εβγαζε ανετα 850 χλμ με ενα γεμισμα! απλο αυτοκινητο, οχι ευκολο στην επισκευη (τα γαλλικα εχουν πολλες παραξενιες), φθηνα ανταλλακτικα, αξιοπιστο αλλα μεχρι εκει. αυτα εβγαιναν με εναν αεροσακο αλλα χωρις abs. αυτα που ειχαμε εμεις ειχαν κλιματισμο. παμε στα μειον τωρα. το κρατημα στον δρομο ηταν αστειο, εφευγε για την πλακα. ελαφρυ αυτοκινητο, δεν ειχε κρατηματα, η ενεργητικη ασφαλεια ηταν για την πλακα. τωρα εαν το θελεις για μεσα για την πολη, τι να πω, νομιζω οτι δεν πληρει τα σημερινα στανταρ ασφαλειας. δεν μιλαμε για τα στανταρ πριν 20-25 χρονια, μιλαμε για σημερα. 

5.6 λιτρα τα 100 χλμ? δε νομιζω

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To αυτοκινητο ειναι προσεγμενο

Αυτο φαινεται απο το τιμονι που δεν εχει φθορες ...

Τα καθισματα δεν ειναι σχισμενα αρα ενα καλο πλυσιμο - καθαρισμα και νεα καλυματα και εισαι ΟΚ

Δεν πας αντιπροσωπια για service, ειναι ακριβη. Ενα τιμιο συνεργειο μόνο να βρεις  Ανταλλακτικα φθηνα απο το ιντερνετ

Ασφαλεια με μικρο αυτοκινητο ειναι κατι σχετικο. Αν θελεις παιρνεις ΤΑΝΚ για να νοιωθεις καλυτερα

Ελεγχος στη μηχανη και εαν εχει παραμορφωση απο τρακαρισμα. Ενα παζαρι και το παιρνεις

Εχω xsara  του 2001 και παει μια χαρά .....

Επεξ/σία από manolis-K
  • Like 2

19 λεπτά πριν, Panasim1 είπε

Παλιό αμάξι αγορά ακόμα και ένα χιλιάρικο χωρίς προβλήματα μόνο toyota.

μια χαρά αξιόπιστο είναι το σάξο και το σημαντικό φτηνό, υπήρχε στην οικογενεια για πολύ καιρό.

τα toyota το έχουν ξεφτυλίσει με το τι ζητάνε. Μακρυά!

Αν το κρατήσεις 2 χρόνια θα σου έχει κοστίσει 800  συν οτιδοιποτε άλλο θα πλήρωνες με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Από το 3ο και μετά θα  είναι σαν να σου το έχουν χαρίσει. Αν χρειαστεί να το πετάξεις στον χρονο είναι σαν να πλήρωσες ένα καινούργιο, το κατέστρεψες και δεν χρειάζεται να αποπληρώσεις το υπόλοιπο. 
Να το κυκλοφορείς και τις ηλιόλουστες μέρες  όχι μόνο τις βροχερές γιατί θα σου αρρωστήσει.

• Like 1

16 hours ago, jim_66 said:

Καλησπέρα σας, μιας και όσο ο χρόνος περνάει και οι αντοχές μειώνονται θα ήθελα μια γνώμη για ένα παλαιό, μεταχειρισμένο όχημα. Πρόκειται να χρησιμοποιείται για πολύ λίγες διαδρομές τις βροχερές/ κρύες μέρες αντί για μηχανάκι που αποτελεί το κύριο μέσο μετακίνησης. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες βλάβες θα εμφανίζονται, αλλά δεδομένου ότι αν ελεγχθεί σε ένα συνεργείο και επαληθευτούν τα λεγόμενα του πωλητή ( ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε αντιστοιχία με το βιβλίο service) και δεν έχει υπερβολικά χιλιόμετρα θα λέγαμε πως είναι μια αγορά ρίσκου 50-50? Η εμφάνιση- επιδόσεις δεν λαμβάνονται υπόψη καθώς και για την ασφάλεια του το συγκεκριμένο γνωρίζω ότι πολλοί το αποκαλούν ακόμη και  "φέρετρο". Εντός αστικού ιστού θα κινείται με μικρές ταχύτητες αλλά έτσι κι αλλιώς με το μηχανάκι κινούμαι που ήδη ξέρω ότι δεν έχω πολλές ελπίδες σε μία καλή σύγκρουση. Αλήθεια αυτό το όχημα έχει abs και έστω 1 αερόσακο ή τίποτα τελείως; Το ταξί ενδεχομένως να βγαίνει και πιο οικονομικό αλλά θα ήθελα μια γνώμη για το παρακάτω αυτοκίνητο. Ευχαριστώ.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41738482-citroen-saxo

Η ζώη σου και / ή η μόνιμη αναπηρία σου κοστίζει τόσο;

Των συνεπιβατών σου, που άντε, εσύ ας πούμε ''φταις'', αλλά εκείνοι σε τίποτα;

• Sad 2

13 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Η ζώη σου και / ή η μόνιμη αναπηρία σου κοστίζει τόσο;

Των συνεπιβατών σου, που άντε, εσύ ας πούμε ''φταις'', αλλά εκείνοι σε τίποτα;

Ρε σεις ποια ζωή κ μόνιμη αναπηρία του λέτε; Πάτε καλά;

Δηλαδή αυτοί που οδηγάνε παπια τι πρέπει να κάνουν; Να σκάψουν μόνοι τους τον τάφο;

Με οποιοδήποτε αμάξι μπορείς να τη πατήσεις και κυρίως την πατάς λόγω υπερβολικής σιγουριάς .

Αγοράζει ο άλλος bmw ή audi και νομίζει ότι μπορεί να μπει στη στροφή με 200 και τελικά παίρνει την κολώνα αγκαλιά.

Ο άνθρωπος το θέλει για να πάει από το ένα σημείο στο άλλο νορμάλ. Τώρα αν πέσει τριαξονικο πάνω του , ότι κ να είχε θα το έλεγε το ποίημα.

Εντάξει χαλαρώστε λίγο.

• Like 26
  • Thanks 3

17 ώρες πριν, jim_66 είπε

Πρόκειται να χρησιμοποιείται για πολύ λίγες διαδρομές τις βροχερές/ κρύες μέρες αντί για μηχανάκι που αποτελεί το κύριο μέσο μετακίνησης.

17 ώρες πριν, jim_66 είπε

Εντός αστικού ιστού θα κινείται με μικρές ταχύτητες αλλά έτσι κι αλλιώς με το μηχανάκι κινούμαι που ήδη ξέρω ότι δεν έχω πολλές ελπίδες σε μία καλή σύγκρουση

Ο άνθρωπος έγραψε για τι το θέλει 👆

Με τις σημερινές τιμές θέλεις τουλάχιστον 4000€+ για να πάρεις κάτι αξιόλογο, όχι ότι και αυτό δε θα σου ζητήσει ανταλλακτικά.

Σε αγορά τόσο παλιού αυτοκινήτου θα προχωρούσα μόνο αν είχα κάποιον από ασφαλιστική να ελέγξει το ιστορικό ατυχημάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, tutuyo είπε

δεν υπαρχει περιπτωση τα χλμ που γραφει να ειναι αληθινα

Για τα χιλιόμετρα πότε δε ξερεις την ιστορία αμαξιού.

Πχ έχω ένα polo του 2004 πρέπει να έχει κάτω από 70-75000. κάποιες εποχές μπορεί να ήταν επί εξάμηνο και παρκαρισμένο. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει πάνω από 500 χλμ.

Ακομα και όταν το είχα όλο το χρόνο, καθώς χρησιμοποιούσα μηχανάκι κατά κύριο λόγο και αυτό μου ο όταν πχ έβρεχε. Δεν έκανε πάνω από 4000 το χρόνο.

Οπότε δε μου φαίνονται απίστευτα τα χλμ του απλά μπορει να είναι αντίστοιχη περίπτωση.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...