valantis40 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, tzotzo είπε Το ενα ειναι τροχαια παραβαση που τιμωρειται με 200€ προστιμο και αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος και το αλλο ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση και τιμωρειται με φυλακιση. μα δεν θα υπαρχει καμια προθεση να σε στειλει στις μπαριερες.απλα θα αναψει φλας για να σταματησει δεξια στη ΛΕΑ που και για αυτο το σκοπο υπαρχει και αυτο θα γινει εντελως τυχαια οταν θα ειναι να τον περασεις εσυ απο δεξια.ποιος λες να ειναι ο φταιχτης σε αυτη την περιπτωση και ποιος θα πληρωσει τη ζημια και το προστιμο?αυτος που κανει δεξια για να σταματησει στη ΛΕΑ νομιμα η εσυ που κινησε παρανομα σε αυτην? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το 1996 έγινε υποχρεωτικό το ABS, το 2006 το ESP και το 2012 το ESC, ESP και ESC το ιδιο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Το τελευταίο euro είναι το 6d ....όχι το 6. 6e εδώ και 1 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, 2MM είπε ESP και ESC Έχεις δίκιο, το ESC είναι γενικότερα η τεχνολογία και τελικά έγινε υποχρεωτική τον Νοέμβριο βλέπω του 2014 και όχι το 2012 που έγραψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Έχεις δίκιο, το ESC είναι γενικότερα η τεχνολογία και τελικά έγινε υποχρεωτική τον Νοέμβριο βλέπω του 2014 και όχι το 2012 που έγραψα. Μικρη σημασια εχει. Παντως ναι, εχει κλεισει η ψαλιδα στην ασφαλεια των αυτοκινητων απο το 2010 και μετα ειναι ΟΚ τα περισσοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Λατρεία να διαβάζεις τέτοια θέματα στο insomnia! 🤣 Ρωτάει ο topic starter, γνώμες για παλιό αυτοκίνητο για περιστασιακή χρήση. Και ξεκινάμε με μερικές γνώμες οτι το αμάξι είναι σκοτώστρα, να ετοιμάζει την διαθήκη του κτλ. Περνάμε μετά, σε περιβαλλοντογικές ανησυχίες, σχετικά με τις εκδόσεις euro και γιατί οι Έλληνες δεν έχουν καινούργια αυτοκίνητα! Συνεχίζουμε, με τους παραβάτες της ΛΕΑ! Τώρα είμαστε στα ηλεκτρονικά βοηθήματα.... 2 1 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Sorath είπε Λατρεία να διαβάζεις τέτοια θέματα στο insomnia! 🤣 Ρωτάει ο topic starter, γνώμες για παλιό αυτοκίνητο για περιστασιακή χρήση. Και ξεκινάμε με μερικές γνώμες οτι το αμάξι είναι σκοτώστρα, να ετοιμάζει την διαθήκη του κτλ. Περνάμε μετά, σε περιβαλλοντογικές ανησυχίες, σχετικά με τις εκδόσεις euro και γιατί οι Έλληνες δεν έχουν καινούργια αυτοκίνητα! Συνεχίζουμε, με τους παραβάτες της ΛΕΑ! Τώρα είμαστε στα ηλεκτρονικά βοηθήματα.... Διαχρονικο οσο ποτε ηταν https://el.wikipedia.org/wiki/Χαλασμένο_τηλέφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για ένα παλιό σαξο ρώτησε ο άνθρωπος, κι έχουμε φτάσει μέχρι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αν σκοτώναμε επειδή ο άλλος είναι ηλίθιος θα ήταν τα 2/3 στο χώμα και οι υπόλοιποι φυλακή!. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Christos84# 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, malakudi είπε Όχι, να μη τρώνε παραπάνω ούτε στη Πτολεμαϊδα. Γι' αυτό κλείσαμε τα εργοστάσια λιγνίτη άλλωστε, αλλά κάποιοι τα αναπολούν. Φθηνό ρεύμα τις ώρες λειτουργίας των ΑΠΕ (που πλέον τα σταματάμε γιατί δε μπορούμε να απορροφήσουμε όλη τους την παραγωγή) και ηλεκτρικά αυτοκίνητα για καλύτερο περιβάλλον. Ε ναι, γιατι οι απε κατασκευαζονται και μεταφέρονται με το πνεύμα των Χριστουγέννων 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, NT1G είπε Δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση από το κράτος για τόσο παλιά αμάξια, οπότε; Θα έπρεπε να υπάρχει σε οτιδήποτε πριν το euro4 ενώ για τα diesel σε οτιδήποτε πριν το euro5 (τα euro4 diesel δεν έχουν dpf). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Πιστεύω καλύψαμε όλα τα θέματα . Και οπως λέει η διαφήμιση προς τον ts "follow your heart". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, malakudi είπε Θα έπρεπε να υπάρχει σε οτιδήποτε πριν το euro4 ενώ για τα diesel σε οτιδήποτε πριν το euro5 (τα euro4 diesel δεν έχουν dpf). παλι τα ιδια ρε φιλε .. λοιπον φερε μου ενα 20κ να βαλω και εγω τα 2 που εχω για μαξι και να παρω καινουργιο εθρο 6 . ολο μαγκιες με τε λεφτα των αλλων ομως ... και εγω λεω οτι οσοι εχουν τετοιεσ φασιστηκες αποψης οπωσ αυτη που εκφραζεις θα πρεπει να μην βλεπουν το φως και να ειναι σε μπουντρουμι .. σου αρεσει αυτο? θα πρεπει να μιλησουμε σε ρεαλιστικη βαση και οχι με ευχολογιο ... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από kostakis81 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εγώ λέω να κάνει μάνα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 και το λουρι τις μανας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, kostakis81 είπε παλι τα ιδια ρε φιλε .. λοιπον φερε μου ενα 20κ να βαλω και εγω τα 2 που εχω για μαξι και να παρω καινουργιο εθρο 6 . ολο μαγκιες με τε λεφτα των αλλων ομως ... και εγω λεω οτι οσοι εχουν τετοιεσ φασιστηκες αποψης οπωσ αυτη που εκφραζεις θα πρεπει να μην βλεπουν το φως και να ειναι σε μπουντρουμι .. σου αρεσει αυτο? θα πρεπει να μιλησουμε σε ρεαλιστικη βαση και οχι με ευχολογιο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα